Nobel Avanti Nikel Saten Kare Rozetli Wc Kapı Kolu ( 1 Takım=2 Adet Kapı Kolu 2 Adet Alt Rozet )

400 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Nobel Avanti Nikel Saten Kare Rozetli Wc Kapı Kolu ( 1 Takım=2 Adet Kapı Kolu 2 Adet Alt Rozet )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: canhirdavatnalbur Satıcı Ünvanı: RİF İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sinop Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735094025300001 Vergi Kimlik Numarası: 7350940253
    Bu ürün canhirdavatnalbur tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nobel kapı kolu Nobel kapı kollarında 1.sınıf malzeme olarak prinç malzeme kullanılmış olup üst yüzeyi kaplıdır. Üründe 1.sınıf malzeme kullanıldığı için darbe ve kırılmaya karşı dayanık seviyesi oldukça yüksek seviyelerdedir. Böylece nobel kapı kolları ürün çeşitlerinde zamanla kırılması, elde kalması, yerinden çıkması gibi sorunlarla karşılaşılmamaktadır. Nobel kapı kollarında en son teknoloji makineler ve 1.sınıf kaplama malzemesi kullanıldığından dolayı ürünün kaplama kalitesi çok yüksektir. Böylelikle paslanmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Kırılmaya ve paslanma tepkimesine karşı dayanıklı olduğundan dolayı uzun yıllar boyunca ev ve iş yerlerinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ürünün temizliğini nemli, bir bez yardımı ile silerek ardından kurulama işlemi yapmak temizlik için yeterlidir. Ürünün çamaşır suyu, tuz ruhu gibi kimyasal malzemelerle teması uygun değildir. Ürünlerimizin tümü mağazamızda kalite kontrol birimimizde kontol edildikten sonra paketleme işlemi gerçekleşmektedir. Çeşitleri: Oda kapı Kolu:Tüm ortamlarda iç kapı kolları kısımında kullanılan kapı koludur.Sağ yada sol kapı kolu diye bir ayrıcalık yoktur, tüm kapılara rahatlıkla kullanılabilir. Wc kapı kolu:Tuvalet ve banyo kapılarında kullanılan kullanışlı bir kapı koludur. Öneri: Duvara çarpan kapılar hem kapı kolunu deforme edip bozar hemde duvarınızın boyasının bozulmasına sebebiyet verir. Bu yüzden kapı kolunuzu satın aldıktan sonra kapının duvara çarpmaması ve zarara sebebiyet vermemesi içn size uygun olan tipte kapı tamponu almanızı tavsiye ederiz. Kapı tamponu ile birlikte kullandığınızda ürünü rahatlıkla uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Kolu
  • Garanti Süresi 6 Ay
Geri Bildirim Ver