Nodes 50cm*100cm - Kedi Filesi - Balkon Filesi - Çocuk Filesi - Beyaz

108 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nodes 50cm*100cm - Kedi Filesi - Balkon Filesi - Çocuk Filesi - Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pemak Sport Satıcı Ünvanı: PEMAK SPORT SPOR MALZEMELERİ İMALAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728077677700001 Vergi Kimlik Numarası: 7280776777
    Bu ürün Pemak Sport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Alanları : Tenis Sahası – Kümes – Çocuk – Kedi – Kuş – Yavru Köpek – Balkon - Ürün Özellikleri : Dikiş Detayı Overlok İplik 2mm – Polyamid Halat 4mm - Göz Çapı : 45mm - Kullanım : iç & Dış Saha - İçerik : Overlok Halat Destekli Güvenlik Filesi - Ürünün Anatomisi Tenis Saha Kapama, Çocuk ve Hayvan Güvenliği için kullanılmaktadır, Ürün içeriğinde bulunan u.v katkısı ile Güneş, Kar ve Yağmur gibi tüm hava koşullarına dayanıklılık göstermektedir. Ürün hammaddesi polyamid olup deniz sularına karşıda mukavemetini korumaktadır. Güvenlik için kullanım alanlarında ağırlığı 20-23kg kullanıma uygun olduğu dikkate alınmalıdır. Ürünün üretim hattındaki ilerleyişinde öncelikle teknik Naylon iplikler bir araya getirilerek dokuma işlemi sağlanmaktadır, dokuma sonrasında ürün belirli ölçülerde kesim işlemi sağlandıktan sonra overlok makinesinde yüksek mukavemetli polyester halat ile kenar güçlendirme işlemi sağlanarak kullanıma sunulur.
Geri Bildirim Ver