NIVEA Deo 150 Ml. Men Fresh Active

120 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (54)
Kurumsal Fatura
119,75 TL
Kurumsal Fatura
119,99 TL
Kurumsal Fatura
119,50 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Deo 150 Ml. Men Fresh Active

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Permora Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7880521964
    Bu ürün Permora tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Deo 150 ml. Men Fresh Active

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Parfümlü
  • Hacim 50 ml
  • Çeşit Pudrasız
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Nivea Men Erkek Sprey Deodorant Fresh Active 48 Saat Deodorant Koruması 150 ml

Anti alerjik özelliğe sahip olan Nivea Men erkek sprey deodorant Fresh Active 48 saat deodorant koruması 150 ml şeklinde satışa sunulur. Ürününün içerisinde yer alan etkili formül, 48 saate kadar ter kokusuna karşı korumayı sağlar. Ayrıca barındırdığı ferah esansı ise insanların gün boyu rahat hissetmesine olanak sağlar. Her türlü cilde uygundur. Özellikle bu özelliği, ürüne olan talebi artırır. Bu ürün, dermatolojik olarak test edilir. Etkin formülünde bulunan okyanus özleri, cilde değer veren deodorant koruması fırsatını sunar. Böylelikle güvenli bir şekilde gün boyu kullanılabilir. İçerisinde pudra yer almaz. 150 ml hacme sahip olan bir şişede satışa sunulur. Siz de hem etkili hem de kaliteli bir deodoranta sahip olmak istiyorsanız, bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • 48 saate kadar koruma
  • Etkili formül
  • Ferah esansı

48 Saat Korumalı Nivea Erkek Sprey Deodorant

48 Saat Korumalı Nivea Erkek Sprey Deodorant

Nivea Men erkek sprey deodorant Fresh Active 48 saat deodorant koruması 150 ml kullananlar tarafından oldukça beğenilir. Ürünün pek çok avantajlı özelliğe sahip olduğundan bahsedilir. Ter kokusuna karşı etkili bir formülü bulunur. İçerisinde bulunan maddeler insan sağlığına zarar vermez. Ayrıca müşterilere gün boyu ferahlık hissi sunar. Son derece kaliteli bir ürün olduğundan güvenli bir şekilde kullanılabilir. Nivea Men deodorant, özellikle sık sık terleme şikâyeti olan müşteriler için son derece idealdir. Deodorant korumasını etkili şekilde sunarak oluşabilecek kokuları engeller. Tüm bunların yanında dermatolojik olarak test edilmiş olan bu ürün, bütün cilt tipleri üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Bu noktada kullanım sonrasında herhangi bir alerjik reaksiyon görülmez. Ürünü kolay ve hızlı bir şekilde satın alarak, cildinize gereken özeni gösterebilme imkânı elde edebilirsiniz.

Fresh Active 48 Saat Deodorant Koruması 150 ml Yorumları

Fresh Active 48 Saat Deodorant Koruması 150 ml Yorumları

Çeşitli avantajlara sahip olan Nivea Men erkek sprey deodorant Fresh Active 48 saat deodorant koruması 150 ml yorumları, müşterilere güven kazandırır. Müşteriler ürünün özelliklerinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirir. Özellikle farklı yapıdaki her türlü cilt tipine uygun olması ve alerjik herhangi bir etkiye sebep olmaması, beğenilen özellikleri arasında yer alır. Bu özellikler müşterilere güvenli bir deneyim sunar. Ayrıca Nivea Men erkek sprey deodorant, uygun fiyat avantajı sağlar. Uygun fiyatlı bir şekilde ürüne sahip olabilmek mümkündür. 48 saat etkili deodorant koruması özelliği de avantajları arasında yer alır. İçerisinde bulunan okyanus özleri hem ferahlık hissi uyandırır hem de etkili bir koruma sağlar. Muhteşem bir erkeksi kokuya sahip olabilmek istiyorsanız bu ürünü tercih edebilir, kendinize olan güveni maksimum derecede artırabilirsiniz.

Uygun Fresh Active 48 Saat Deodorant Koruması 150 ml Fiyatı

Uygun Fresh Active 48 Saat Deodorant Koruması 150 ml Fiyatı

Nivea Men erkek sprey deodorant Fresh active 48 saat deodorant koruması 150 ml fiyatı genel olarak müşteriler tarafından uygun görülür. Bu ürünün sahip olduğu özellikler, fiyatın belirlenmesinde büyük bir etkiye sahiptir. 48 saat deodorant koruması sunması, ürünün hacmi ve içeriğinde bulunan etkili formül ile müşterilere avantaj sağlar. Koruyucu ya da boya gibi maddeler içermemesinin yanı sıra pek çok özelliği, güvenli bir alışveriş deneyimi kazandırır. Bu ürünün fiyatı, her bütçeye uygun bir şekilde belirler. Nivea Men erkek sprey deodorant Fresh Active 48 saat deodorant koruması 150 ml satın almak için gerçekleştirilmesi gereken işlemler son derece basittir. Trendyol sayesinde bir arama gerçekleştirilerek ürüne hızlı bir şekilde ulaşabilmek mümkündür. Siz de bu ürünü avantajlı ve uygun fiyatlı olarak satın alabilir, bu kaliteli bir sprey kullanma imkanı elde edebilirsiniz.