nova color Sprey Vernik 200 Ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
96,98 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

nova color Sprey Vernik 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nova Color Sprey Vernik 200 ml. Türkiye'de üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Nova Color Sprey Vernik 200 ml

Eşyaların parlaklığını kaybetmemesi, çiziklerin kolayca temizlenebilmesi ve yüzeydeki boyanın kalkmaması için vernik uygulanır. Son kat işlemini gören bu ürün, dış katmanda sert ve saydam bir görünüm sağlamaya yardım eder. En zahmetsiz yöntemler arasında yer alan sprey vernikler, püskürtme fonksiyona sahip olan uygulaması ile kolay ve zahmetsiz bir yöntemdir. Çabuk yıpranan dış yüzeyleri korumada etkili ve sprey halinde satılan Nova Color vernik ile bu işlemi pratik ve kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Çabuk kuruma özelliği sayesinde yüzeye uyguladıktan kısa bir süre sonra daha parlak bir hal almaya başlar. Kir, toz ve nem gibi olayları engelleyen yapısı ile günlük şartlarda boya uygulamasından sonra sıklıkla tercih edilir. Mobilya ve aksesuarlarınızda etkili bir görünüm için uygulayabilirsiniz.

  • Parlak yüzey görünümü
  • Çiziksiz dış katman
  • Hızlı kuruma özelliği

Parlak Görünüm İçin Nova Color Sprey Vernik

Parlak Görünüm İçin Nova Color Sprey Vernik

Evler bulunan aksesuar ve mobilyaların göz alıcı ve parlak bir görünüme sahip olması oldukça önemlidir. Muazzam bir dış yapı sayesinde mobilyalarınızın çizilmesini ve boyaların kalkmasını önleyebilirsiniz. Nova Color sprey vernik uygulandığı yüzeyin üzerinde etkili bir koruma ile olumsuz durumların önüne geçmeyi hedefler. Kalıcılığı yüksek olan bu ürün mobilyanın her yerinin eşit tonlarda olmasını sağlayarak yüzeylere parlak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Genellikle 200 ml şeklinde üretildiğinden evlerinizde bulunan eşyaların tamamına uygulayabilirsiniz. Dış koruma özelliğinin yüksek olması sayesinde aksesuarlarınızda ve mobilyalarınızda oluşabilecek çizilmeleri önleyerek parlak bir görünüm elde edebilirsiniz. Doğal etki uygulayan yapısı yüzeylerin canlı görünmesinde etkilidir. Yumuşak geçişler sayesinde mobilyalarınızın yeni gibi bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz. Hasar görmüş ve çizik oluşmuş bölgeleri kolayca kapatarak zahmetsiz bir şekilde püskürtme işlemi uygulayabilirsiniz.

Kullanışlı Nova Color Sprey Vernik

Kullanışlı Nova Color Sprey Vernik

Mobilyalarınıza uygulayacağınız verniğin büyük ve geniş bir kapasiteye sahip olması önemli bir etkendir. Her mobilyanızda bitecek korkusu yaşamadan uygulayabileceğiniz Nova Color marka sprey vernik 200 ml şeklinde satışa sunulur. Bu sayede evinizdeki eşyaları kolay püskürtme işlemiyle koruyabilirsiniz. İçeriğindeki etkin maddeler sayesinde dış katmanı yüksek ölçüde muhafaza etmenizi sağlar. Üzerinde oluşabilecek toz ve kir gibi etkenlerini önleyen yapısıyla tam koruma elde edebilirsiniz. Sağlam ve neme dayanıklı olan bu ürün sayesinde herhangi bir ısı değişiminden etkilenmeden mobilyalarınızı uzun süre kullanabilirsiniz. Selüloza benzer sert yapılarda üretildiğinden herhangi bir renk vermeden asıl rengi korumanıza yardım eder. Yüzeyleri deformasyondan koruyarak katmanı sıkıca kavrar ve kusurları kolayca örter. Her mobilyaya yetecek yüksek kapatıcılığa sahip vernikler sayesinde istediğiniz görünümü elde ederek eşyalarınızı uzun süre kullanabilirsiniz.

Avantajlı Nova Color Sprey Vernik 200 ml Fiyatı

Avantajlı Nova Color Sprey Vernik 200 ml Fiyatı

Evlerinizde bulunan eşyaları zahmetsizce ve yüksek ücretler ödemeden korumak oldukça basittir. Dış yüzeylerin ömrünü uzatarak her türlü darbelere karşı korumakla beraber pratik püskürtme işlemleri ile uygulayabileceğiniz vernikler bulunur. Nova Color sprey vernik 200 ml sayesinde her türlü mobilyaya kolay yöntemler uygulayarak evlerinizde muhteşem bir görünüm yakalayabilirsiniz. Yüzeylere canlı ve parlak bir etki vererek zamanla aşınabilecek aksesuarlarınızı koruyabilirsiniz. Üstelik uygun ve avantajlı fiyat kategorisine sahip olan bu ürün ile yüksek muhafaza sağlayarak parlak bir görünüm elde edebilirsiniz. Pratik ve çabuk uygulanabilir bu model sayesinde eşyalarınıza yeni bir hava katabilirsiniz. Kusursuz bir etkiyle beraber mobilya ve aksesuarlarınızı koruyarak dış etkilerden arındırabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Nova Color sprey vernik 200 ml kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Uygun ve avantajlı Nova Color sprey vernik 200 ml fiyatlarına Trendyol’dan kolayca ulaşarak hızlı ve güvenli bir biçimde sahip olabilirsiniz.