Genel Markalar Avanti Mat Siyah Kare Rozetli Kapı Kolu Yale ( 1 Takım=2 Adet Kapı Kolu 2 Adet Alt Rozet )

330 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Avanti Mat Siyah Kare Rozetli Kapı Kolu Yale ( 1 Takım=2 Adet Kapı Kolu 2 Adet Alt Rozet )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hırdavatgani Satıcı Ünvanı: BARTIN ALBAYRAK YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142058669800010 Vergi Kimlik Numarası: 1420586698
    Bu ürün Hırdavatgani tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hira Mat Siyah Kare Rozetli Kapı Kolu Oda ( 1 Takım=2 Adet Kapı Kolu + 2 Adet Alt Rozet ) Paket İçeriği : 1 Takım (1 Adet Sağ + 1 Adet Sol) Kapı Kolu
  • : 1 Adet Kapı Kolu İç Demiri
  • Genel Özellikler : İnşaatın içinde hiçbir usta kalmamış duruma geldiğinde monte ediniz.
  • : Boya badana yapılırken (söküp) muhafaza altına alınız
  • : Kapı kollarının duvara vs çarpmaması için Kapı Stoperi kullanınız
  • : Setskur vidasının sabitlenmiş olmasına dikkat ediniz
  • : Herhangi bir parlatıcı ile parlatmayınız
  • : Bağlantı vidaları gevşediğinde vidaları sabitlemeden kullanmayınız
  • : Su ve temiz bez ile temizleyiniz, herhangi bir kimyasal madde ile temizlemeyiniz.Kimyasal ile temas Ettiğinde Ürün Garanti Kapsamından Çıkar

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Kolu
Geri Bildirim Ver

Nobel Avanti Mat Siyah Kare Rozetli Kapı Kolu Yale

Kapı kolu, herhangi bir kapıyı açmak veya kapatmak için kullanılan bir kapı mekanizmasıdır. Her kapı üzerinde çeşitli modellerde ve çeşitli şekillerde kapı kolları bulunur. Birden farklı tasarımları vardır. Kapı kolları özellikle günlük yaşamda fark etmeden sıkça kullanılan yerlerdir. Evde, ofislerde, işyerlerinde, kafelerde ve daha birçok alana girip çıkmak için bu kapı kolları kullanılır. Nobel siyah kapı kolu renk, tasarım ve model bakımından öne çıkan bir eşyadır. Ürünün siyah renkli oluşu pek çok alanda rahat kullanım sağlayan özellikleri arasında yer alır. Her mekana uyabilen oldukça kullanışlı bir üründür. 15282-003 ise bu ürünün kodunu oluşturur. Kod sayesinde doğru ürüne direkt olarak ulaşabilmek mümkündür. Doğru ürüne direkt olarak ulaşabilmek hem zamandan tasarruf etmeyi sağlarken hem de yanlış ürünlerde vakit kaybetmeyi de kolaylıkla önler.

  • Her Alana Uyumlu
  • Uzun Süreli Kullanım
  • Kaliteli Yapı

Nobel Avanti Mat Siyah Kare Rozetli Kapı Kolu Kullanımı

Nobel Avanti Mat Siyah Kare Rozetli Kapı Kolu Kullanımı

Kapı kolu, her alanda rahatlıkla kullanılabilen ürünler içerisinde yer alır. Kapı kolu tercih ederken kaliteli olmasına, ürünün yapıldığı malzemeye ve kullanılacak alanın ölçülerine dikkat edilmelidir. Bu ürünler genellikle alüminyum, zamak, pirinç veya paslanmaz çelik malzemelerden üretilirler. Nobel kapı kolu siyah modeliyle üretilmiş olan bir üründür. Ürün profesyonel kişileri gerektirmeden kolaylıkla direkt olarak monte edilebilir. Paket içeriğinde kapı kolunun monte edilmesi için gerekli tüm malzemeler bulunmaktadır. Her biri kapı kolunun yerine tam oturması için gerekli parçalardır. Hassas ürün olduğu için ev içinde herhangi bir inşaat veya boya badana durumu olmadığı zamanlarda monte edilmesi gerekir. Böyle bir durum olduğu takdirde kapı kolu sökülerek muhafaza edilmelidir. Nobel rozetli kapı kolu içinde 2 adet rozet de bulunmaktadır. Rozet de kapı kolu gibi siyah renkten üretilmiştir ve takım olarak satışa sunulmuştur.

Nobel Avanti Mat Siyah Kare Rozetli Kapı Kolu Özellikleri

Nobel Avanti Mat Siyah Kare Rozetli Kapı Kolu Özellikleri

Kapı kolları genel itibariyle 2 kategoriye ayrılır. Aynalı kol ve rozetli kol olarak ayrılmıştır. Model olarak alınmak istenen karar verildikten hemen sonra geriye kapı kollarının kullanılacak alan ile uyumu kalır. Her kapı kolu her alana her zaman uyum sağlayamayabilir. Nobel kapı kolu kare rozetli modeli ile sıkça tercih edilen ürünler arasında yerini almıştır. Ürünün paket içeriğinde 1 adet sağ ve 1 adet sol olmak üzere 2 adet kapı kolu bulunur. Bununla beraber de 1 adet kapı kolu iç demiri gönderilir. Ürün hassas yapıya sahip olduğu için kullanıldığı alanda herhangi bir boya yapma veya inşaat halindeki yapılarda kurulumu yapılmamalıdır. Novel avanti mat siyah kare rozetli kapı kolu özellikle mat bir ürün olduğu için herhangi bir parlatıcı veya ürünün yapısını bozacak malzemeler kullanılarak temizlenmemelidir.

Nobel Avanti Mat Siyah Kare Rozetli Kapı Kolu Yorumları

Nobel Avanti Mat Siyah Kare Rozetli Kapı Kolu Yorumları

Kapı kolları iki adet arkalı önlü olacak şekilde paketlenip gönderilir. Genellikle anahtarlı modellerdir. Nobel Avanti mat siyah kare rozetli kapı kolu yale ( 1 takım=2 adet kapı kolu + 2 adet alt rozet ) ürün içinde bulunan 2 adet kapı kolu ve 2 adet alt rozet ile tam bir takım halinde ürün gönderimi sağlanır. Kullanıcıların satın aldığı ürünler daha önce kullanılmamış ve jelatine sarılı şekilde gönderilmektedir. Ürün herhangi bir parlatıcı madde kullanılarak temizlenmemelidir. Setskur vidalarının sabitlenmiş olması önemlidir. Bağlantı vidaları gevşediği takdirde bu vidaları tekrar sabitleyerek kullanılması gerekmektedir. Nobel Avanti mat siyah kare rozetli kapı kolu yale ( 1 takım=2 adet kapı kolu + 2 adet alt rozet ) yorumları ise ürünün kullanıcı tarafından ürün hakkındaki düşünceleri içerir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.