NIVEA Yüz Kremi 100 ml

144,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
2. Ürüne %3 İndirim
700 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL
4. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
159,50 TL
650 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Yüz Kremi 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEAKOZMETİK Satıcı Ünvanı: SELAMİ AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5410407877
    Bu ürün SEAKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Yüz Kremi 100 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF SPF 4 - 20
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi 100 ml

Bir yüz kreminden beklentiniz nedir? Uyandırdığı yüksek nem hissi, UV koruması, hızlı emilen yapısı ve daha birçok memnun edici özelliği sayesinde Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi bir kremden çok daha fazlası olma yolunda başarıyla ilerlemektedir. Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi kullananlar tarafından oldukça beğenilen ve sevilen bir yüz nemlendiricisidir. 24 saate kadar cildiniz için gerekli olan nemi sağlamakla yükümlü olmasının yanı sıra yaşlanma karşıtı içeriği ile ince çizgilerin azalmasında büyük bir rol oynamaktadır. Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi önerisi olarak yüzlerce kadın tarafından bir diğer kadına tavsiye edilmektedir. Popülerliğini ise elbette etkili özelliklerine borçludur. Vaatlerinin hepsini oldukça isabetli olarak yerine getirmektedir. Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi 100 Ml, cildinizin ihtiyacı olan her şeyi size verebilecek tek krem olarak raflarda yerini almaktadır.

  • Cildin İhtiyacı Olan Yüksek Nemi Sağlama
  • UV Işınlarına Karşı Etkili
  • Yaşlanma Belirtilerini Azaltmaya Yönelik Doğal İçerikli

Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi İle Işıl Işıl Bir Cilde Sahip Olun

Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi İle Işıl Işıl Bir Cilde Sahip Olun

Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi ürünleri arasında yer alan başarılı nemlendiriciler ile ışıl ışıl parlayan sağlıklı bir cilde sahip olmaya hazırlanın! İçeriğindeki etkili materyaller sayesinde cildinize inanılmaz bir parıltı katacak, ihtiyacı olan nemi kazandıracaktır. Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi ince kırışıklıklarınıza elveda deyin. Hem doğal hem çevre koşullarıyla yıpranan cildinizi tek dokunuşla dahi canlandıracak Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi tavsiye edeceğiniz bir ürün haline geleceğinden emin olabilirsiniz. Dermatolojik olarak onaylanmış, yüksek teknolojinin katkılarıyla üretilmiş, Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi içeriği ile dikkat çeken yüzünüz için son derece faydalı ve gereklidir. Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi doğal E vitamini, Shea Yağı ve UVA / UVB filtresi gibi özel içeriklerin kullanımıyla cilt bakımınız bir üst boyuta taşımanızda yardımcı olacaktır.

Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi nasıl kullanılır sorusu birçok kadının kafasını meşgul eden bir problemdir. Halbuki bu soruyu yanıtlaması oldukça kolaydır. Çünkü Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi özellikleri bakımından etkili ve yararlı olmasının yanında aynı zamanda fazlasıyla basit bir uygulama yöntemine sahiptir. Nivea yüz kremi yaşlanma karşıtı kullanımı, yüz temizleme jeli veya sabun ile su kullanılarak temizlenmiş bir cilde nemlendiricinin uygulanması şeklinde olmalıdır. Kir, toz, makyaj gibi istenmeyen kalıntılardan arındırılan cildin ferah ve canlı bir görünüm kazanmasında büyük rol oynayacak Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi, cilde nazik bir biçimde uygulanmalıdır. Parmak uçlarınızla dairesel şekiller çizerek yüzünüze rahatlıkla yedirebilirsiniz. Kolay emilen yapısı sayesinde sizi asla zorlamayacaktır. Sürme işleminin arından rahatlamış, sıkılaşmış, daha genç ve dinamik bir yüze sahip olacaksınız.

Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi’nin Cildinize Faydaları

Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi’nin Cildinize Faydaları

Güneşin, stresin, soluduğumuz kirlenmiş havanın cildimizde belirli hasarlara yol açtığı bilinen bir gerçektir. Aynı zamanda, yaş aldıkça yüzümüzde oluşmaya başlayan ince çizgiler de son derece doğal bir sürecin gerçekleştiğine işaret eder. Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi çeşitleri ile cildimizi tüm bu etkilerden korumak mümkündür. Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi, yüzünüzde ağırlık ve yağlı bir his bırakmayan, yüksek derecede nem veren bir krem olmasının yanı sıra UV ve UVB ışınlarından korunmamızda büyük bir yardımcı olma özelliği taşır. Yaşlanma karşıtı özelliği ile ise daha dinç, sıkı ve diri görünen bir görünüm elde etmemizi sağlamaktadır. Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi yorum olarak değerlendirilirse hemen tüm kadınların kremin vaat ettiklerini gerçekleştirmesiyle bu üründen memnun kaldığı görülecektir.