NRC Kablo Düzenleyici Kablo Düzenleme Kutusu Kablo Organizeri

112,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Ürün Bilgileri

NRC Kablo Düzenleyici Kablo Düzenleme Kutusu Kablo Organizeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEMPAŞ Satıcı Ünvanı: MEMPAŞ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619101211100001 Vergi Kimlik Numarası: 6191012111
    Bu ürün MEMPAŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablo Düzenleyici Masa ve TV ünitelerinin altında bulunan ve birbirine dolanmış veya ortada görünen uzatma ve cihaz kablolarını bir araya toplar ve düzenler. Kutu üzerinde farklı noktalarda bulunan çıkış yerleri sayesinde kutu içini ihtiyacınıza göre tasarlayabilirsiniz. Bu ürün, küçük yaştaki cocukların açıkta bulunan kablolar ile oynamalarından doğabilecek tehlikeleri önler. %100 POLİPROPİLEN Ölçüleri: 32,1 x 12,2 x 11,3 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

NRC Kablo Düzenleyici Kutu Organizer Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Organizer çeşitleri günlük yaşantı içerisinde sıklıkla ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. Bu ürünlerden biri de görüntü kirliliğinin ve dağınıklığın ortadan kalkmasına yardımcı olan düzenleyici modelleridir. Kullanışlı tasarımı ve pratik kullanım imkanı sebebiyle sıklıkla tercih edilen organizer kutusu, müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Bu ürün, dağınıklığı ortadan kaldırmak isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Bu ürün sayesinde masa ve televizyon ünitelerinin altında bulunan kabloları bir araya toplayabilir ve düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz. Kutu üzerinde bulunan farklı noktalar çıkış için kullanılır. Bu çıkış noktaları sayesinde kutu içini isteklerinize ve ihtiyacınıza göre istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz. NRC kablo düzenleyici 32,1x12,2x11,3 cm ölçülere sahiptir.

  • Farklı noktalarda yer alan çıkışlar
  • Düzenli görünüm elde etme imkanı
  • Bebekler için olası tehlikeleri engelleme

Kullanışlı ve Şık NRC Kablo Organizeri Özellikleri

Kullanışlı ve Şık NRC Kablo Organizeri Özellikleri

Organizer ve düzenleyici kutu çeşitleri, sağladığı pratik kullanım imkanı sayesinde her zaman ön plana çıkan ürünlerden biridir. NRC kablo düzenleyici kablo düzenleme kutusu kablo organizeri NRC00005 sayesinde masa ve televizyon ünitelerinin altında oluşan dağınıklığa kolay bir şekilde son verebilirsiniz. Bu sayede evinizde dekoratif ve düzenli bir görünüm yaratabilirsiniz. Bebekli aileler tarafından sıklıkla tercih edilen düzenleme kutusu, bebeklerin açıkta yer alan kablolar ile oynamasını engeller ve evinizi güvenli hale getirmenize yardımcı olur. Bu sayede olası kazalar önlenebilir. Müşterilerine çok yönlü kullanım imkanı tanıyan organizer, kaliteli malzemesi sayesinde uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanılabilir. NRC’nin bu ürünü, evinizdeki dağınık görünümü ortadan kaldırmanıza yarayan ergonomik bir organizer çeşididir. Bu organizer kutusu polipropilen malzemeden üretilmesi nedeniyle oldukça dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir.

NRC Kablo Düzenleyici Avantajları ve Yorumları

NRC Kablo Düzenleyici Avantajları ve Yorumları

Evinizde dağınıklığa ve kirli bir görünüme neden olan kablolar bulunabilir. NRC kablo düzenleyici kablo düzenleme kutusu kablo organizeri sayesinde evinizde bulunan ve birbirine dolanan ürünlerin dağınıklığından kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz. Küçük yaşta çocuğu olan kişiler de evini bu ürünle güvenli bir hale getirebilir. Bu işlevsel kutu, 32,1 cmx12,2 cmx11,3 cm ölçülere sahiptir ve dörtlü prizler ile kullanım için uygundur. Bu modelin uzun yıllar boyu ilk günkü gibi kullanılabilir olmasını sağlayan özelliği ise dayanıklı ve kaliteli polipropilen malzemeden üretilmiş olmasıdır. NRC’nin bu kullanışlı ürünü, boyutu ve estetik tasarımı sayesinde evinizde düzenli bir görünüm yaratmanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanır. Ürün ile ilgili ayrıntılı bilgiye NRC kablo düzenleyici kablo düzenleme kutusu kablo organizeri yorumları kısmından rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

NRC Kablo Düzenleme Kutusu Avantajlı Fiyatlarla Trendyol’da

NRC Kablo Düzenleme Kutusu Avantajlı Fiyatlarla Trendyol’da

NRC kablo düzenleyici kablo düzenleme kutusu kablo organizeri fiyatları ile ekonomik açıdan ön plana çıkan bir üründür. Bu organizer, evinizde yer alan masa, televizyon ve bilgisayar ünitelerinin altında bulunan ürünleri bir araya toplar ve düzenli bir görünüm yaratmanızda size yardımcı olur. NRC organizer modeli, bebekli aileler için ideal bir üründür. Açıkta yer alan ürünleri düzenleyerek kapalı hale getiren organizer, bebekler için oluşabilecek tehlikelerin önüne geçer. Aynı zamanda organizer modeli üzerinde farklı noktalarda çıkış yerleri bulunur. Bu çıkış yerleri ürünün içerisini istediğiniz şekilde tasarlamanızı sağlar. Pratik ve çok yönlü kullanıma sahip olan bu ürün, düzenli görünüm yakalamak isteyen kişiler için idealdir. Ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için NRC kablo düzenleyici kablo düzenleme kutusu kablo organizeri kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyabilirsiniz.