NIVEA Nıvea El Kremi Koruyucu Bakım 75ml, Bal Mumu Ve Gül Kokusu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
12 saat 50 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
372,33 TL66 TL
1 saat 50 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
69 TL67 TL
50 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
300 TL'ye 50 TL İndirim
74,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
87,89 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Nıvea El Kremi Koruyucu Bakım 75ml, Bal Mumu Ve Gül Kokusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENMODA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: HİKMET BİNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1760045900
    Bu ürün ENMODA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildinize ihtiyacı olan uzun süreli nemi sağlamak ister misiniz? 100 yıllık cilt bakım uzmanı NIVEA'dan NIVEA Koruyucu Bakım El Kremi 75 ml, cildin üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturur Bal Mumu içeren gül kokulu yoğun formülü cildi dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olur Cildin üzerinde oluşturduğu koruyucu bir tabakayla cildinizin kurumasını önler Tüm gün boyunca yumuşak bir cilt hissi sağlar. Özel formülü sayesinde yağlı ve yapışkan his bırakmaz. Günlük kullanıma uygundur NIVEA el kremini ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Ciltle uyumu dermatolojik olarak kanıtlanmıştır. Türkiye'nin en sevilen el ve vücut bakım markası NIVEA'dan NIVEA el kremi ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda!" Almanya'da üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver