NIVEA Soft Bakım Kremi 100 ml Nemlendirici

62,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (45)
Kurumsal Fatura
62,90 TL
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 50 TL İndirim
69,90 TL
Kurumsal Fatura
69,65 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Soft Bakım Kremi 100 ml Nemlendirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Soft Bakım Kremi 100 ml Nemlendirici

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Nivea Krem Soft 100 ml

Eller, günlük hayatta fazla kullanılan ve çok hasara uğrayan bölgelerden biridir. Nivea Soft bakım kremi 100 ml nemlendirici içinde bulunan doğal yağlarla ellerinizin nem oranını artırır ve bakımını sağlar. Aynı zamanda yüzünüze ve vücudunuza uygulayabileceğiniz bu ürün sıklıkla tercih edilir. Küçük boyutlu olmasıyla kolaylıkla çantanıza sığabilen Nivea Soft 100 ml hayatınızın her alanında kullanım imkanı sunar. İçerisinde bulunan özel yağ, vitaminlerle kuruyan ve çatlayan deriyi baştan sona onarır ve soğuğa karşı korur. Zararlı güneş ışınlarından veya soğuk kış günlerinde kuruyan ve çatlayan yüzünüze yumuşak ve ipeksi bir his katar. Günlük kullanım için uygun olan krem Soft 100 ml. ile hemen emilen ve yayılan bir etkiyi deneyimleyebilirsiniz.

  • E vitamini ve jojoba yağı içeriği
  • El, yüz ve vücut bakımı
  • Günlük kullanıma uygun

Nivea Krem Soft 100 ml Özellikleri

Nivea Krem Soft 100 Ml Özellikleri

Nivea Soft krem 100 ml ürünü canlandırıcı hissi ve yumuşak yapısıyla derinize rahatlık sağlar. Krem, dermatolojik olarak onaylanmış bir üründür. Etkili bir nemlendirme performansı sağlar. Hızlı emilen formülüyle vücutta yağlı his bırakmaz. Nivea krem içinde bulunan özel yağlarla kuru vücudunuzu anında doğal nem oranına kavuşturur. İçerisinde yer alan jojoba yağı ile nem oranını dengelerken çatlaklardan kurtulmanızı sağlar. Krem, antialerjik etkiye sahip olduğu için herhangi bir alerjik reaksiyondan sizi korur. Jojoba yağının etkisiyle vücutta esneklik sağlayan Soft 100 ml krem tüm cilt tipleri için uygundur. İster kuru ister yağlı bir vücut yapısına sahip olun, bu ürün her cilde uygun olarak müşterisine sunulur. Cildi tazeleme özelliği ile yüzünüze parlaklık ve canlılık katar. Gelişmiş vitaminlerle yüksek etkisi olan ürün sayesinde rutin bakımınızı yapabilirsiniz.

Nivea Krem Soft 100 ml İçeriği ve Faydaları

Nivea Krem Soft 100 Ml İçeriği ve Faydaları

Her cilt tipine uygun olarak geliştirilen formülüyle çekinmeden alabileceğiniz Nivea krem 100 ml günlük bakımınızda yardımcı olur. Cilde uyumu dermatolojik olarak test edilip onaylanması sayesinde ürünü güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. İlk kullanımdan itibaren etkisini gösteren bu ürün, günlük hayatınızın her anında kullanabilme fırsatı sunar. Nivea krem cildinize yumuşak ve esnek olma özelliği kazandırır. İçeriğinde bulunan E vitamini ile çatlakları, kırışıklıkları ve kızarıklıkları geçirmeye yardımcı olur. Vücudunuzun zararlı dış etkenlerden korunmasını sağlar. Zararlı güneş ışınlarının derinize zarar vermesini veya aşırı soğuk kış günlerinde derinizin kızarmasını ve çatlamasını engeller. Nivea krem hoş kokusuyla vücudunuzda parfümsü bir etki bırakır ve hızlı bir onarımla koruma sağlar. Kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz Nivea krem soft 100 ml ambalajı sizin rahat hissetmenizi sağlar. Ürünün yumuşak yapısıyla cildinize tam koruma sağlayabilirsiniz.

Nivea Krem Soft 100 ml Fiyatları

Nivea Krem Soft 100 Ml Fiyatları

Nivea Soft krem 100 ml fiyatı ürünün içerdiği vitamin ve yağlarla, uzun süreli etkisi göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün içerisinde bulundurduğu jojoba yağı ve E vitaminiyle fazladan etki sağlar. Nivea krem, tüm vücut tiplerine uygunluğu ile rahatlıkla kullanım avantajı sunar. Bu krem, antialerjik etkisiyle herhangi beklenmedik bir etkiden size korur. Her yaşta çatlak ve kuru ciltleri onarır. Dermatolojik olarak onaylanmasıyla fazladan güven sağlayan bu ürün rahatlıkla tercih edilebilir. Krem, zararlı ve kirli havadan da cildinizi korur. Nivea soft hemen emilen yapısıyla vücudunuzda yağlı ve yapış yapış bir hiş bırakmadan esnek ve yumuşak bir deri yapısı oluşturur. Yüksek etkili, yoğun yapısıyla çatlak ve kurumuş deriyi onarır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Nivea Soft krem 100 ml kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz, Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla kremi satın alarak cildinize uygulamaya başlayabilirsiniz.