NIVEA Soft 200 ml + 50 ml Nemlendirici Krem

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

NIVEA Soft 200 ml + 50 ml Nemlendirici Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KuMSaL Kişisel Bakım Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM AL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3030596849
    Bu ürün KuMSaL Kişisel Bakım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Soft 200 ml + 50 ml Nemlendirici Krem

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Nivea Soft 200 ml + 50 ml Nemlendirici Krem

Tam 100 yıldır tüm dünyada güvenle kullanılan Nivea markası, Soft nemlendirici krem ile cildinizin ihtiyaç duyduğu temel bakımı sağlar. Nivea Soft 200 ml ve 50 ml nemlendirici krem, tüm cilt tipleri için etkinliği dermatolojik olarak kanıtlanmış bir üründür. Kremin hızla emilen ipeksi formülü, jojoba yağı ve E vitaminiyle zenginleştirilmiştir. Nivea Soft krem, her gün ve gün içinde her ihtiyacınız olduğunda yüksek etkili yoğun nemlendirme sağlar. Avantajlı bir alım fırsatıyla kullanıcıların beğenisine sunulan Nivea Soft nemlendirici krem, 200 ml aile boyu ambalajının yanında 50 ml çanta boyu ürün ile gönderilir. Siz, aileniz ve sevdiklerinizin ihtiyaç duyduğu tazeleyici cilt bakımı için Nivea Soft nemlendirici krem tek başına yeterlidir.

  • Günlük kullanıma uygun yoğun nemlendirici krem
  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • Etkinliği dermatolojik olarak onaylanmış

Nivea Soft Nemlendirici Krem’in İçeriği Nasıldır?

Nivea Soft Nemlendirici Krem’in İçeriği Nasıldır?

Nivea Soft 200 ml ve 50 ml nemlendirici krem ferah, yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için gerekli bakımı yapan, etkili bir kişisel bakım ürünüdür. E vitamini ve jojoba yağı içeren özel formülüyle Nivea Soft nemlendirici krem çabucak emilirken cildinize ihtiyacı olan yenileyici bakımı yapar. Nivea Soft’un içeriğinde sağlığa zararlı olabilecek paraben maddesi bulunmaz. Nivea Soft el, yüz ve tüm vücut için rahatça kullanabileceğiniz bir bakım kremidir. Nivea Soft 200 ml ve 50 ml nemlendirici krem, ağırlık hissi yaratmayan hafif bir yapıya sahiptir. Böylece vücudunuzun her yerine kolayca uygulanır. Sürdükten sonra giyinmek ve hazırlanmak için kremin kurumasını beklemeniz gerekmez. Cildinizi sağlıklı şekilde besleyen, nemlendiren ve ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturan Nivea Soft krem, tüm ailenin günlük kullanımı için uygundur.

Nivea Nemlendirici Krem Hangi Cilt Tipleri İçin Uygundur?

Nivea Soft 200 ml ve 50 ml nemlendirici krem tüm cilt tipleri için güvenle kullanılabilecek bir üründür. Nivea Soft kremin ciltle uyumu, yapılan klinik testler sonucunda dermatolojik olarak onaylanmıştır. Nivea Soft krem, ailenin tüm üyeleri için yüksek etkili ve yoğun bir nemlendirici etki sağlar. Her gün duş aldıktan, ev işi yaptıktan ya da ellerinizi yıkadıktan sonra Nivea Soft’un kolayca sürülen hafif formülüyle cildinizi tazeleyebilirsiniz. Hızla emilen Nivea Soft 200 ml ve 50 ml nemlendirici krem, soğuk havalarda da cildinizi korumak için en büyük yardımcınızdır. Ürünün yoğun nemlendirme özelliği ile kış aylarında hassas hâle gelen teniniz, kuruluğa ve çatlamalara karşı koruma altına alınır. Jojoba yağı ve E vitaminiyle güçlendirilmiş formülü sayesinde Nivea Soft, vücudunuza, ellerinize ve yüzünüze yumuşaklık ve esneklik kazandırır.

Nivea Soft Krem Yeteri Kadar Nemlendirir mi?

Nivea Soft 200 ml ve 50 ml krem zengin içeriği sayesinde uzun süren, yoğun bir nemlendirme etkisine sahiptir. Nivea Soft mevsimler boyunca yüzünüzün, ellerinizin ve tüm vücudunuzun ihtiyacı olan bakımı en etkili şekilde yapmanızı sağlar. Nivea Soft 200 ml ve 50 ml nemlendirici krem, teninize tazeleyici bir nem desteği sağlar. Kolayca yayılabilen kıvamı sayesinde Nivea Soft nemlendirici krem kollar, bacaklar ve karın gibi vücudunuzun daha geniş alanlarına sürmek için de ideal bir üründür. Su içinde yağ emülsiyonu formülüne sahip Nivea Soft kremin yapısında yağ damlacıkları suya gömülüdür. Bu sayede Nivea Soft kremin dış su fazı cilde temas ettiğinde hemen emilerek cildi neme kavuşturur. Uygulama sonrasında da krem içindeki ince yağ damlacıkları cilde bakım yapmaya devam eder. Böylece evden çıkarken süreceğiniz Nivea Soft nemlendirici krem, sizi uzun saatler boyunca korur. Nivea Soft 200 ml ve 50 ml nemlendirici krem yorumlarına Trendyol’da ürün değerlendirmeleri bölümünden inceleyebilir ve sonrasında kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz.