Non-Contact Temassız Ateş Ölçer - Beyaz (PİLLER KUTUYA DAHİL DEĞİLDİR.)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Non-Contact Temassız Ateş Ölçer - Beyaz (PİLLER KUTUYA DAHİL DEĞİLDİR.)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Non-Contact Temassız Ateş Ölçer - Beyaz Özellikler:Çapraz enfeksiyonu önlemek için cilt teması olmadan sıcaklık ölçümüBebekler, çocuklar, yetişkinler için uygundurÇok renkli sonuç göstergeli geniş arkadan aydınlatmalı LCD ekranSon 50 ölçümü hatırla18 saniye sonra otomatik kapanmaÖlçüm skalasını değiştirebilme (Celsius veya Fahrenheit)2 AAA pil ile çalışır Fotoselli ÖlçümBu cihazın ana avantajı, sıcaklığı belirlemek için temassız bir yöntemdir. Vücut tarafından yayılan ısıyı yakalayan, ekrandaki değerleri yakalayan ve görüntüleyen özel bir kızılötesi sensöre sahiptir. Bu durumda, sıradan cıva termometrelerinden farklı olarak, sıcaklığı belirlemek sadece yaklaşık 2 saniye sürer. Bu nedenle, ebeveynler için büyük bir yardımcı olacaktır. Sonuçta, küçük çocuklarda sıcaklığı ölçmek çok zor bir iştir. Güvenli ve hijyenikTemassız bir termometrenin kullanımı geleneksel bir termometreden daha güvenlidir. Cilde dokunmadan çalışır, yani mikroplara tahammül etmez. Bu nedenle, tüm aile üyeleri bunu kullanmakta özgürdür. Nasıl çalışıyor?Kızılötesi termometreyi birkaç santimetre uzakta bir çocuğun veya yetişkinin alnına tutun ve düğmeye basın. Birkaç saniye içinde verileri okur ve dijital ekranda görüntüler. Çok renkli bir ekran, bir bakışta her şeyin ne kadar ciddi olduğunu belirlemenize yardımcı olacaktır. Okumalara bağlı olarak, ekran belirli bir renkte vurgulanır:Yeşil - 34-37,3 ? sıcaklıktaTuruncu - 37.4 ° ila 38 ?Kırmızı - 38,1 - 42,9 ? 50 ölçüm için hafızatermometrenin bir başka kullanışlı özelliği de dahili bellektir. İlerlemeyi izlemek ve tüm istatistikleri görmek daha kolay olması için son 50 ölçüm sonucunu kaydeder.
Geri Bildirim Ver