NIVEA MEN Erkek Sprey Deodorant Fresh Active 150ml,48 Saat Uzun Süreli Koruma

259 TL
(129,50 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268,90 TL
Kargo Bedava
274,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
272,50 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
280,96 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA MEN Erkek Sprey Deodorant Fresh Active 150ml,48 Saat Uzun Süreli Koruma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bear shop Satıcı Ünvanı: ALİM YAPILCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9370371126
    Bu ürün Bear shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NİVEA FRESH SPREY DEODORANT 150ML ERKEK 2'li AVANTAJ PAKETİ

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Çeşit Pudrasız
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Nivea SET.NVE.097 Men 150 ml x 2 Adet Fresh Active 48 Saat Deodorant Koruması Erkek Sprey Deodorant

Özel olarak üretilen ter önleyici deodorantların etkinliği, kokusu ve içeriği büyük önem arz eder. Nivea Men Fresh Active 150 ml x 2 48 h koruma erkek sprey deodorant, istenmeyen vücut kokularını ortadan kaldırmanıza yarayan bir üründür. Söz konusu deodorantın özel içeriği, bu amaçla tasarlanan çeşitli maddelerden oluşur. Nivea Men Fresh Active 150 ml x 2 48 h koruma erkek sprey deodorant, fiyatı sayesinde de kullanıcıların tercih ettiği bir ürün olmayı başarır. Söz konusu deodorantın temel özelliklerinden birkaçını şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Miktar: 150 ml x 2
  • 48 Saate Kadar Etkili
  • Hızlı Kuruma

Nivea Men Fresh Active Sprey Deodorant Formül İçeriği Nasıldır?

Nivea Men Fresh Active Sprey Deodorant Formül İçeriği Nasıldır?

Nivea Men Fresh Active 150 ml x 2 48 h koruma erkek sprey deodorant, içeriğiyle dikkat çeken bir üründür. Söz konusu deodorantta ona yoğun bir koku veren okyanus özleri bulunur. Bu sayede ürünü sıktığınızda ferahlatıcı bir koku alırsınız. Nivea Men Fresh Active 150 ml x 2 48 h koruma erkek sprey deodorantın içerisinde yer alan bir diğer madde de maris limus ekstresidir. Söz konusu maddenin cilt koruyucu etkisi bulunur. Bu deodorantta dikkat çeken bir diğer bileşen de karanfile de lezzet veren eugenoldür. Antimikrobiyal özellikleri olan eugenol, karanfil esansiyel yağında bulunan bir bileşendir. Üründeki persea gratissima yağı ise avokadoda bulunur. Söz konusu maddenin cildi yumuşatıcı ve rahatlatıcı etkileri mevcuttur. Bu deodorant, faydalı içeriğiyle kullanıcıları fazlasıyla memnun etmeyi başarır.

Nivea Men Fresh Active Sprey Deodorant Ter Kokusunu Önleyici midir?

Nivea Men Fresh Active 150 ml x 2 48 h koruma erkek sprey deodorant, ter kokusunu önlemek amacıyla tasarlanan bir üründür. Bu deodorantta bulunan birçok maddenin ter kokusunu ortadan kaldıran özellikleri bulunur. Nivea Men Fresh Active 150 ml x 2 48 h koruma erkek sprey deodorantın içerisinde yer alan eugenol ve persea gratissima yağı özellikle bu bakımdan etkin maddelerdir. Söz konusu bileşenlerin mikropların çoğalmasını önleyici etkileri mevcuttur. Mikropların çoğalması engellendiğinde ise ter kokusunun önüne geçmek mümkün hâle gelir. Nivea Men Fresh Active 150 ml x 2 erkek okyanus özlü sprey deodorant, bu etkileri sayesinde, ter kokusu hususunda endişe etmeden, gün boyu rahat bir şekilde gezmenize imkân tanır.

Nivea Erkek Fresh Active Sprey Deodorantın Cilde Etkileri Nelerdir?

Nivea Men Fresh Active 150 ml x 2 48 h koruma erkek sprey deodorant, cilt üzerinde olumlu etkilere sahip bir üründür. İçerisinde bulunan okyanus özleri sayesinde bu deodorant, cildinizde ferahlık hissetmenizi sağlar. Nivea Men Fresh Active 150 ml x 2 48 h koruma erkek sprey deodorantta bulunan aktif maddeler, cilt yüzeyindeki bakterilerin gelişmesini engelleyerek etki eder. Bu sayede ürün, bakteri oluşumuna müsait olan koltuk altı derisinde terleme nedeniyle koku oluşmasının önün geçer. Ürünün içerisinde bulunan maddeler, cildi tahriş edici etkilere neden olmaz. Dermatolojik testlerden geçmiş olan bu deodorantı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Nivea Men Fresh Active 150 ml x 2 48 h koruma erkek sprey deodorant yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede söz konusu deodorantı sizden daha önce kullanmış olan kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ardından ferahlatıcı etkisinin yanı sıra ter kokusunu etkin bir şekilde önleyen bu deodorantı Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz.