8
Klasör kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Noki Çıtalı Plastik Geniş Klasör 10'lu Kutu Mavi

707,22 TL
(70,72 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,99 TL718,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Noki Çıtalı Plastik Geniş Klasör 10'lu Kutu Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580452674
    Bu ürün GENÇAY OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Noki çıtalı plastik geniş klasör 10'lu kutu mavi a+ kalite paslanmaz avrupa mekanizma pp dış kaplama 330 sayfaya kadar dosyalama kapasitesi çıtalı

Ürün Özellikleri

  • Dosya Tipi Halkalı
  • Klasör Formu Plastik
  • Renk Mavi
  • Okula Dönüş Üniversite
Geri Bildirim Ver

Noki HBV00000AMI7P 10'lu Kutu Çıtalı Plastik Mavi Geniş Klasör

Noki 10’lu kutu çıtalı plastik geniş mavi klasör, evrak içinde boğulanların yardımına koşar. Bu klasör seti, Noki'nin 25 yıllık deneyimi ve kullanıcılar tarafından onaylanmış olan kalitesiyle üretilir. Set içerisindeki klasörlerin tamamı hem sabit hem kızaklı mekanizmaya sahiptir. Klasör setinin kullanımı kolaydır. Bu ürün, doğa dostu üretim materyalleri ile dikkatleri üzerine çeker. Sağlam yapısı sayesinde uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Belgelerini düzenli bir şekilde muhafaza etmek isteyen herkes tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Noki 10’lu kutu çıtalı plastik geniş mavi klasör; basit, sade ve şık bir tasarıma sahiptir.

  • PP malzemeden imal edilir.
  • Geniş sırtlıdır.
  • 3000+ kâğıt kapasitesine sahiptir.

Noki Çıtalı Plastik Geniş Mavi Klasör 10'lu Kutu Özellikleri Nedir?

Noki Çıtalı Plastik Geniş Mavi Klasör 10'lu Kutu Özellikleri Nedir?

Noki 10’lu kutu çıtalı plastik geniş mavi klasör, 330 sayfaya kadar dosyalama kapasitesine sahiptir. Bu setin içerisinde toplam 10 adet klasör mevcuttur. Bahsi geçen ürünü satın aldığınızda toplam 3300 sayfaya yakın depolama alanına sahip olursunuz. Bu geniş depolama alanı sayesinde tüm evrak ve dokümanlarınızı kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz. Noki mavi klasör, halkalı bir üründür. Dokümanlarınızı, klasörün halkasına doğrudan geçirebileceğiniz gibi bu işlemi esnasında kenarı delikli dosyalardan da yardım alabilirsiniz. Bunun için telli modelleri veya kartondan imal edilen evrak dosyalarını tercih edebilirsiniz. Bu, belgelerinizi daha da düzenli hâle getirmenizi sağlar. 10'lu set, dökümanlarınızı kategorize etmenize yardımcı olur. On klasörün her birini farklı belge türlerini depolamak için kullanabilirsiniz. Ürünün yan tarafında yer alan ve şeffaf korumaya sahip olan etikete ise klasörün içeriği yazılabilir.

Noki Çıtalı Plastik Geniş Klasör 10'lu Kutu Mavi Kaliteli midir?

Noki Çıtalı Plastik Geniş Klasör 10'lu Kutu Mavi Kaliteli midir?

Noki plastik geniş mavi klasör, kaliteli malzemelerden imal edilir. Avrupa mekanizmaya sahiptir. Klasörün metal aparatları, paslanmaz özelliktedir. Ürün, rutubetli depolarda dahi yıllarca deforme olmadan muhafaza edilebilir. Klasörün dış kaplamasında kullanılan ana materyal ise PP'dir. Bu, polipropilen olarak da adlandırılan polimer materyalin kısaltmasıdır. Bu malzeme; sert, opak ve sağlam yapısı ile öne çıkar. Hafif olduğu için de tercih edilir. Polipropilen, darbelere karşı yüksek direnç gösterir. Bu sayede klasörünüz kolayca aşınmaz, çatlamaz ve kırılmaz. Sağlamlığının yanı sıra mavi rengiyle de dikkat çeken bu ürün, raflarınıza şıklık katar. Klasör, çıtalı yapısı sayesinde tüm sert yüzeylerde dik durabilir. Ürünü dilediğiniz alana rahatça yerleştirebilirsiniz. Klasörün kenarında yer alan metal çerçeveli delik ise ürünü bulunduğu yerden çıkarmanızı kolaylaştırır.

Noki Çıtalı Plastik Geniş Klasör 10'lu Kutu Mavi Kimler Kullanır?

Noki 10’lu kutu çıtalı plastik geniş mavi klasör, geniş bir depolama alanına ihtiyacı olan herkes tarafından tercih edilebilir. Bu set, çok sayıda veri saklaması gereken kişilerin kullanımına uygundur. Kâğıt dağınıklığından şikâyet eden ya da kitaplığında düzenli bir görünüm yaratmak isteyen herkes, bu 10'lu seti satın alabilir. Söz konusu ürün; ofisler, işletmeler, şirketler ya da okullar için tercih edilebilecek olan bir klasör setidir. Ticarî dokümanları, çalışanların verilerini, sözleşmeleri ve raporları rahatça saklamanızı sağlar. Profesyonel çalışma ortamı göz önünde bulundurularak imal edilmiş olan bu ürün, bireysel kullanım için de tercih edilebilir. Bu klasörleri; hukukî ve resmî belgeleri düzenlemek, ders notlarınızı kategorize etmek ya da planlarınızı ve projelerinizi saklamak için kullanmanız mümkündür. Dilerseniz siz de Noki 10’lu kutu çıtalı plastik geniş mavi klasör yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.