Note Cosmetics Detox & Protect Fondöten Canlandırıcı Etki 01 Beige

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
359,90 TL

Ürün Bilgileri

Note Cosmetics Detox & Protect Fondöten Canlandırıcı Etki 01 Beige

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CETİN COSMETİC Satıcı Ünvanı: MUHAMMED FARUK ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2450903008
    Bu ürün CETİN COSMETİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğindeki tatlı badem yağı, yosun özü ve E vitamini sayesinde makyajda en iyi sonucu sağlarken, aynı zamanda cildi korur ve detoks etkisi sağlar. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Özellikle hassas ve donuk ciltler için idealdir. Yüksek kapatıcılık ve ipeksi bir doku sağlar. Çabuk kuruma özelliği sayesinde giysilere bulaşmaz. SPF 15 Güneşe Karşı Koruma Etkisine sahiptir. Açıldıktan sonraki kullanım süresi 12 aydır.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Bej
  • Cilt Tipi Yağlı
  • Görünüm Saten
  • SPF SPF 4 - 20
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Note Cosmetics Detox Protect Fondöten Canlandırıcı Etki 01 Beige Fnd

Cildin rengini açmak ve leke, sivilce gibi kusurların görünmesini engellemek için fondötenler kullanılır. Cilde güzellik ve parlaklık veren bu ürünler arasında Note Cosmetics detox protect fondöten canlandırıcı etki 01 Beige FND öne çıkar. Cilt rengini eşitleyen ve donukluğun giderilmesine yardımcı olan bu kullanışlı ürün birçok kişi tarafından beğeni toplar. Fondöten içeriğinde yosun özü, tatlı badem yağı ve E vitamini bulunur. Bu sayede hem makyajınızda kusursuz bir sonuç elde etmenizde hem de cildinizi korumanızda yardımcı olur. Cilde detoks etkisi sağlaması da ürünün avantaj sağlayan özelliklerinden birisidir. Günlük hayatta ve özel günlerde doğal bir görünüm elde etmek isteyen kişiler için oldukça yeterli bir seçenektir. Parlaklık ve aydınlık bir cilde kavuşmak için bu makyaj malzemesini tercih edebilirsiniz.

  • Canlandırıcı etkili
  • Zengin içerikli
  • Parlaklık kazandıran formül

Note Cosmetics Detox Protect Fondöten Özellikleri

Note Cosmetics Detox Protect Fondöten Özellikleri

Makyajın önemli adımlarından biri olan fondöten cilde aydınlık ve canlılık vermesi için yaygın olarak kullanılan kozmetik ürünlerinden biridir. Ürün likit formdadır. Bu sayede cilde kolayca oturur ve hızlı bir şekilde emilir. Ürünün likit ve pompalı formu kullanım esnasında damlama sorunu yaşanmasının önüne geçer. Note fondöten ürünü tüm ciltlere uyum sağlaması ile avantaj sağlar. Ürünü hem gündelik makyajlarınızda hem de profesyonel makyajlarınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Az miktarda süngere veya doğrudan cildinize süreceğiniz ürün, daha doğal ve sade bir görünüm verir. Birkaç pompa sıkmada bile istenilen kapatıcılığı sağlayan ürün bu özelliği ile ön plana çıkar. Cildinde leke olan kişiler cildine fondöten kullanarak lekelerin açılmasını sağlayabilir. Cilt lekesini azaltmak ve cildini korumak isteyen kişiler ürünü rahatlıkla tercih edebilir.

Cilde Işıltı Veren Note Cosmetics Detox Protect Fondöten

Cilde Işıltı Veren Note Cosmetics Detox Protect Fondöten

Görünümüne özen gösterenler için vazgeçilmez olan makyaj, çoğu kişinin hayatında önemli bir yere sahiptir. Bu tutkunun önemli ürünlerinden biri de fondöten olur. Note markasına ait fondöten sizleri sürekli olarak makyaj tazeleme derdinden kurtarır. Sürüldüğü anda pürüzsüzlük veren ürün özel günlerinizin de gözdesi haline gelir. Ürün SPF 15 güneşin zararlı UV ışınlarına karşı koruyucu etkiye sahiptir. Hem güneşe karşı hassasiyet oluşmasını engellemesi hem de cilde nem ve canlılık vermesi ile sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Ürün yüze sürüldükten hemen sonra hızlı bir şekilde kurur. Bu sayede kıyafetlerinize ve saçlarınıza bulaşmaz. Note Cosmetics detox protect fondöten canlandırıcı etki 01 Beige FND kullananlar ürünün zengin içeriği sayesinde cildi onardığını ve cilde parlaklık verdiğini belirtir. Kendinizi daha iyi hissetmek için ürünü kullanarak capcanlı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Note Cosmetics Detox Protect Fondöten Canlandırıcı Fiyatları

Note Cosmetics Detox Protect Fondöten Canlandırıcı Fiyatları

Hem gündelik hayatta hem de özel günlerde kullanıma uygun olan ürün saten bir görünüme sahiptir. Yumuşak ve kremsi dokusu yüze kolay bir şekilde sürülmesini sağlar. Özellikle hassas cilde sahip olan ve donuk ciltli kişiler için ideal bir üründür. Yüksek kapatıcılığı ve ipeksi bir dokuya sahip olan ürün hassas ciltler için de kullanıma uygundur. Note Cosmetics detox protect fondöten canlandırıcı etki 01 Beige FND fiyatı ürünün içeriği ve tüm özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Note Cosmetics detox protect fondöten canlandırıcı etki 01 Beige FND yorumları ve önerilerini okuyarak ürünle ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu yorumlarda ürünü hangi ciltlerin kullandığını da bulabilirsiniz. Siz de daha sağlıklı bir görünüme sahip olmak için Trendyol’dan ürünü kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.