Nuk Nature Sense Pp Learner Alıştırma Bardağı 150 ml Mavi

648 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nuk Nature Sense Pp Learner Alıştırma Bardağı 150 ml Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FIRSAT BABY Satıcı Ünvanı: FIRSAT BABY TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0322046809300018 Vergi Kimlik Numarası: 3220468093
    Bu ürün FIRSAT BABY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendi başına beslenmeye geçişte en büyük yardımcınız! Ergonomik sapları ile kolay kavranır ve bebeğinizi kendi başına beslenmeye teşvik eder. Seyahat kapağı sayesinde içerisindeki sıvıyı sızdırmadan çantada taşınabilir.BPA içermeyen polipropilenden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polipropilen
  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

Nuk Nature Sense Pp Learner Alıştırma Bardağı 150 ml Mavi

Bebeklerini besleyen ebeveynler, kendi başına içme yeteneklerini geliştirmeleri için çocuklarına yardımcı olmalıdır. Bu nedenle Nuk nature sense pp learner alıştırma bardağı 150 ml mavi bebekleri kendi başına beslenmeye teşvik ettiğinden kullanılabilir. Hem mavi rengiyle hem de ergonomik saplarıyla bebeğinizin tutmakta zorlanmayacağı bir üründür. 150 ml boyutu ile bebeklerin taşıyabileceği boyuttadır. Bebeklerinizin tek başına beslenmeyi bilmemesi oldukça normaldir. Nuk alıştırma bardakları işinizi kolaylaştırır. Her bebek tek başına beslenmeyi öğrenmekten zevk alır. Sağlıklı besinleri kullanmak için bardağa ihtiyacınız vardır. Bebeğinizin bu yetiyi bardaklar sayesinde öğrenmesi mümkündür. 6-18 ay arasındaki bebeklere uyumlu olan bu model hem doğal hem de bebek el ve ağız yapısına uygundur. Zararlı maddeler içermeyen, çokça tercih edilen bir modeldir. Bebeğinizin sağlığı için bardakları satın alabilirsiniz.

  • Ergonomik kolay tutulan saplı
  • Seyahate uyumlu
  • BPA içermeyen

Nuk Nature Sense Pp Learner Alıştırma Bardağı 150 ml Mavi Özellikleri

Bebeklerinizin kendi başına beslenmeyi öğrenmesi gereklidir. Nuk nature sense pp learner alıştırma bardağı 150 ml mavi özellikleri oldukça kolay ve rahat kullanımınızı kolaylaştırır. Şık tasarımı ve mavi rengiyle nature sense özelliğinden gelen hassas ve doğaldır. Yüksek kalitelidir. Nuk nature sense pp learner alıştırma bardağı 150 ml mavi içeriği polipropilenden üretilir. 6- 18 ay yaş arası bebeklere uygun bir modeldir. Her bebeğin beslenmeye alıştığı bu süreci kolay geçirmesini sağlayan ergonomik kapasiteli ürün BPA içermez. Bebeklerinizin sağlığını antikolik özelliğiyle güvence altına alır. Bebekler için öğretici bu ürünü seyahatte de kullanabilirsiniz. Sıvıyı hapseder, çantada taşınabilir. Yüksek kalitede sıcaklık oranını hazinesinde koruyabilir. Bebeklerin öğrenme mekanizmasını kolaylaştıran, kolay tutumlu saplara sahiptir. Rahatlatıcıdır ve dökülmeyi önler. Sadece evinizde değil bebeğinizin bulunduğu her yere bu modeli taşıyabilirsiniz.

Nuk Nature Sense Alıştırma Bardağı Avantajları

Bebeklerinizin kendi başına beslenmesi Nuk nature sense alıştırma bardağı sayesinde kolay hale gelir. Kolayca tutulabilen saplar sayesinde bebekleriniz elleriyle bardağı kavrayabilir. Ergonomik olması sayesinde seyahatlerinizde de taşıyabilirsiniz. Su geçirmez ve dökülmez Nuk nature sense pp learner alıştırma bardağı 150 ml mavi kullanımı bebeğiniz için rahatlatıcı ve basit hareketlerle beslenebilir. Rengi mavi bu alıştırma bardağına siz de sahip olabilirsiniz. 6- 18 ay arasındaki bebekleriniz tek başına beslenmeyi zorlanmadan öğrenebilir. Her bebeğin ihtiyacına kulak veren tasarımlı bu ürün, BPA içermez ve yüksek kalitededir. Antikolik yapısı ile bebeğinizin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Hassas içerikli olan bu bardak doğal yapıdadır. Seyahate götürebildiğiniz bu bardağı, çantanıza sığdırabilirsiniz. Bebeklerin beslenme alışkanlığı kazanması için alıştırma bardaklarına ihtiyacı vardır. Sizler de bu avantajlı ürünü bebekleriniz için satın alabilirsiniz.

Nuk Nature Sense Pp Learner Alıştırma Bardağı 150 ml Mavi Yorumları

Bebekleriniz için özel mavi renkli ve ergonomik tasarımlı bu ürünü evde, yolculukta, alışverişte veya parkta kullanabilirsiniz. Nuk nature sense pp learner alıştırma bardağı 150 ml mavi yorumları arasında bebeklerin ürünü tutuş konforundan ve temizlenme kolaylığından bahseder. Bu ürün sayesinde bebeklerinizin öğrenme yeteneğini geliştirip tek başına beslenme sürecini kolaylaştırabilirsiniz. Ebeveynlerin müdahalesi olmadan bebekler kolayca kavrayabileceği bardağı gün boyu elinden düşürmeyebilir. Nuk nature sense pp learner alıştırma bardağı 150 ml mavi kullananlar bebeklerinin bu ürünü sevdiklerini ve iki eliyle kolayca kavradığını belirtir. Alıştırma bardağı yüksek kalitelidir ve BPA içermediğinden doğal bir etkiye sahiptir. Bebekleriniz sağlıklı birer birey haline dönüşür. Aynı zamanda bebeklerinizin karnını alıştırma bardağı ile hızlıca doyurabilirsiniz. Trendyol üzerinden alıştırma bardaklarını Nuk güvencesiyle uygun bütçeli ve avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Sizler de sepetinize ekleyebilirsiniz, bebekleriniz için özel fırsatları vakit kaybetmeden yakalayabilirsiniz.