Nordqueen Ranforce %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nordqueen Ranforce %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %100 Pamuk ipliğinden üretilmektedir.
  • Size sağlıklı bir uyku ortamı sunan Ranforce Nevresim takımları yumuşak tuşesiyle cildinize dosttur.
  • Ebat ve İçerik:
  • Nevresim : 200*220 cm
  • Yastık Kılıfı : 50*70 cm (2 adet)

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Nordqueen Ranforce %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Seti - Gri

Tekstil grubu ürünler içerisinde yer alan nevresim, yorganların ve battaniyelerin üzerine geçirilerek kullanılır. Yatak odası tekstil ürünleri arasında sık kullanılan bir eşya olan nevresimin ince yapılı ve kolay kullanılabilir olması beklenir. Nordqueen ranforce %100 pamuk çift kişilik nevresim seti kolay kullanımı ve tüm özellikleri ile sizi memnun eder. Yastık kılıflarıyla birlikte takım olarak kullanılabilen bu ürün oldukça kullanışlıdır. Modern tasarımlı kumaşı %100 pamuklu olduğu için uzun süreli bir kullanım ömrü vadeder. Ürünün yıkama, kurutma ve ütüleme aşamaları sizi yormaz. Sık yıkamaya uygun kumaşı rahat ve temiz bir uyku ortamı sağlar. Modeli kış mevsiminde kalın yorganlarla, bahar aylarında da battaniyelerle birlikte kullanabilirsiniz. Modern deseni ve sağlıklı kumaşı ile siz de bu ürünü değerlendirmeye alabilirsiniz.

  • 2 yastık kılıfı
  • İdeal ölçüler
  • Sık yıkanabilir

Ranforce %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Seti Özellikleri

Ranforce %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Seti Özellikleri

Günlük hayatta rahat kullanım imkanı tanıyan ürünler sık tercih edilir. Birçok özelliği bir arada bulunduran ürünler ise ön plana çıkar. Nordqueen ranforce pamuk çift kişilik nevresim seti gri sayesinde rahat uyku alanları elde edilebilir. Kaliteli ve kullanışlı özelliklere sahip olması, ürünün farklı alanlarda kullanılabilmesine imkan tanır. Tamamen pamuk içerikli kumaşlar, kullanımda faydalı özellikler sunar. Pamuklu kumaşlar nem çeken özelliği sebebiyle terletme yapmaz. Pamuklu kumaştan elde edilen bu ürün vücut ısısını dışa aktarır ve serinlik hissi verir. 200 x 220 cm ebatlarında olması sebebiyle çift kişilik standart yataklarla uyumludur. Bu ebatlardaki yorgan ve battaniyelere kılıf gibi geçirilerek kullanılabilir. Gri renkli pamuk ipliğinden üretilen ürün, içinde grinin farklı tonlarını barındırır. Ürünü yatak örtüsü olarak da kullanabilir, odanızda şık bir dekorasyon unsuru olarak değerlendirebilirsiniz.

Nordqueen Ranforce %100 Pamuk Nevresim Seti Avantajları

Nordqueen Ranforce %100 Pamuk Nevresim Seti Avantajları

Nordqueen markasının kalitesi ve güvencesiyle sunulan ranforce nevresim takımı hem evinizde günlük kullanıma hem de hediyelik olarak sunuma uygun bir modeldir. Çift kişilik ölçüsüyle yatılı misafirleriniz için de ideal ve kullanışlıdır. Oldukça iyi bir kumaş kalitesine sahip olması sebebiyle uzun süre kullanılmaya uygundur. Çeyizlerin önemli bir ihtiyacı olan nevresim seti için bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Modelde kullanılan renk tonları ve geometrik desenli tasarım ile ev dekorasyonunda dinamik bir tarz yakalayabilirsiniz. Kolay kırışmayan nevresim setinin ağırlığı ve ebatları ergonomik düzeydedir. Ütü ihtiyacı olmasa da kolay ütülenebilir bir kumaş yapısı vardır. Ürün katlanarak ve vakumlanarak saklanmaya uygundur. Nordqueen ranforce %100 pamuk çift kişilik nevresim seti yorum kısmında paylaşılan müşteri değerlendirmelerini inceleyebilir, memnuniyet seviyesine göre kararınızı verebilirsiniz.

Nordqueen Ranforce Çift Kişilik Nevresim Seti Fiyatları

Nordqueen Ranforce Çift Kişilik Nevresim Seti Fiyatları

Nordqueen ranforce %100 pamuk çift kişilik nevresim seti fiyat değerlendirmesi, ürünün özellikleri göz önüne alınarak yapılır. Set şeklinde satılan ürünün içerisinde 1 adet nevresim ve 2 adet yastık kılıfı bulunur. Setin içinde yer alan yastık kılıfları 50 x 70 cm ebatlarındadır. Bu ölçülere uygun yastıklarla beraber kullanıma uygundur. Takım içerisindeki parçaların kumaş yapıları aynıdır. Nordqueen ranforce %100 pamuk çift kişilik nevresim seti kullananlar ürünle ilgili değerlendirmeler yapar. Tasarımı ile dikkat çeken ürün, müşteri memnuniyetini yansıtan yorumlarıyla kalitesini kanıtlar. Setin içindeki parçaların yıkama ve temizleme kolaylığı, sık kullanım için tercih sebebi olabilir. Ürünün cildinizle dost olan yumuşak tuşeli kumaşı sayesinde rahat ve konforlu şekilde uyuyabilirsiniz. Trendyol’da sunulan indirim fırsatlarından ve kampanyalardan yararlanabilir, ürünü ekonomik fiyatlarla sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.