4
Psikoloji Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Nobel Yaşam Beden Kayıt Tutar

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
217,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nobel Yaşam Beden Kayıt Tutar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rokkom Satıcı Ünvanı: ROKKO MÜHENDİSLİK MİMARLIK VE İÇ MİMARLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735158561700001 Vergi Kimlik Numarası: 7351585617
    Bu ürün Rokkom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beden Kayıt Tutar

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Nobel Yaşam Beden Kayıt Tutar - Bessel A. Van Der Kolk

Psikoloji tarzında yazılmış kitaplar, insan beyni, duyguları ve düşüncelerine ilgili olan kişilerin vazgeçilmezleri arasında yer alır. İnsanın duygularını ve düşüncelerini kolaylıkla anlayabileceğiniz Beden Kayıt Tutar kitap seçeneği, psikolojiyle ilgilenen okuyucuların büyük beğenisini toplar. Ürünün son baskı olması tercih edilme sebepleri arasındadır. Orijinal basım olan bu kitap, alanında uzman olan yazar Bessel A. Van Der Kolk tarafından yazılması nedeniyle beğenilir. Bu tamamı 462 sayfalık olan eser, tamamen insanın duygularının ve düşüncelerinin bedenine ne gibi etkiler edebileceğini akıcı ve sade bir üslupla anlatır. Sade ve akıcı dili sayesinde 7’den 77’ye herkes tarafından kolayca okunarak anlaşılır. Detaylı bir anlatıma sahip olan kitap 2. hamur baskıya basılır ve karton kapak tasarımına sahiptir.

  • 462 sayfa
  • Akıcı ve anlaşılır dil
  • 2. kalite hamur baskı

Nobel Yaşam Bessel A. Van Der Kolk Kitabı Özellikleri

Nobel Yaşam Bessel A. Van Der Kolk Kitabı Özellikleri

Duyguların ve düşüncelerin vücuttaki etkisini bilmek, psikolojiye merak sarmış kişiler tarafından fazlasıyla önemlidir. Kitap basım aşamasından önce, psikoloji alanında türlü çalışmalar yapmış Bessel A. Van Der Kolk tarafından hazırlanır. Böylelikle kitap düşünce gücü ve beden ilişkisi ile ilgili güçlü bir veri sunar. Nobel Yaşam Beden Kayıt Tutar ayrıntılı insan vücudu ve zihni ile alakalı çözümlemeleriyle konuyu derinlemesine algılamanızı sağlar. Buna ek olarak konu ile alakalı örnekler ile kitabı daha rahat kavrayabilirsiniz. Tam anlamıyla insan bedeninin ve zihninin karanlık yolculuğuna çıkaran bu kitap sizin ve sevdikleriniz için iyi bir kılavuzdur. Yaşam Beden bünyesindeki bu kitap, fiyattan tasarruf sağlarken bestseller olması nedeniyle çok okunan kitaplar arasında yer alır. Psikoloji ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere bu kitaptan her an kolayca ulaşıp gönül rahatlığıyla öğrenebilirsiniz.

Nobel Yaşam Bessel A. Van Der Kolk Kitabı Yorumları

Nobel Yaşam Bessel A. Van Der Kolk Kitabı Yorumları

İnsanın yapısal doğasını en iyi ve doğru şekilde öğrenmek isteyebilirsiniz. İnsan psikolojisi ve yapısı arasındaki bağı anlatan kitapların vazgeçilmezleri arasında aday olan kitap, sizlere ayrıcalıklı bir deneyim sunar. Hangi duyguların insan vücudunda nereye zararı veya faydası olduğunu size detaylı olarak anlatır. Beden Kayıt Tutar, alanında uzman profesör Bessel Kolk tarafından hazırlandığı için psikoloji alanında birçok yeni ve kapsamlı bilgiye sahip olabilirsiniz. Kitap insanın yapısıyla alakalı tüm konu eksiklerinizi anında kapatır. Akıcı ve anlaşılır bir dile sahiptir. Nobel Yaşam Beden Kayıt Tutar yorumlarına göz gezdirerek eser hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Yorumlar kısmından ürünü deneyimleyenlerin paylaşımları sayesinde merak ettiğiniz tüm detayları öğrenmeniz mümkündür. Ürünü detaylı olarak inceledikten sonra kararınızı kolaylıkla verip gönül rahatlığıyla sipariş vererek alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Nobel Yaşam Bessel A. Van Der Kolk Kitabı Fiyatı

Nobel Yaşam Bessel A. Van Der Kolk Kitabı Fiyatı

Nobel Yaşam Beden Kayıt Tutar fiyatı ürünün çok satanlar listesinde olması ve yazımsal dil özellikleri gibi özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Nobel Yaşam bünyesinde yer alan bu kitap, psikoloji alanında çalışmalar ve araştırmalar yapan öğrenci veya kişiler için oldukça beğenilen bir edebi eser olma özelliğini taşır. Eser, 2. kalite hamur kağıda baskı olması nedeniyle ve avantajlı fiyat etiketi sebebiyle de ön plana çıkar. İnsan davranışları ve insan vücut yapısı arasındaki bağlantıyı çok güçlü kuran kitap, düşünmeye sevk eden içeriğiyle iyi bir şekilde konuyu algılamanızı sağlar. İçeriğindeki yaşamdan örnekler ile konuya iyi bir şekilde hakim olmanıza yardımcı olur. İnsan vücudunun ve beyninin tüm bilinmeyen sırlarını öğreneceğiniz kitaba, Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla anında ulaşarak kısa sürede sahip olabilirsiniz.