NIVEA Cellular Serum 30 ml

123,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NIVEA Cellular Serum 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsionlinee Satıcı Ünvanı: RAMAZAN CANER KARATOPRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 5220752280
    Bu ürün Hepsionlinee tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cellular Serum 30 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 1 - 99 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Nivea 4005900599407 Cellular 30 ml Leke Giderici Serum

Leke, istenmeyen cilt problemleri arasında yer alır. Cilt tonunu dengeleyen Nivea Hyaluron Cellular Filler 30 ml şekillendirici leke giderici serum, çeşitli sebeplere bağlı olarak gelişen lekelerden kurtulmanıza yardımcı olur. Bu anlamda tercih edebileceğiniz ürün, beklentilerinize yönelik çözümler sunar. Ten rengi, melanin adı verilen pigmentler ile belirlenir. Bu pigmentlerin yapısı, çeşitli sebeplere bağlı olarak zamanla değişebilir. Melaninin artmasıyla birlikte ten rengi koyulaşmaya ve lekelenmeye başlar. Nivea Cellular leke giderici serum, doğru ve düzenli kullanımda lekelenmeleri azaltabilir. İçerisinde bulunan güçlü bileşenler sayesinde cilde derinlemesine etki eder. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, farkını kısa sürede hissedebilirsiniz.

  • Düzenli kullanımda etkisi 4 hafta sonra görülmeye başlar.
  • İçerisinde melanin inhibitörü bulunur.
  • Leke giderici özelliğinin yanı sıra kırışıklıkların azalmasına da yardımcı olur.

Nivea Cellular Leke Giderici 30 ml Serum İçeriğinde Ne Var?

Nivea Cellular Leke Giderici 30 ml Serum İçeriğinde Ne Var?

Cilt lekeleri; güneşin zararlı ışınları, hormonal değişiklikler ve yaş almanın sonucunda oluşabilir. Bu tip durumlarda melanin seviyesinde değişiklik gözlenir. Nivea Hyaluron Cellular Filler 30 ml leke giderici serum, ciltteki olumsuz etkileri azaltmaya yardımcı olur. İçerisinde bulunan hücre aktifleştirici maddeler, tenin renk tonunu eşitlemeyi sağlar Nivea Cellular 30 ml leke giderici serumun içerisinde hyaluron, kolajen ve elastin tetikleyici maddeler de bulunur. Bu özel bileşenler, yaş almanın etkilerini en aza indirmeyi amaçlar. Yüzdeki kırışıklık oluşumunu gözle görülür şekilde azaltır. Bunun yanı sıra tenin eski elastikiyetini kazanmasına yardımcı olur. Yanak ve boyundaki sarkmaları en aza indirerek gerginleştirir. Üründen gönül rahatlığıyla yararlanarak doğru ve düzenli kullanımda farkını görebilirsiniz.

Nivea Cellular Leke Giderici Serum Hangi Cilt Tipine Uygun?

Nivea Cellular Leke Giderici Serum Hangi Cilt Tipine Uygun?

Nivea Hyaluron Cellular 30 ml leke giderici serum, normal cilt yapısı için uygundur. Serumu güneşten, yaştan veya hormonal değişikliklerden etkilenen vücuda sahip kişiler kullanabilir. Nivea Cellular 30 ml leke karşıtı serum, daha genç bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Yenilikçi formülüyle geliştirilen içeriği, ciltte ağırlık yapmaz. Kolayca uygulandıktan sonra dakikalar içerisinde emilir. Ürünü temizlenmiş yüz ve boyun bölgenizde kullanmanız önerilir. Bunun için öncelikle günlük olarak kullandığınız temizleyiciyi pamuğa dökerek yüzün her yerine sürebilirsiniz. Ardından ürünü yanak, burun, çene ve alın bölgesine yedirebilirsiniz. Gözle temastan kaçındıktan sonra serumu tüm yüze uygulayabilirsiniz. Eller üzerinde de kullanabileceğiniz madde, elde bulunan lekelerde etkilidir. Düzenli olarak sabah ve akşam kullandığınızda ise farkı kısa sürede görebilirsiniz.

Nivea Cellular Leke Giderici 30 ml Serum Etkili mi?

Nivea Cellular Leke Giderici 30 ml Serum Etkili mi?

Nivea Hyaluron Cellular Filler 30 ml şekillendirici leke giderici serum, oldukça etkili ürünlerden bir tanesidir. Zengin içeriği sayesinde cilde ihtiyaç duyduğu bakımı yapabilir. Düzenli kullanılması hâlinde etkisini 4 hafta sonra görmeye başlayabilirsiniz. 12 haftanın sonunda ise yaş almaya bağlı oluşan lekelerde gözle görülür bir azalma meydana gelebilir. Nivea Hyaluron Cellular Filler şekillendirici leke giderici serum, 30 ml olarak satışa sunulur. Ergonomik yapısıyla evde, iş yerinde ya da seyahatte rahatlıkla kullanılabilir. Ürünü dilediğiniz her yere götürerek bakımınızı mekândan bağımsız olarak tamamlayabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen Nivea Hyaluron Cellular filler 30 ml şekillendirici leke giderici serum, cildin ışıltıyla parlamasını sağlar. Aynı zamanda nem dengesini koruyarak kuruluğun önüne geçer. Nivea Cellular 30 ml leke giderici serum yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür. Çevrimiçi alışveriş platformu ile bu ürüne avantajlı fırsatlarla sahip olabilirsiniz.