Nordmende Horlama Önleyici Burun Aparatı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nordmende Horlama Önleyici Burun Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Horlama Azaltıcı Burun Aparatı, Horlama sorununuz var ise horlama önleyici burun aparatı ile bu sorunun çözümüne yardımcı olur. Burun deliklerine yapacağı açma hareketi ile daha fazla oksijen almanıza yardımcı olur. Rahat nefes alıp vermenizi sağlar. Burun deliklerini açarak daha rahat nefes almanıza yardımcı olur. Uyku esnasında artık daha rahat nefes alıp verebileceksiniz. Ürün Genel Özellikleri: Horlama önleyici burun aparatı, horlamayı önleyen ve rahat nefes almayı sağlayan burun içi klipstir. Burnunuza takarak daha rahat nefes almanıza yardımcı olmaktadır. Daha fazla oksijen almanıza yardımcı olmaktadır. Bu şekilde daha fazla oksijen alır ve rahat bir uyku uyumanıza yardımcı olmaktadır. Horlama azaltıcı burun aparatı ile burun delikleriniz açılır ve ağızdan nefes almanıza gerek kalmaz. Paket İçersinde, 1 Adet Horlama azaltmaya yardımcı aparat bulunmaktadır.
Geri Bildirim Ver