NIVEA Kadın Pump Sprey Deodorant Fresh Natural 48 Saat Deodorant Koruması 75 ml

149,89 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

NIVEA Kadın Pump Sprey Deodorant Fresh Natural 48 Saat Deodorant Koruması 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LLUS NİKA Satıcı Ünvanı: FURKAN ZARARSIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9960235287
    Bu ürün LLUS NİKA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye'nin Lider DeodorantıNivea Kadın Pump Sprey Deodorant Fresh Natural, okyanus özleri içeren formülü ile gün boyu süren ferahlık hissi verirCildinize önem veren 48 saate kadar etkili deodorant koruması sağlar.Özellikle aerosol spreylerin içeriğinde bulunan sıkıştırılmış gazlardan rahatsız olan kullanıcılar için idealdir.Gün boyu güvenilir koruma ve doğal tazelik sağlarCiltle uyumu dermatolojik olarak kanıtlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Hacim 100 ml
  • Çeşit Pudrasız
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Nivea Fresh Natural Pump Sprey Deodorant 75 ml Kadın

İş hayatı, günlük hayat ve birçok ortamda ister istemez sıcaktan ve tempodan dolayı vücutta istenmeyen kokular ve terler meydana gelir. Kadınlar bu kötü durumlarla karşılaşmamak için her daim tedbirli davranarak çantalarına Nivea Fresh Natural Pump sprey deodorant 75 ml kadın ürününü koyarlar. Vücuda sıkılan ve hem kötü kokuyu hem teri uzaklaştıran deodorantlarda, koku önemli bir faktördür. Ağır bir koku sıkmak sizleri rahatlamak yerine tüm gün rahatsız eder. Bu ürün ise içerdiği okyanus özleriyle hafif ve ferah koku sağlar. Gün boyu size rahatlık verir. Kötü kokuları uzaklaştıran ve vücudunuzun güzel kokmasını sağlayan bu ürünün cilde uyumu, dermatolojik olarak kanıtlanmıştır. Siz de her gün kullanılan deodorantlarda kaliteyi arzu ediyorsanız bu ürün sizi oldukça tatmin eder.

  • 24 saat koruma
  • Renklendirici bulundurmaz
  • Uzun süren ferahlık

Nivea Sprey Deodorant ile Okyanus Esintisi

Nivea Sprey Deodorant ile Okyanus Esintisi

Deodorant kolay erişimi ve her şartta kullanılabilmesi ile kadınların vazgeçemediği bir üründür. Bu ürünün içeriğinde ise sizlere okyanus esintisini hisettiren okyanus özlerini barındırır. Bu sayede bu deodorantla sizler gün boyu ferah hissedersiniz. Gün boyu olması müşteriler için oldukça memnun edici bir özelliktir. Gün içinde deodorantın kokusu her geçtiğinde sıkmanız mümkün olmayabilir. Bu ürün sayesinde ise vücudunuza sıktığınızda 24 saat etkili olur. Ürünün temiz koltuk altına sıkılması önerilir. Nivea sprey deodorant ile terlemeyi önler ve terden meydana gelen bakterilerin önüne geçersiniz. Kaliteyi odak noktası alınarak tasarlanmış olan bu ürün sizi düşünerek uygun bir şekilde satışa sunulur. Çantaların içine sığabilecek, şık kutuda bir üründür. Bu gibi kötü durumlarla bu ürün sayesinde kolaylıkla başa çıkar ve teninizi Nivea kalitesiyle yumuşacık yapar.

Nivea Fresh Natural Pump Deodorant Müşterileri Yorumları

Nivea Fresh Natural Pump Deodorant Müşterileri Yorumları

Sadece ter kokusunu gizlemek için değil ter kokusunun neden olduğu ıslak görüntüden de kurtulmanızı sağlayan deodorantlar, özellikle yaz mevsimlerinde sıkça tercih edilir. Hem okyanustan kopup gelen kokusu hem de 24 saat kalıcılığı ürünün başlıca tercih sebeplerindendir. Nivea Fresh Natural Pump sprey deodorantı, temiz tene uygulamanız oldukça önemlidir. Kirli tene uygulandığında koku giderici özelliğini yitirir ve kötü kokmanıza neden olabilir. Müşteriler sıklıkla kullanacağı ürünler hakkında çeşitli araştırmalar yapar. Nivea fresh natural pump sprey deodorant 75 ml kadın yorumlarını incelediklerinde deneyimleyenlerin bu üründen ne denli memnun kaldıkları görülür. Siz de terin önüne geçen, kötü kokuları uzaklaştıran ve kalıcı bir ürün arıyorsanız bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu ürün istediğiniz tüm özellikleri barındırır. Unutulmaması gereken bir diğer durum ise göz temasından kaçınmanız gerektiğidir.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Nivea Natural Pump Sprey

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Nivea Natural Pump Sprey

Deodorant, ter kokusu başta olmak üzere istenmeyen vücut kokularını gidermek için müşteriler tarafından sıklıkla kullanılır. Günlük hayatta oldukça önemli bir yer edinir. Her gün kullanılması gerekir ve her kullanımda da çabuk bitebilir. Yenisini satın almakta ise güçlük çekilir. Ancak Nivea Fresh Natural Pump sprey deodorant 75 ml kadın fiyatı oldukça uygundur. Ürün, ihtiyacınızı önemser ve bütçe dostu olarak satışa sunulur. Üstelik aerosol spreylerin içeriğinde bulunan sıkıştırılmış gazlardan rahatsız olan müşteriler için idealdir. İçeriğinde parfümün de bulunması güzel kokuyu sağlar. Ürün, 15 cm uzaklıktan temiz ve kuru koltuk altına sıkılmalıdır. Kıyafetlerinize leke bırakmaması için giysi üzerine sıkılmaması önerilir. Siz de okyanus özleri barındıran, 24 saat ferah hissettiren ve içeriğinde renklendirici bulundurmayan bu ürüne Trendyol üzerinden güvenilir bir şekilde sahip olabilirsiniz.