Nobel Akademik Yayıncılık Psikolojiye Giriş Psikoloji Ve Yaşam

434,11 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
543,80 TL
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nobel Akademik Yayıncılık Psikolojiye Giriş Psikoloji Ve Yaşam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Psikoloji ve Yaşam isimli Psikolojiye Giriş kitabı, klasik psikoloji kuramlarını içeren temel bilginin yanı sıra modern psikolojiyi günümüze uyarlayan ve sunduğu terapi teknikleriyle, uygulamaya dönük bir el kitabı niteliğindedir. Kitap, psikolojide uzmanlaşmanın öneminin yanı sıra, farklı konulara hangi uzmanların yanıt vermesi gerektiğini ortaya koymakta, böylelikle psikologların çalışma alanlarını da net bir şekilde belirlemektedir. Öğrenmeyi kolaylaştıran bir düzenlemesi sayesinde okuyucu için iyi bir eğitim materyali niteliğinde bir kaynaktır. Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Richard J. Gerrig
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji ve Yaşam Psikolojiye Giriş

Kitap okumak insanların yoğun günlük rutinleri nedeniyle aksattığı ancak oldukça zihni rahatlatan ve yatıştıran bir aktivitedir. Özellikle kişisel gelişim kitapları, kişinin sosyal hayatında diğer insanlarla kurduğu iletişimi ve ilişkileri geliştirir. İletişim kurduğu diğer insanları anlayabilmesini ve dolayısıyla empati yeteneğinin gelişimini sağlar. Psikoloji kitapları ise psikoloji sorunlarını analiz eden ya da bu sorunları ortadan kaldırıcı nitelikte olabilir. Ünlü psikologlar Richard J. Gerrig ve Philip G. Zimbardo tarafından yazılan Nobel Akademik Yayıncılık Psikolojiye Giriş, psikologların işlevlerinden psikolojik araştırma yöntemlerine, psikolojide kullanılan ilaçlara kadar oldukça geniş bir içeriğe sahiptir.

 
  • Psikoloji bölümü öğrencileri tarafından tercih edilmektedir.
  • Normal kitap boyutunda kuşe kâğıda basılmıştır.
  • Kitap Türkçeye Dr. Öğr. Üyesi Gamze Sert tarafından çevrilmiştir.

Psikoloji ve Yaşam Psikolojiye Giriş Kimler İçin Uygun?

Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji ve Yaşam Psikolojiye Giriş Kimler İçin Uygun?

Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji ve Yaşam Psikolojiye Giriş kitabı, üniversitelerin Psikoloji ve PDR bölümlerinde lisans ve yüksek lisans okuyan, Psikoloji bölümü mezunları ve psikoloji alanında kendini geliştirmek isteyen herkes için uygundur. Özellikle Psikolojiye Giriş dersi gibi zor bir ders için sıkça başvurulan bir kaynak olmuştur. Kitap, akademi düzeyinde bir kaynak olmasına rağmen psikoloji alanı hakkında bilgisi olmayan kişiler dahi kitabın temelden başlayarak genişleyen içeriğe sahip sistematiği şeklinde kitabı oldukça rahat kavrayabilirler. Kitabın oldukça zengin ve geniş içeriği sayesinde psikolojik kavramlar temelden başlayarak anlatılmıştır. Kitapta kullanılan dil, psikolog yazarlar tarafından oldukça sadeleştirmeye çalışılmış, psikolojideki soyut kavramların daha rahat anlaşılabilmesi için örneklendiren bir anlatım tekniği kullanılmıştır. Psikolojiye ilgisi olan kişiler bu kitabın sahip olduğu akıcı anlatım sayesinde psikolojiye dair çok şey öğrenebilir.

 

Psikoloji ve Yaşam Psikolojiye Giriş Yorumları

Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji ve Yaşam Psikolojiye Giriş Yorumları

Richard J. Gerrig ve Philip G. Zimbardo tarafından kaleme alınan Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji ve Yaşam kitabı üniversite düzeyindeki birçok öğrenci tarafından kullanılan bir kaynak olmuştur. Yazarlar, kitabı günlük yaşamla ve psikolojideki ilgi çekici konularla bağdaştırarak kaleme almışlardır. İçeriğindeki geniş konu yelpazesi günlük yaşamda sıkça karşılaşılan birçok problemi aydınlatmıştır. Kitap sistematik olarak ele alınmış, giriş kısmında öncelikle psikolojinin tanımı yapılmış daha sonra psikolojik araştırma yöntemleri, psikolojik bozukluklar ve psikolojik rahatsızlıklar için tedavi gibi birçok konu anlatılmıştır. Bu sayede temelden başlayarak günlük yaşamda sıkça karşılaşılan sorunları, psikolog yazarların kullandığı uygulama ve araştırma merkezli içeriği sayesinde oldukça zevk alarak öğrenebilirsiniz. Psikoloji ile ilgili merak ettiğiniz konulara bu kitap sayesinde kolayca ulaşabilir ve zorlanmadan anlayabilirsiniz.

 

Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji ve Yaşam Psikolojiye Giriş Fiyatı

Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji ve Yaşam Psikolojiye Giriş Fiyatı

Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji ve Yaşam Psikolojiye Giriş kitabı, Psikolojiye Giriş derslerinde oldukça tavsiye edilen bir kitaptır. Psikolog yazarların da kendi deneyimleri sayesinde okuması kolay, renkli bir içeriği vardır. Yazarlar da eseri oluştururken buna özen göstermiş ve okurken bir sonraki cümleleri merak ettiren bir anlatım kurmaya çalışmışlardır. Kitapta, güncel yaşamdaki insan davranışları ve bunların sorunlarıyla ilgilenilmiş ve birçok soruya ışık tutulmuştur. Alanında uzman olan yazarların bu eserinde psikolojideki güncel bilişsel ve sinirbilim alanındaki değişimlerden de bahsedilmiştir. Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji ve Yaşam Psikolojiye Giriş kitabı, bu kapsamlı ve detaylı içeriği sayesinde psikologların ve üniversitelerde görev yapan öğretim görevlilerin sıkça kullandığı ve önerdiği bir kaynak rolünü üstlenmiştir. Psikoloji ve PDR bölümlerinde ya da psikoloji bilimine ilgi duyan biriyseniz bu kitabı Trendyol’dan Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji ve Yaşam Psikolojiye Giriş yorum ve değerlendirmeleri kısmından inceleyebilirsiniz. Nobel Akademik Yayıncılık Psikoloji ve Yaşam Psikolojiye Giriş fiyat ve kampanyalarını takip edebilir, dilerseniz ürünü sepete ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.