NIVEA Coconut 750 ml Duş Jeli x2

98,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NIVEA Coconut 750 ml Duş Jeli x2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKALIN TEMİZLİK Satıcı Ünvanı: AKALIN ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK GIDA VE AYAKKABICILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0012054832900001 Vergi Kimlik Numarası: 0120548329
    Bu ürün AKALIN TEMİZLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NİVEA Coconut&Jojoba Yağı Duş Jeli 750 ml Tüm Cilt Tiplerine Uygundur

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 750 ml
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver

Nivea Coconut 750 ml x 2 Duş Jeli

Nivea Coconut 750 ml duş jeli, duş almayı çok daha dinlendirici ve keyifli hâle getiren bir üründür. Bu duş jeli, cilde taze bir koku verirken dinlendirici etki de yaratır. Cildin temizlenmesi için kullanılan kimi ürünler kurutucu etki yaparken Nivea Coconut duş jeli buna izin vermez. Cildin ihtiyacı olan nemi kazanmasına yardımcı olur. Hindistan cevizi ve jojoba yağının birlikteliğinden gelen bu özellik, duşu ve banyoyu bildiğiniz anlamlarının ötesine taşır. Aldığınız her duştan, yaptığınız her banyodan tüm yorgunluklarınızdan arınmış ve dinlenmiş bir şekilde çıkmak istiyorsanız bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Cilde uyumu dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Rahatlamaya yardımcı olur ve cilde bakım yapar.
  • 750 ml hacminde iki şişe içeren settir.

Nivea Coconut 750 ml Duş Jelinin İçeriğinde Neler Vardır?

Nivea Coconut 750 ml Duş Jelinin İçeriğinde Neler Vardır?

Nivea Coconut 750 ml duş jeli, iki temel bileşene sahiptir. Hindistan cevizinin ve jojoba yağının bir araya geldiği özel formülü ile Nivea Coconut 750 ml duş jeli, cildinizi tamamen sararak kirleri ortadan kaldırır. Hindistan cevizinden gelen rahatlatıcı ve tazeleyici kokusu, daha dinlendirici bir duş deneyimi yaratır. Ürün, duş alırken cilt yüzeyine uygulanıp ardından su ile durulamak suretiyle kullanılır. Cilde güçlü bir bakım etkisi yapar. Nivea Coconut 750 ml duş jeli içeriğinde şu maddeleri barındırır: aqua, simmondsia chinensis seed oil, polyquaternium, sodium laureth sulfate, glyceryl glucoside, PEG-40 hydrogenated castor oil. Cocamidopropyl betaine, sodium chloride, citric acid, PEG-90 glyceryl ısostearate, laureth-2, benzyl alcohol, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, sodium benzoate, styrene/acrylates copolymer, limonene, parfum, coumarin.

Nivea Coconut Duş Jeli Tüm Vücut Tiplerine Uygun mudur?

Nivea Coconut 750 ml duş jeli, tüm vücut ve cilt tiplerine uygundur. Herkes sağlık açısından bir endişe duymadan bu ürünü kullanabilir. Jojoba yağı ile zenginleştirilmiş olan bu duş jeli, cilde yumuşaklık kazandırır. Cildin elastikiyetini artırıcı yönde etki yapar. Böylelikle daha rahat ve ferah bir dokunuş hissi sağlar. Nivea Coconut & Jojoba Oil, tüm ailenin kullanımına uygun bir ürün olması ile de dikkat çeker. Yetişkinler gibi çocuklar da duş alırken ya da banyo yaparken bu ürünün dinlendirici etkisinden yararlanabilir. Ürün, ikili set hâlinde satışa sunulmuştur. Bu set, 750 ml hacminde iki şişe duş jeli içerir. Bu seti satın aldığınızda uzun süre boyunca benzer bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. Tüm aile için duşları ve banyoları çok daha keyifli hâle getirebilirsiniz.

Nivea Coconut 750 ml Duş Jeli Kaliteli ve Güvenilir midir?

Tüm dünyada tanınan ve kullanıcıların tercihi olan Nivea tarafından üretilen bu ürün, son derece kaliteli ve güvenilirdir. Cilde uyumlu olduğu dermatolojik olarak test edilmiştir. Cilde hiçbir zarar vermediği kanıtlanmıştır. Ciltte yarattığı olumlu etkiler de ürünün kalitesini kanıtlar. İçeriğinin yanında Nivea Coconut 750 ml duş jeli, ambalaj kalitesi ile de dikkat çeker. Şişesinde kullanılan materyal oldukça sağlamdır. Kolay kolay yıpranmaz ve sızdırma yapmaz. Benzer şekilde şişenin kapak kısmı da ürünün kullanımını pratik hâle getirir. Nivea Coconut & Jojoba Oil yorum olarak da ürünün kalitesinin altını çizen pozitif geri dönüşler almaktadır. Bu ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile satın alıp daha rahatlatıcı duş deneyimleri yaşayabilir ve cildiniz üzerindeki etkilerini gözlemlemeye başlatabilirsiniz. Trendyol’un dönemsel olarak düzenlediği promosyonları ve kampanyaları takip ederek ürünü daha da hesaplı şekilde sipariş edebilirsiniz.