Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi (12. Baskıdan Çeviri)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
698,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi (12. Baskıdan Çeviri)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anormal Psikoloji kitabı, ruhsal bozukluklar alanında çalışan tüm profesyoneller, psikiyatristler, klinik psikologlar, psikologlar, psikolojik danışmanlar, hekimler, sosyal hizmet uzmanları, psikiyatri hemşireleri ve bu alanlarda öğrenci yetiştiren akademisyenler ile eğitim alan öğrenciler için temel bir başvuru kitabıdır. Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Özkan Öze
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Nobel Akademik Yayıncılık 195424 Anormal Psikolojisi

Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi kitabı, stresin psikolojik ve fiziksel sağlık üzerinde etkisini anlatır. DSM-5’teki tanı ölçütleri, bozuklukların etiyolojisi ve epidemiyolojisi, bozukluklar üzerinde kalıtımın ve çevrenin etkileri, biyolojik ve sosyal ve kültürel etkiler, en güncel araştırmalardan elde edilen verilerle sunulur. Ruhsal bozuklukların tedavisinde etkili olacak terapi yaklaşımları ve ilaçla yapılan tedaviler hakkında da bilgiler veren Anormal Psikoloji zengin içeriği ve etkili anlatımıyla alanında ün yapmış kitaplar arasındadır. Her alanda okuyucu kitlesine sahip olan bu kitap olaylara farklı bir gözle bakılmasını sağlar. Ürün 584 sayfa olarak 23,5 x 27,5 ebadında basılmıştır. Bilgiler güncellenerek yeni basım satışa çıkarılmıştır. Kitap basımında karton kapak tercih edilmiştir.

  • Her alanda kullanılabilecek derin bilgiler içerir.
  • Güncel bilgilerle yeni basım.
  • Sayfa Sayısı: 584

Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi Kitabının Konusu Nedir?

Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi Kitabının Konusu Nedir?

Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi kitabının başlıca bölümleri, şizofreni ve psikotik bozukluklar, çocuk ve ergenlerdeki bozukluklar gibi vakalardır. Birçok akademisyenin ders kitabı olarak kullandığı bu eser okuyucuya her türlü psikolojik durum hakkında bilgi verir. Aynı zamanda farklı çerçevelerde incelenen panik, kaygı, duygu durumu, yeme ve kişilik bozuklukları ve cinsel işlev bozukluğu konularını Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi kitabı ele alır. Vakaların anlatıldığı klinik tablo, olası nedenler ve tedaviler biyolojik, psikososyal ve sosyokültürel bağlamda ele alınır. Bu kitapta bulunan vaka hikâyeleri ve DSM-IV tanı kriterleri kutucukları, rahatsızlıkların klinik boyutta anlaşılmasına yardımcı olur. Kitabın her bölümünde, ilk olarak ruhsal bozukluklarla ilgili vakalar sunulur. Daha sonra bozuklukların klinik tanıları yapılır ve DSM-IV-TR ’den farklı olan DSM-5’te yapılan değişikliklere yer verilir.

Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi Kitabı Kimlere Göredir?

Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi fiyatının uygun oluşunun yanı sıra akademik ve kişisel olarak gelişime katkıda bulunacak bir kitaptır. Psikoloji alanında çalışan tüm profesyoneller, klinik psikologlar, eğitmenler ve psikiyatristlerin yararlanabileceği bilgileri kapsayan bir yapıttır. Bunların yanında kişisel gelişim ve alanla ilgili herkes açısından sürükleyicidir. Hekimler, sosyal hizmet uzmanları, psikiyatri hemşireleri ve bu alanlarda öğrenci yetiştiren akademisyenlerle eğitim alan öğrenciler için temel bir başvuru kitabı olacak nitelikte yazılmıştır. Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi kitabı, dünya genelinde pek çok üniversitenin psikoloji ve psikiyatri alanlarında eğitici ders kitabı olarak okutulur. Anormal Psikolojisi kitabının, profesyoneller ve öğrenciler için önemli bir rehber olacağı düşünülür. Buna ek olarak, yardıma ihtiyaç duyan insanların sorunlarının çözümüne, ruhsal bozuklukların tanı ve tedavisinde önemli katkılar sağlayabilecek bir kitaptır.

Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi Kitabının Yazarı Kimdir?

Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi kitabının Türkçe’ye çevirisi birçok kişi tarafından yapılmıştır. Ancak Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi çevirisinde en çok katkısı olan isim Dr. Öğr. Üyesi, CIIP Muzaffer Şahin’dir. Anormal Psikolojisi, Nobel Yayıncılık desteğiyle basılan bir kitaptır. Anormal Psikolojisi kitabı, Ann M. Kring, Sheri L. Johnson ve Wiley tarafından yazılmıştır. Kitaptaki bilgiler güncellenerek yeni basımla okuyucuya sunulmuştur. Eski basımına katkı sağlayan yazarlar da bulunur. Gerald C. Davison, John M. Neale ve Berkeley eski basımda önemli katkıları olan yazarlardır. Kitabın yayıncılığını üstlenen ise Nobel Akademi’dir. Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi yorum olarak da olumlu dönüşler almıştır. Psikoloji alanına ilgi duyuyorsanız ya da bir eğitmenseniz bu kitap size yol gösterici olacaktır. Birçok insana katkısı bulunan Nobel Akademik Yayıncılık Anormal Psikolojisi kitabına sahip olmak için Trendyol sitesini ziyaret edebilirsiniz.