Nobel Akademik Yayıncılık Deneysel Psikoloji

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
457,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nobel Akademik Yayıncılık Deneysel Psikoloji

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu kitap, Deneysel Psikolojinin önemli isimlerinden olan
  • Barry H. Kantowitz, Henry L. Roediger III ve David G. Elmes'in “Deneysel Psikoloji” başlıklı kitabının, 9. Baskısının çevirisidir. Deneysel Psikoloji terimi, kendi içinde iki temel anlamı birlikte barındırmaktadır. Kavram, öncelikle bilimsel psikolojinin, çoğunlukla temel bilim düzeyinde araştırmalar yapan
  • Öğrenme, Dikkat, Algı, Bellek gibi çeşitli alt uzmanlık alanlarını kapsayan, oldukça geniş ve çoğu kez disiplinler arası bir alanın genel bir ismi niteliğindedir. Kavramın ikinci genel anlamı ise “Deneyin” psikoloji araştırmalarına uygulanmasına yönelik “Yöntem” terimine karşılık gelir. Günümüzde sadece bilişsel psikoloji alanında değil sosyal psikoloji, gelişim psikolojisi, endüstri psikolojisi, trafik psikolojisi, hatta klinik psikoloji gibi psikolojinin hemen her alanında deneysel yöntem kullanılmaktadır. Yelpaze bu kadar genişken deneysel psikolojide bir ders kitabı yazmak da o kadar zordur. Bu konudaki iddialı bir kitap yazabilmek, deneysel psikolojinin alt uzmanlık alanlarının hemen tümüne hâkim olabilmeyi gerektirdiği kadar, yöntem ve istatistiğin de doğrudan uzmanı olmayı zorunlu kılmaktadır. Bu büyük güçlük nedeniyle, günümüzde ya sadece araştırma yöntemlerini kapsayan ya da deneysel psikolojinin belirli bir uzmanlığını içerik olarak ele alan türdeki kitapların yazılması tercih edilmektedir. Elinizdeki kitabı diğerlerinden ayıran en önemli fark da bu konudaki felsefesidir: Deneysel Psikolojiyi, terimin gerçek ifadesinde olduğu gibi, yöntem ve içerik olarak birleştirerek, deneysel psikolojiye bütüncül bir yaklaşımla ele alabiliyor olmak. Bu nedenle kitap, psikoloji öğrencileri için temel bir ders kitabıdır, deneyin psikoloji alanlarına uygulanmasına yönelik entelektüel ve eleştirel bakış açısını gerektiren, yöntemi, bağlamları içinde ele alan keyifli örnekler barındırmaktadır. Kitabın, psikoloji araştırmacıları ve öğrencileri için alanın sırlarının keşfinde, güvenilir bir yol arkadaşı olması dileklerimizle… Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Nobel Akademik Yayıncılık Deneysel Psikoloji

Ruh sağlığı, duygular ve davranışlar üzerine kurulu olan psikoloji, oldukça kapsamlı bir alandır. Bu alana ilgi duyan okurların sayısı da oldukça fazladır. Bu nedenle psikoloji alanına özgü oluşturulan kitaplara talep yoğundur. Bu kitaplar arasında öne çıkan Nobel Akademik Yayıncılık Deneysel Psikoloji, özgün ve akıcı içeriğiyle beğeni toplar. Psikoloji dalında önemli isimlerinden biri olan Barry H. Kantowitz’ın kaleme aldığı bu kitap, mükemmel çevirisiyle keyifli bir okuma deneyimi sunar. Okuyucular tarafından kolaylıkla anlaşılan içerik, karmaşıklığıyla sıkıntı yaratmaz. Postmodernist psikologlar tarafından da incelenen kitapta deneysel psikoloji kavramına ve bu kavramın temel açıklamalarına yer verilir. Davranış biçiminin ve zihinsel yapının denetlenmesi, gözleme dayandırılması anlatılır. Konu oldukça karışık gibi görünmesine rağmen kitabı okuyan kişiler deneysel psikolojiyi anlamakta zorlanmaz.

