Nuk Yeni Action Cup Evo Damlatmaz Bardak Suluk 230 ml Yeşil

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
356,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nuk Yeni Action Cup Evo Damlatmaz Bardak Suluk 230 ml Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: D&M&R Satıcı Ünvanı: UTKU ANIL DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2781391766
    Bu ürün D&M&R tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biberon, Emzik, İç Çamaşırı gibi hijyenik kategoriye giren ürünlerin iadesi olmamaktadır. Nuk Evolution Action Cup 230 ML 751136 Özellikleri
  • NUK Action Cup Evo Alıştırma Bardağı: 230ml, +12Ay Yumuşak ve esnek pipeti çocuğunuzun hassas dişeti ve damağına uygun şekilde tasarlanmıştır. Kendi başına beslenmeye devam ettirici özelliktedir. Üst kısmı çevrildiğinde pipeti içine girer ve sıvı akışı kesilir, aynı hareket ters yöne yapıldığında ağzı açılır ve pipet dışarı çıkar. BPA ve BPS içermeyen polipropilenden yapılmıştır. Almanya'da üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver