NIVEA (Nfc) Hyaluron Cellular Filler + Şekillendir

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
396,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA (Nfc) Hyaluron Cellular Filler + Şekillendir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Semaca_tasarım Satıcı Ünvanı: SEMA IŞILDAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4680139853
    Bu ürün Semaca_tasarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • nivea hyaluron cellular fller + şekillendirici çift fazlı besleyici yağ iksirinin yenilikçi formülü cildinize ekstra bakım sağlayan iki aşamaya sahiptir.• bakım yağı fazı üçlü yağ kompleksiyle zenginleştirilmiştir.• su fazı %80 nemlendirici içerir ve hücre aktifleştirici hyaluronik asit, kolajen, elastin tetikleyici maddeler içerir. Bu sayede kırışıkların azalmasına ve cildin yukarı kaldırılmasına yardımcı olur.• cildin yoğun bir şekilde beslenmesine ve nemlenmesine yardımcı olur.• cildin dayanıklılığını artırır ve ışıltılı görünmesini sağlar.• şekillendirilmiş ve güçlendirilmiş cilt görünümüne yardımcı olur. Ürün%100 orijinaldir
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Hyaluron Cellular Filler + Şekillendir ile Cildine İyi Bak

Değişen mevsim şartları, sıcak-soğuk geçişleri, kuru hava koşulları cildin ihtiyaç duyduğu nemi kaybetmesine neden olur. Cildin neme doyması, kırışıklıkların giderilmesinde ve daha canlı bir görünüm sağlanmasında temel aktördür. Nivea (NFC) Hyaluron Cellular Filler + Şekillendir, çift fazlı yağ iksiri ile cildin nem ihtiyacını karşılayarak canlanmasını ve parlamasını sağlar. Cildin kurumasının önüne geçerek hem kırışıklıkların oluşturduğu cilt açıklıkları dolmaya başlar hem de dolgunluk sağlanır. 12 haftalık düzenli kullanım sonrasında ise gözle görünür bir şekilde kırışıklıklar kaybolmaya başlar. Yoğun bir şekilde beslenen cilt üzerindeki lekelerin kaybolmasında ve cilt tonunun eşitlenmesinde de etkilidir. Bu sayede Nivea Cellular Filler krem yoğun besleyici etkisiyle dışarıdan gelen güneş ışınları ve hava koşullarına karşı dayanıklılık sağlar ve parlayan bir cilt görünümü elde edilmesine yardımcı olur. Nivea Hyaluron Cellular filler gece kremi sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Kırışıklıkları Doldurmaya Yardımcı
  • Hücre Aktifleştirici Etki
  • Cildi Canlandırıcı, Sıkılaştırıcı ve Parlatıcı

Hyaluron Cellular Filler Nivea ile Işılda

Hyaluron Cellular Filler Nivea ile Işılda

Çift fazlı besleyici, canlandırıcı ve yenileyici etkiye sahip yağ iksiri formülü ile Nivea Hyaluron Cellular Filler göz kremi işlevini de görmektedir. Hem göz çevresini hem yüz hem gıdı bölgesini besler hem de cildin yukarı doğru kalkmasını yani gerginleşmesini sağlar. Bakım yağı fazı üçlü yağ kompleksiyle zenginleştirilerek UV ışınlarından kaynaklanan cilt yaşlanmasının önüne geçilmesini sağlamaktadır. Bu da cildin daha genç bir görünüm kazanmasını sağlar ve yaşlılık lekelerine karşı da bir koruma sağlamış olur. Su fazı ise %80 nemlendirici içererek cildin günlük ihtiyaç duyduğu nemin karşılanmasını sağlamaktadır. Pürüzsüz ve ipeksi bir görünüm için Nivea Hyaluron Cellular Filler yaşlanma karşıtı bakım seti içerisinde yer alır ve düzenli kullanım gerektirir. Özenle kullanım sonrasında ise gençleşmiş ve ışıldayan bir görünüm sağlanır.

Cellular Filler Nivea Yorumları

Cellular Filler Nivea Yorumları

Hücrelerin yeniden aktifleşmesini sağlayarak daha dolgun bir cilt görünümü sağlayan Cellular Filler Nivea yorumları kremin etkisini 4 haftalık düzenli kullanımda dahi göstermeye başladığını ortaya koymaktadır. Hyaluronik asit, kolajen, elastin tetikleyici maddeler içermesiyle ön plana çıkan Nivea Cellular Filler krem, bunu cildin kendi hyaluronik asidini, kolajenini, elastinini kendisinin üretmesini tetikleyerek sağlar. Yaş ilerledikçe yeni hücre üretiminin yavaşlamasına karşın hücre üretiminin aktifleştirilmesiyle daha dolgun ve canlı bir görünümün sağlanması amaçlanmaktadır. Yaşlandıkça ortaya çıkan lekelerin görünümünün düzelmesi ile bu tarz lekelerin yeniden oluşmasının önlenmesiyle de cilt tonu dengelenmiş olur ve berrak, ipeksi bir görünüm kazanılır. Hızlı emilir, kolay bir kullanıma sahiptir, cildi rahatlatır ve cilt testlerinden başarılı bir sonuç almıştır. Tüm özellikleri göz önünde bulundurulduğunda Nivea Cellular Filler fiyatı ile de uygun seçenekler sunar.

Hyaluron Cellular Filler Nivea Kullanımı

Hyaluron Cellular Filler Nivea Kullanımı

Temiz cilde birkaç damla şeklinde saat yönünde hafif hafif yapılacak bir masaj sonunda Hyaluron Cellular Filler Nivea cilde iyice nüfuz eder ve bu nemlendirme işlemi gün içerisinde dahi hissedilir düzeydedir. Ciltte yağlılık hissi bırakmayarak tamamen emilir ve bu nedenle dokusu cilde rahatlık verir. Kokusuyla da büyüleyen Hyaluron Cellular Filler Nivea birkaç damlalık kullanımının günlük nemin karşılanması konusunda yeterli olması dolayısıyla oldukça ekonomiktir ve aynı zamanda uzun süreli bir kullanıma da uygundur. Hızlı emilimi, zengin içeriği ve kadifemsi yapısı ile besleyici ve güçlendirici yağ iksirinin bu yeni formülü dolgun, parlak, canlı, sıkılaşmış ve ihtiyacı olan nemi kazanmış ışıldayan bir cilde sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Cildi yeniler ve yukarı kaldırır. Trendyol'da yer alan Nivea Hyaluron Cellular Filler krem ürününe hemen sahip olmak için siz de sipariş verebilirsiniz.