  • Akıcı anlatım
  • Bilimsel örnekler
  • Detaylı açıklamalarla terimler

Bilim Tutkunları İçin Deneysel Psikoloji Kitabı

Bilim Tutkunları İçin Deneysel Psikoloji Kitabı

Sade anlatım biçimi ile ilgi gören ve bilimsel örnekleri içinde barındıran kitap, okura bilgi akışını oldukça başarılı şekilde gerçekleştirir. Psikiyatrik yöntemler çerçevesinde okura çeşitli kazanımları aktarır. Psikoloji, alanı gereği bilimsel yönteme ve gözleme yer verir. Gündelik yaşamda insan üzerinde meydana gelen birtakım ruhsal olaylar olur. Bu olayların açıklanması ve çözümlenmesi deneysel psikolojiyi içerir. Deneysel psikoloji alanında deney ve gözlem ışığında bazı çıkarım ve sonuçlara varılır. Bu çıkarım ve sonuçları kitapta etkili bir şekilde görebilirsiniz. Kitap, ruh biliminin uygulama bölümünde etkin çözüm metodlarından birinin deneysel psikoloji olduğu mesajını verir. Klinik yöntem konulu kitaplardan ayrı yapıda olsa da bilişsel sorunlara yönelik çözümlerin yer aldığı bir kaynaktır. Sosyal, bilişsel ve davranış gibi bilimlere dair ipuçlarını Deneysel Psikoloji Nobel kitabında bulabilirsiniz.

Deneysel Psikoloji Kitabı ile İnsan Psikolojisinin Analizi

Deneysel Psikoloji Kitabı ile İnsan Psikolojisinin Analizi

İnsan, doğası gereği bilgi ve birikimleri ışığında davranır. Davranış mantığının tahlilinde ise deneysel psikoloji yolu kullanılır. İnsan davranışının denetlenmesini ve düşünce sınırlarının zorlanmasını konu alan Deneysel Psikoloji Nobel Yayınları kitabı, size unutulmaz bir okuma deneyimi kazandırır. Sürükleyici anlatım tarzı ile oluşturulan eser, yazarın hayatından tecrübelerle süslenir. Bu nedenle kitapseverler için ideal seçimlerden biridir. Sosyal hayatın deneysel psikoloji bakımından ele alınmasını da içeren kitap, sosyal hayata dair nüanslar verir. Toplam 560 sayfadan oluşan eserde aradığınız zevki bulabilirsiniz. Kitap, soluksuz okunacak akademik kaynaklardan biridir. Kitabı okurken not almanız size avantaj sağlar. Notlarınız doğrultusunda yapacağınız araştırmalar ile psikolojinin bilinmezlerine doğru yola çıkabilirsiniz. Eserle ilgili tartışmalara katılarak da bilginizi tazeleyebilirsiniz. Ayrıca kitap hakkında düşüncelerinizi paylaşabilir ve diğer okuyuculara eseri tavsiye edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Deneysel Psikoloji Kitabı Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Deneysel Psikoloji Kitabı Fiyatı

Özellikle psikoloji hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler için uygun fiyatlı kitap bulmak zordur. Nobel Akademik Yayıncılık Deneysel Psikoloji fiyatı, psikoloji okurlarının yüzünü güldürür. Fiyatına oranla içerdiği bilgi ve sayfa kalitesi ile üst düzeydedir. Ders kitabı koleksiyonerleri için de iyi bir seçimdir. Bu alana ilginiz varsa bu kitapla kütüphanenizi zenginleştirebilirsiniz. Kaliteli baskısı ve uygun fiyatı ile beğeni toplayan esere Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Bu alanda gerçekleştirilen indirim kampanyalarından da yararlanarak ekonomik alışveriş fırsatını değerlendirebilirsiniz. Ayrıca Nobel Akademik Yayıncılık Deneysel Psikoloji yorumları sayesinde satın almadan önce eser hakkında fikir edinebilirsiniz. Kitabın ilgi çekici konusu ve vaka örnekleri, keyifli zaman geçirmenize imkan tanır. Günlük hayatınıza uyarlayabileceğiniz farklı yöntemler ile daha sağlıklı insan ilişkileri kurabilirsiniz. Okuyup içerik üzerine düşünebilir ve diğer okuyucularla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Dilediğiniz şekilde kitabı hayatınızda konumlandırabilirsiniz.