NIVEA Marka: Fresh Active Pump Sprey Deodorant Erkek, 75 Ml Kategori: Deodorant

124,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Marka: Fresh Active Pump Sprey Deodorant Erkek, 75 Ml Kategori: Deodorant

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koza Cosmetic Satıcı Ünvanı: HANDAN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6260310705
    Bu ürün Koza Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gün boyu doğal ferahlık veren güvenilir deodorant korumasının farkını hissedin. NIVEA Deodorant Fresh Natural Pompalı Sprey, ferahlık veren 24 saat etkili deodorant koruması ve NIVEA’nın yumuşak bakımını bir araya getirmektedir. Doğal, hafif ve ferahlık veren bir kokusu vardır. NIVEA DEODORANT Fresh Natural pompalı sprey, gün boyu güvenilir koruma ve doğal tazelik sağlar. Özellikle aerosol spreylerin içeriğinde bulunan sıkıştırılmış olan gazlardan rahatsız olan kullanıcılar için idealdir. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Listelenen fiyat 8 Ekim 2022 tarihine kadar geçerlidir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Nivea 35080401 Fresh Active Pump 75 ml Erkek Sprey Deodorant

Nivea Fresh Active pump sprey deodorant erkek 75 ml özel formülü sayesinde ter kokusuna karşı gün boyu koruma sağlar. Ferah ve hoş bir kokuya sahiptir. Zamanla kokusunda değişme ve azalma meydana gelmez. Ürünün etkileri 24 saate varan süreyle kendini göstermeye devam eder. Pudra içermeyen yapısı sayesinde cildinize karşı oldukça nazik bir üründür. Nivea Fresh Active sprey deodorant erkek 75 ml, özel sprey başlığı sayesinde kendine has uygulama deneyimini kullanıcılarına sunmayı başarır. Bu süreçte, en az diğer deodorant uygulama şekilleri kadar başarılı sonuçlara ulaşmanızı sağlar. Söz konusu ürünü alerjik sorunları olan kullanıcılar da gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

  • Uygulandıktan sonra nemli his bırakmaz.
  • Uzun süreli ferahlık sağlar.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Nivea Fresh Active Pump Sprey 75 ml Erkek Deodorantın İçeriği Nedir?

Nivea Fresh Active Pump Sprey 75 ml Erkek Deodorantın İçeriği Nedir?

Nivea Fresh Active pump sprey deodorant erkek 75 ml pompalı spreye sahiptir ve bu sayede hem kullanım kolaylığı hem de sürülen bölgeye homojen dağılım sağlar. Aerosol spreylerde karşılaşılan sıkıştırılmış gazlardan rahatsız olan kullanıcılar için oldukça uygun bir alternatiftir. Ürün içeriğinde alkol bulundurmamaktadır ve bunun yanında içeriğinde bulunan maddeler insan sağlığına zararlı değildir. İçerdiği okyanus özleri sayesinde saatler süren ferahlık sağlar. Ciltte bulunan gözenekleri tıkamadan ve derinin nefes almasına izin vererek işlevini yerine getirir. Nivea Fresh Active pump sprey deodorant 75 ml erkek 35080401, boya ve koruyucu madde içermediğinden uzun vadede sağlığınıza zarar vermez. Uzun saatler etkili anti-perspirant koruması sağlar. Bahsi geçen ürün, 26,2 x 17,8 x 5,8 santimetrelik boyutları sayesinde kolayca yanınızda taşımaya uygundur.

Nivea Fresh Active Pump Sprey 75 ml Erkek Deodorant Kalıcı mıdır?

Nivea Fresh Active sprey erkek deodorant 75 ml etkilerini 24 saat boyunca göstermeye devam edebilen bir üründür. Duş sonrası temiz cilde uygulandığında maksimum etkisini göstermeyi başarır. Nivea Fresh Active pump sprey deodorant erkek 75 ml fiyatı, ürün miktarı göz önünde bulundurularak değerlendirildiğinde kullanıcılarına oldukça avantajlı bir alışveriş deneyimi sunmuş olur. Günlük olarak kullanılan bir bakım ürünü olmasına karşın, çabucak tükenerek sürekli yeniden temin etmenizi gerektirmez. Nivea Fresh Active pump sprey deodorant erkek 75 ml cilde uygulanmasının ardından çabucak kurur ve ardında ıslak bir his bırakmaz. Ürün kargo işlemi sırasında hasar almaması amacı ile özenle paketlenir. Gönderilen ürünlerin son kullanma tarihleri sizlere gönderilmeden kontrol edilir.

Nivea Fresh Active Sprey Deodorant Terlemeye Karşı Etkili midir?

Nivea Fresh Active pump sprey deodorant erkek 75 ml cilt ile uyumu dermotolojik olarak kanıtlanmıştır. Terlemeyi yan etkiler bırakmadan önler. Ter kokusunu oldukça başarılı bir şekilde yok eder. Sık sık tazelemenize gerek olmayan bir üründür. Bu sayede hem elinizdeki üründen maksimum verimi almanızı hem de zamanınızdan tasarruf etmenizi sağlar. Bu bakımdan sağlığa zararlı yan etkileri bulunmamaktadır. Nivea Fresh Active pump sprey deodorant erkek 75 ml yorum yapan ve ürünü kullanan kişiler tarafından hem koku hem de performans bakımından tam not almıştır. Ürünün gözlerle ve ağızla temasından kaçınılmalıdır. Nivea Fresh Active pump sprey erkek 75 ml, derinin üzerinde tabaka halinde kalmaz. Bu da ürünü ter kokusunu önlediği sırada hava da alabilen bir deodorant haline getirir. Siz de bu deodoranta sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden satın alma işlemini hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.