nizippazari Fındık Içi Kavrulmuş 1kg

450 TL
(450 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

nizippazari Fındık Içi Kavrulmuş 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yöre pazarı Satıcı Ünvanı: NURETTİN KOCAER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Siirt Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5650629686
    Bu ürün yöre pazarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TUZSUZ KAVRULMUŞ FINDIK kesinlikle bayat, çürük, zarlı ürün değildir. 1.sınıf fındıktır
Geri Bildirim Ver

NizipPazarı Fındık İçi Kavrulmuş 1 kg

Fındık, huşgiller familyasına ait olan faydalı ve lezzetli bir kuruyemiş türüdür. İyi bir enerji kaynağı olan kuruyemiş her damak zevkine hitap eder. Yüksek ısıda kavrularak elde edilen kavrulmuş fındık lezzetli çıtır bir tada sahiptir. Ürün, uygun sıcaklıkta gerçekleşen işlem sonucunda insan sağlığına zararlı toksinlerden arındırılarak farklı bir aroma alır. NizipPazarı fındık içi kavrulmuş 1 kg ürünü ile leziz kuruyemişlerin tadını çıkarabilirsiniz. İyi bir atıştırmalık olan kavrulmuş fındık, ara öğünlerde sıklıkla tercih edilir. Karadeniz’in verimli topraklarından hasat edilen mahsuller raflara taşınmadan önce birçok aşamadan geçer. Pakette çürük, bayat ve zarlı ürün bulunmaz. Birinci sınıf kaliteye sahip olan kuruyemiş deneyenlerden tam not alır. Gerekli denetim ve kontrollerden geçen bu ürünü güvenle tüketebilirsiniz.

  • Lezzetli ve çıtır tat
  • Birinci sınıf kalite
  • Taze toplanan mahsül

Taze ve Çıtır 1 kg Fındık İçi Kavrulmuş Ürün Avantajları

Taze ve Çıtır 1 kg Fındık İçi Kavrulmuş Ürün Avantajları

Kavrulmuş fındık, hoş kokusu ve lezzetli tadı ile herkesin sevdiği bir kuruyemiştir. Enerji deposu olan bu besin ara öğünlerde sıklıkla tüketilir. Fındık içi kavrulmuş 1 kg ürünü ile ara öğünlerde açlık hissini bastırabilirsiniz. Birçok faydası bulunan yemişin günlük olarak düzenli şekilde tüketilmesi önerilir. Çocuklarınız okula giderken beslenme çantasına bir avuç içi kadar fındık koyarak sağlıklı beslenmelerini sağlayabilirsiniz. İçeriğinde kalsiyum ve demir gibi mineralleri barındıran yemiş, günlük ihtiyaç duyulan besin değerlerinin karşılanmasına yardımcı olur. Fındık esensiyel bir yağ asidi olan linoleik asit içerir. Ender bulunan bu bileşen vücut tarafından üretilmediği için dışarıdan alınır. Sağlıklı yaşamda önemli bir yeri olan fındık içerdiği bileşenler sayesinde vücuda katkı sağlar. Vücudun ihtiyaç duyduğu mineral ve bileşenleri düzenli olarak tüketeceğiniz NizipPazarı kavrulmuş fındık ile giderebilirsiniz.

1 kg Fındık İçi Kavrulmuş Yorumları ve Ürün Puanları

1 kg Fındık İçi Kavrulmuş Yorumları ve Ürün Puanları

Ürün satın alma sürecinde müşteri yorumları önemli rol oynar. Deneyenler tarafından beğenilen ürünler tercih sürecinde bir adım öne çıkar. NizipPazarı fındık içi kavrulmuş 1 kg yorumları ürün hakkında fikir edinmenize yardımcı olur. Ürünü satın alarak çay saatlerine renk katabilirsiniz. Yörelerinden birinci sınıf mahsulleri toplayan firma, lezzeti ayağınıza getirir. Toplama aşamasından sonra gerçekleştirilen ayıklamalar ile A kalite ürün elde edilir. İdeal sıcaklıkta kavrulan fındıklar iştah kabartan renge ve görünüme sahiptir. Bazı noktalara dikkat ederek besinin tüketim ömrünü artırabilirsiniz. Ürün haşerelere karşı ağzı kapalı şekilde muhafaza edilmelidir. Yemişin çıtırlığını korumak için paketin kuru bir ortamda muhafaza edilmesi gerekir. Önerilen saklama koşullarını yerine getirerek ürünü güvenle tüketebilirsiniz. Ürünün tazeliği ve tadı hakkında bilgi sahibi olmak için yorumlar kısmındaki müşteri deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

Avantajlı 1 kg Fındık İçi Kavrulmuş Fiyatı ve Kampanyaları

Avantajlı 1 kg Fındık İçi Kavrulmuş Fiyatı ve Kampanyaları

NizipPazarı fındık içi kavrulmuş 1 kg fiyatı ürünün üretim maliyeti göz önünde bulundurularak belirlenir. Birinci sınıf kaliteye sahip kuruyemiş paketi her bütçeye uygundur. Tazeliği ve çıtırlığı ile tam not alan bu lezzete bütçenizi zorlamadan ulaşabilirsiniz. Yüksek kalite mahsullerden elde edilen ürün deneyenlerin beğenisini toplar. Paket içerisindeki fındıklar tuzsuzdur. Tuz hassasiyeti bulunan sevdikleriniz için ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Lezzetli tadıyla dikkat çeken fındık sofralarda kendine sıklıkla yer bulur. Taze olarak toplanan bu yemişler, birçok kontrolden geçtikten sonra raflarda yerini alır. Kontroller sırasında bayat ve çürük yemişler diğerlerinden ayrılır. Satışa uygun hale getirilen kuruyemişler nem almayacak şekilde hijyenik koşullarda paketlenir. Taze olarak paketlenen kuruyemişler çıtırlığını kaybetmeden kısa sürede tüketilmelidir. Lezzetli tadı ile dikkat çeken bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.