nora Sol Ayağım

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
80 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
139,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

nora Sol Ayağım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nemesis Kitap Satıcı Ünvanı: NEMESİS YAYINCILIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631061118900017 Vergi Kimlik Numarası: 6310611189
    Bu ürün Nemesis Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğuştan beyin felçli olan Christy Brown, konuşmasını ve hareketlerini kontrol edemiyordu. Ama zekâsı ve cesareti onun okuma ve yazmayı, resim yapmayı ve daktilo kullanmayı öğrenebilmesini, hatta bu kitabı yazabilmesini sağladı. Christy Brown, kendi yaşam öyküsünü kaleme aldığı bu kitabında bütün bunları öğrenebilmek için sol ayağını kullanarak nasıl büyük bir mücadele verdiğini ve hayata nasıl tutunduğunu anlatıyor. Yazarın, bu kitabın devamı niteliğinde sayılabilecek “Her Gün Hüzün” adlı başka bir kitabı daha bulunuyor. Sol Ayağım, Christy Brown’ı Daniel Day-Lewis’in canlandırdığı aynı adlı, çok başarılı bir filmle beyaz perdeye de uyarlanmıştır. Büyüleyici ve eğlenceli... Okuyana ilham veriyor. Irish Times Bir cesaret hikâyesi... Sunday Times

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Stefan Zweig
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Nora Sol Ayağım- Christy Brown

Otobiyografik romanların en önemli tarafı ders verici olmasıdır. Ancak bu ders verme süreci bir öğreticilikten ziyade bir ilham olma şeklinde gerçekleşir. Otobiyografik roman okuyan okuyucular hikayeyi okurken kendi hayatlarıyla karşılaştırırlar ve o kişinin kendi bizatihi yaşadığı hikayelerde kendilerine ders çıkarırlar. Nora Sol Ayağım- Christy Brown tarafından yazılan roman da bunlardan biridir. İçerisindeki hikayeler, yediden yetmişe büyük bir ilham örneği gösteren bir hikayeye sahiptir. Bu roman, hayatı tamamıyla zorluklarla geçecek olan bir insanın hayatta kalma ve bu hayata tutunma çabasıdır. Bu insan yalnızca hayata tutunmakla kalmayıp aynı zamanda İrlanda’dan yola çıkarak tüm dünya tarafından tanınmış ünlü bir yazar ve ressam haline gelir. Bu hikayesi sayesinde siz de kendi hayatınıza sıkı sıkıya tutunabilirsiniz.

  • Çarpıcı konu
  • İlhan veren hikaye
  • Bir hayat hikayesi

Sürükleyici Nora Sol Ayağım Romanı Yazarı ve Çalışmaları

Sürükleyici Nora Sol Ayağım Romanı Yazarı ve Çalışmaları

Christy Brown hayatı zorluklar içinde geçen İrlandalı yazar ve ressamdır. 22 çocuklu ailenin hayatta kalmayı beceren 13 çocuğundan biridir. Bu kalabalık aile içinde hayatta kalmanın zorluğuyla beraber beyin felci geçirerek hayata gelir. Bu felç sonrasında Brown birçok yetisini kullanamaz, uzun süre hareket edemeden ve konuşma yeteneği olmadan yaşamaya devam eder. Tüm bu sebepler yüzünden doktorlar onun öleceğini düşünür. Ancak annesi onun yaşayacağına ve eğitilebileceğine inanır. Bu sebeple annesinin büyük çabaları doğrultusunda Brown sol ayağını kullanarak yazmaya ve resim yapmaya başlar. Brown’un bundan sonraki süreçleri ise herkese ilham verecek cinstendir. Bu sebeple Christy Brown Sol Ayağım romanını yazar. Bu roman onun hayatını yansıttığı eseridir. Bu roman sayesinde siz de hayatınızda zorluklarla karşılaştığınızda yılmadan mücadele edebilecek gücü içinizde bulabilirsiniz.

İlham Veren Nora Sol Ayağım Romanının Özeti ve Konusu

İlham Veren Nora Sol Ayağım Romanının Özeti ve Konusu

Nora Sol Ayağım- Christy Brown kullananlar, yazarın kendi çarpıcı hayatından fazlasıyla etkilenir. Bu eser on altı bölümden oluşur ve her bölüm yazarın hayatından bir bölümü anlatır. Serebral palsili hastası olan Christy Brown doktorlar tarafından zihinsel engelli olduğu düşünülür. Annesinin durmadan, yılmadan gösterdiği mücadelelerin ardından o sadece etrafını gözlemleyerek ve düşerek hayatını geçirir. Ancak bir gün ablasının tebeşirle ödevini yaptığını görmesinin ardından sol ayağıyla tebeşiri alır ve bir şeyler çizmeye başlar. Bu olay sonrasında Christy Brown’un hayatı değişir. Sol ayağıyla resim çizmeye ve yazı yazmaya başlar. Bundan sonraki hikayenin gelişiminde ise onun mücadelesi ve ailesiyle ilgili yaşadığı olaylar yer alır. Bu hikaye, içerisindeki olaylarla beraber herkese ilham olan bir kitaptır. Nora Sol Ayağım- Christy Brown yorumları bölümünde insanların etkilenmelerini görebilirsiniz.

Çarpıcı Nora Sol Ayağım Hikayesi - Christy Brown Eseri

Çarpıcı Nora Sol Ayağım Hikayesi - Christy Brown Eseri

Sizin için ilham kaynağı olacak olan bu roman bir taraftan sürükleyici bir hikayeye sahipken bir taraftan da hayat dersi verir. Christy Brown, hayata zor koşullar altında gelip büyük bir ailenin içinde hayatta kalmayı başarmış bir insandır. Bu zorluklarla beraber yalnız hayatta kalmamış, aynı zamanda ünü yaşadığı ülkenin sınırlarını aşarak tüm dünya çapında tanınmış bir insandır. Onun çarpıcı hayat hikayesi olan Nora Sol Ayağım- Christy Brown fiyatı bu hikayenin değeri ölçüsünde belirlenir. Hemen hemen her bütçeye uygunluk gösteren bu roman hayatınıza yeni bir bakış açısı katar. Nora Sol Ayağım- Christy Brown satın alma işlemlerinizi güvenli ödeme yöntemiyle gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazla almayı düşünüyorsanız birkaç adet alarak toplu indirimlerden faydalanabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Trendyol’dan istediğiniz zaman ulaşarak avantajlı indirimlerden yararlanabilir, güvenle satın alabilirsiniz