Note Cosmetics Real Look Maskara Uzunluk ve Belirginlik Etkili

269,65 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
269,90 TL

Ürün Bilgileri

Note Cosmetics Real Look Maskara Uzunluk ve Belirginlik Etkili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maviburada Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÖZYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1052941129400020 Vergi Kimlik Numarası: 7180042418
    Bu ürün Maviburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vitamin E İçeriğindeki tatlı badem yağı ve E vitamini kirpik diplerini beslerken, kirpiklerin uzamasına da yardımcı olur. Özel formülü ile kirpiklerinizin ekstra siyah olmasını sağlar. Tatlı Badem Yağı
  • E vitamini ve mineraller açısından zengin olan tatlı badem yağı antioksidan özelliği ile yaşlanmayı geciktirici özelliğe sahiptir. Kirpikleri ve kirpik diplerini nemlendirir, canlandırır, kirpiklere esnek bir görünüm kazandırır. Göz çevresindeki sulanma, kaşınma gibi hassasiyeti azaltmaya yardımcı olur. E Vitamini
  • Bilinen en güçlü antioksidandır. Kirpikleri korumaya yardımcı olur ve besler.

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Fırça Tipi Kıl
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Note Cosmetics Real Look Maskara Uzunluk ve Belirginlik Etkili

Maskaralar uzun yıllardır kullanılan makyaj ürünleri arasında yer alır. Günlük etkinliklerden özel bir davete kadar her türlü organizasyon için hazırlık aşamasında makyajınızı tamamlamak ve gözlerinizi vurgulamak için maskara kullanabilirsiniz. Göz kapaklarının renklenmesinin ardından bakışların belirgin bir hal kazanması için bu ürünler sıklıkla tercih edilir. Dolgun kirpikler yaratan Note Cosmetics Real Look maskara ile bakışlarınıza etkileyici bir efekt kazandırabilirsiniz. Özellikle kirpikleri kısa olan müşteriler bu ürünü tercih ederek şık bir görünüm elde edebilir. Günlük ve uzun süreli kullanımlar için bu kaliteli rimel tercih edilebilir. Badem yağı ve E vitamini içerikli ürün bu özel içeriği sayesinde kirpiklerin beslenmesine de yardımcı olur. Ayrıca uygulamanın ardından kirpikler olduğundan siyah bir görünüme kavuşabilir.

  • Uzun ve dolgun kirpikler
  • E vitamini ile besleyici etki
  • Uzun süreli dayanıklılık

Topaklanmayı Önleyen Note Cosmetics Real Look Maskara

Topaklanmayı Önleyen Note Cosmetics Real Look Maskara

Uykulu ve yorgun gözleri tek bir maskarayla canlı hale getirebilirsiniz. Bu maskara ile kirpikleri tek tek ayırıp tellerin her birine hacim kazandırılarak yorgun bakışların önüne geçebilirsiniz. Ürünün içeriğindeki bileşenlerle kirpikleriniz belirgin bir hal kazanırken göz renginiz de ortaya çıkar. Böylece tek bir ürünle etkileyici performans elde etmeniz mümkün olur. Uzunluk ve belirginlik etkili Note Cosmetics Real Look maskara kalıntı bırakmayan yapısı ve gün boyu kalıcı olmasıyla da müşterileri memnun edebilir. Topaklanmadan uygulanan ürün, kirpik diplerinde de siyah döküntüler bırakmaz. Dikkatli bir kullanımla fırçayı sadece kirpiklerle temas ettirerek iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Zengin vitamin ve mineral içeriğine sahip olan maskara, göz çevresindeki problemleri de azaltabilir. Bu ürün kaşınma ve sulanma gibi hassasiyetleri minimuma indirebilir.

E Vitamini Özlü Note Cosmetics Real Look Maskara Fiyatları ve Yorumları

E Vitamini Özlü Note Cosmetics Real Look Maskara Fiyatları ve Yorumları

Hemen hemen her makyajda kullanılan maskara, uzun süre kirpiklerde kalır. Bu nedenle kullanılan ürünün içeriği ve kullanılan materyaller oldukça önemlidir. Bu ürünün içeriğinde bulunan badem yağı ve E vitamini kirpikleri besleyici ve koruyucu etkileriyle ön plana çıkar. Ayrıca minerallerle de desteklenen maskara, uzun süreli kullanımları avantaja dönüştürür. Kirpik dipleri besleyici özlerle sağlıklı görünümünü koruyabilir. Böylece kirpiklerin dökülmesi engellenebilir, tellerin hızlı uzaması sağlanabilir. Seçimlerinizde yardımcı etkisi bulunan Note Cosmetics Real Look maskara Uzunluk ve belirginlik etkili yorumları ile müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Ürünün uygulanması da oldukça pratiktir. Günlük kullanıma uygun olan rimel kolay uygulanır ve temizlenir. Note Cosmetics Real Look maskara Uzunluk ve belirginlik etkili fiyatı ise her bütçeye uygundur. Kendiniz ya da sevdiklerinize hediye olarak bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Dolgun Kirpikler İçin Note Cosmetics Real Look Maskara

Dolgun Kirpikler İçin Note Cosmetics Real Look Maskara

Rimel uygulamasında fırça tipi de önem verilen konulardan biridir. Note Cosmetics Real Look Maskara Uzunluk ve Belirginlik Etkili özel tasarımlı fırçası sayesinde kolay sürülür ve kirpiklere esneklik kazandırır. Gece dışarı çıkarken ya da davetlere katılırken yapılan makyajlardan rimelsiz kirpikler eksik kalabilir. Gözler yorgun görünürken makyaj tamamlanmamış olur. Belirsizliğin ortadan kaldırılması için rimel tamamlayıcı etki bırakır. Bu ürün düz bir fırçaya sahiptir. Fırçanın bir tarafı seyrek diğer tarafı sık ve yoğun kıllardan oluşur. İlk olarak yoğun kısımla kirpiklere dolgunluk verilebilir. Sonrasında seyrek kısımla birbirine yakın olan kirpikler tek tek ayrılabilir. Bulaşmadan ve topaklanmadan kalan, uzun ve dolgun kirpikler yaratan ürün gün boyu kullanımlarda dahi dökülmez. Trendyol’dan sahip olabileceğiniz bu etkili maskara sayesinde belirgin bakışlara ve sık kirpiklere sahip olabilirsiniz.