Genel Markalar Şarjlı Damacana Su Pompası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
10 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Şarjlı Damacana Su Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARKAFOX Satıcı Ünvanı: ARMADA BİLGİ TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079063955000001 Vergi Kimlik Numarası: 0790639550
    Bu ürün MARKAFOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şarjlı damacana su pompası tek motorludur.
  • Dakikada 1.7 litre su akıtma debisine sahiptir.
  • 6-8 damacanaya kadar şarj gerektirmez.
  • Kablosuz olma özelliği sayesinde çirkin kablo görüntülerinden kurtulacak, damacananızı istediğiniz yere taşıyabileceksiniz.
  • Çocuklar için su içmek bir oyun haline dönüşecek.
  • Kendi başlarına ortalığa su taşırmadan su içmek için yarışacaklar.
  • Yaşlılarımız veya hastalarımız manual pompalarla damacanadan su alma probleminden kurtulacaklar.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Şarjlı
Geri Bildirim Ver

No Name Yeni Nesil Şarjlı Damacana Su Pompası

No Name yeni nesil şarjlı damacana su pompası evinize ve ofisinize aldığınız damacanalardan su doldurmak için kolaylık sağlar. Normal pompalarda kol gücüyle arka arkaya pompaya basılır ve sonrasında suyun geliş hızı fazla olduğu için durdurulamaz ve taşma yaşanarak etrafa yayılır. Bu noktada işinizi kolaylaştıran No Name yeni nesil şarjlı damacana su pompası PMP1 size çok yardımcı olur. Yeni nesil su pompası, çift motorlu sistemi ile siz durdurana kadar su verir. Ürünün üst bölümünde bulunan dijital düğmeye dokunarak rahatça kullanım sağlayabilirsiniz. Pompa sayesinde mutfağınıza şık bir tasarım katabilirsiniz. Yeni nesil damacana pompasını 3 saat şarj ederek 7-8 damacanaya kadar kullanım sağlayabilirsiniz. Ürünün herhangi bir yerinde kablo bulunmadığı için model rahat kullanım avantajı sunar.

  • Paslanmaz çelik tasarımlı
  • 50 cm uzunluğunda plastik hortum
  • Şarj göstergeli ekran

No Name Yeni Nesil Şarjlı Damacana Su Pompası Özellikleri

No Name Yeni Nesil Şarjlı Damacana Su Pompası Özellikleri

No Name yeni nesil şarjlı damacana su pompası özellikleri arasında uzun süreli kullanım bulunur. Ürün, uzun süren bir şarj ömrüne sahiptir. Şarj göstergesi sayesinde de şarjın ne kadar kaldığını takip edebilirsiniz. 1 dakika içerisinde 3,5 litreye kadar su verebilir. Motoru sayesinde otomatik kullanım sağlayan bu üründen fazla bir motor sesi çıkmaz. Normal düzeyde rahatsız etmeyecek bir sesle çalışır. Ürünün malzemeleri gıda uyumlu silikon ve paslanmaz çeliktir. Yeni nesil şarjlı damacana su pompasını aldığınızda ürün içeriğinde 1 adet otomatik pompa, 1 adet plastik hortum, 1 adet çıkış musluğu ve 1 adet USB şarj kablosu birlikte gelir. 5, 10 ve 19 litreye kadar tüm damacanalarda kullanılabilen ürünün hortumun uzunluğu bunun için uygundur. Hortum pompaya bağlanarak kapaktaki delikten damacananın içine rahatlıkla yerleştirilebilir.

İşlevsel No Name Yeni Nesil Şarjlı Damacana Su Pompası

İşlevsel No Name Yeni Nesil Şarjlı Damacana Su Pompası

No Name yeni nesil şarjlı damacana su pompası kullananlarların memnun kaldığı pek çok özelliğe sahiptir. Ürün, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra çocuklar için de büyük bir kolaylık sağlar. Çocuklar, suyu hızlı bir şekilde doldurmaya çalıştığında suyu taşırabilir. Bu ürün sayesinde su taşmaz ve çocuklar eğlenceli zaman geçirir. Çocukların yanı sıra ileri yaşta ve hasta kişilere de kolaylık sağlar. Manuel pompalarda suyu almak için belirli bir güç kullanılması gerekir. Yeni nesil su pompasının üst düğmesine küçük bir dokunuşta bulunarak fazla güç harcamadan istediğiniz kadar su alabilirsiniz. No Name yeni nesil şarjlı damacana su pompası yorumlarında müşteriler ürünün monte kolaylığından bahseder. Kullanım için damacananın kapağını çıkarmadan kapağın üstüne hortum ucu boyutunda bir delik açıp ürünü sabitlemeniz yeterli olur.

Cazip No Name Yeni Nesil Şarjlı Su Pompası Fiyatları

CAzip No Name Yeni Nesil Şarjlı Su Pompası Fiyatları

No Name yeni nesil şarjlı damacana su pompası fiyatları, ürünün tüm işlevsel özelliklerine göre belirlenir. Ürün, yumuşak kullanımlı yapısı ve paslanmaz çelikten üretilmesi sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Kullanım kolaylığı ve dijital yapısı ile öne çıkar ve suyun taşmasını engeller. Ürünün hortumu 6 ayda bir değiştirilmelidir. Hortumun değişme sebebi, uzun bir kullanımdan sonra yıpranıp verimli bir kullanım sağlayamama ihtimaline karşı alınan bir önlemdir. Ürünün ağırlığı 150 gramdır. Ayağınıza düşmesi durumunda zarar verecek bir ağırlığa sahip değildir. 5, 10 ve 19 litrelik plastik ve cam damacanalarda kullanılabilir. Evlerde ve ofislerde kolay kullanımı sayesinde gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Çift motorlu ürünün motoru suya maruz kalması durumunda bozulmaz. Bu ürüne kolay bir şekilde Trendyol’dan sipariş vererek sahip olabilirsiniz.