Nobel Saten Rozetli Çelik Kapı Kolu Sol Basar

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne %5 İndirim
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
78,77 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,99 TL

Ürün Bilgileri

Nobel Saten Rozetli Çelik Kapı Kolu Sol Basar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASPAR KAPI DONANIMLARI 1 Satıcı Ünvanı: ASPAR KAPI DONANIMLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091126832200001 Vergi Kimlik Numarası: 0911268322
    Bu ürün ASPAR KAPI DONANIMLARI 1 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koldoor Dragon Rozetli Kapı kolu yeni çıkan ürünler grubunda olup ev ve işyerlerinizde çok estetik bir görünüşe sahiptir.
  • 1.Sınıf malzeme olarak zamak malzeme kullanılmış olup üst yüzeyi siyah statik boya ve inox kaplamayla kaplıdır.
  • Üründe 1.Sınıf malzeme kullanıldığı için darbe ve kırılmaya karşı dayanık seviyesi oldukça yüksek seviyelerdedir.
  • Ürün çeşitlerinde zamanla kırılması, elde kalması, yerinden çıkması gibi sorunlarla karşılaşılmamaktadır.
  • Kapıkollarını uzun süreli kullanmak için kapı stoperi kullanmanız önerilir.
  • Kuru ve yumuşak bez ile temizleyiniz.
  • Asla kimyasal ile temizlemeyiniz.
  • Koldoor Kapı Kolları

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Kolu
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

Nobel Saten Rozetli Çelik Kapı Kolu Sol Basar HK000590

Rozetli Kapı Kolu Modelleri yaşam alanları ile adeta uyum içerisine girerek mekan tasarımını üst seviyelere çıkartmayı başarıyor. Nobel Rozetli Kapı Kolu son derece kaliteli bileşenlerden meydana getirilmiştir, dayanıklılık sağlar. Nikel kaplama üzerine koruyucu şeffaf veya renkli elektro fotografik vernik uygulanmıştır. Bağlantı elemanı korozyonu önlemek için galvanize edilmiştir. Kilit mili 9 cm uzunluğunda, 8x8 kesitlidir. Metrik 6 ayar vida sistemi ile kilit miline bağlantı imkanı sunar. Boyayı beyazlatırken (çıkarırken) korumanız gereklidir. Ve aynı şekilde kapı kolunun duvara çarpmasını önlemek için kapı durdurucusunu kullanmanız daha yerinde bir karar olacaktır. Gevşek bağlantı vidalarını parlatmak için herhangi bir cila kullanmamanız önerilir. Sadece yumuşak, kuru bir bezle silmeyi deneyin. Kimyasallar ile temizlenmesi görünümünü korumasını için önerilmemektedir. Dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü kullanım sağlayacaktır.

  • Dayanıklı ve Kaliteli
  • Nikel Kaplama
  • Korozyonu Önleme

Rozetli Kapı Kolu Modelleri Özellikleri

Rozetli Çelik Kapı Kolu mekân estetiğine yardımcı özellikleri ile tüm yaşam alanlarında olumlu etkiler yaratıyor. Mekânlarınızın tüm mobilyaları, duvarları ve diğer özellikleri ile birebir uyum içerisine girerek kusursuz görünümler elde etmenize yardımcı oluyor. Yapımında kullanılmakta olan malzemelerin üstün kaliteli yapıya sahip malzemeler olması kapı kolunu uzun süreler boyunca kullanmanıza, kapı kolunun hiçbir şekilde deforme gibi problemlerle karşı karşıya kalmamasına olanak tanıyor. Nobel Rozetli Kapı Kolları korozyona karşı dayanıklı yapısı ve metrik vida sistemi ile de sizlere uzun süreli bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Kapı kolunun çelik malzemesi 1. sınıf kalite ile sizlerle bir araya geliyor. Son derece modern görünümü, yaşam alanlarınızı daha estetik bir görünüme kavuşturuyor.

Rozetli Kapı Kolu Modelleri Tasarımı

Nobel Saten Rozetli Çelik Kapı Kolu Sol Basar HK000590 ürününün en büyük özelliklerinden biri de ergonomik tasarıma sahip olmasıdır. Bu model uzun yıllar boyunca herhangi bir problem yaşamadan rahatlıkla kullanılabilir. Bu kapı kolunu kapınıza monte etme aşamasında dilediğiniz yöne doğru monte edebilir, bu işlemi yaparken odanızın diğer fonksiyonlarını göz önünde bulundurabilirsiniz. Nobel Saten Rozetli Çelik Kapı Kolu Sol Basar çeşitli faktörlere bağlı olarak çok daha çabuk yıpranan dış kapıların bu özelliğini tamamen ortadan kaldırabilecek bir yapıda üretilmiştir. Son derece sağlam ve dayanıklıdır. Ergonomik tasarımı kolay bir şekilde kapıyı açıp kapatabilmenize olanak tanır. Ayrıca kapı kollarının gün içerisinde en fazla kullanılan ürünler olduğu göz önünde bulundurulduğunda bu ürün kolay temizlenebilir yapısı ile sizlere herhangi bir hijyen dışı durumu yaşatmamaktadır.

Rozetli Kapı Kolu Modelleri Yapısı

Nobel Saten Rozetli Çelik Kapı Kolu Sol Basar satın al seçeneği üzerinden kolay bir şekilde alışveriş sepetinize ekleyebileceğiniz ve kısa süreler içerisinde sahip olabileceğiniz bu ürün estetik beklentilerinizi ve günlük kullanımınızı tamamen koruyarak sizlere büyük yardımcı olmaktadır. Nobel Saten Rozetli Çelik Kapı Kolu Sol Basar yorum noktası söz konusu olduğunda da her daim olumlu geri bildirimler ve yorumlar almayı başarmış olan bu ürün odanızın tüm mobilyaları, duvarları ve diğer özellikleri ile mükemmel uyum sağlayarak mükemmel görünüme ulaşmanıza yardımcı olur. Yüksek kaliteli malzemesi sayesinde kapı kolu deformasyonu gibi problemler olmadan uzun süre kullanılabilir. Korozyona karşı dayanıklı yapısı ve metrik vida sistemi ile uzun süreli bir kullanıcı deneyimi sağlar. Çelik dış yüzeyi ve rozeti ile de modern esintiler yaratır. Nobel Saten Rozetli Çelik Kapı Kolu Sol Basar indirim dönemlerinde çok daha uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz bu ürüne bir an önce sahip olun ve uzun süreli kullanıcı deneyimi yaşamanın tadını çıkarın. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.