NIVEA Sıkılaştırıcı Vücut Sütü Q10 C Vitamini 250ml,10 Günde Sıkılaştırır,kuru Cilt 4005900790378

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

NIVEA Sıkılaştırıcı Vücut Sütü Q10 C Vitamini 250ml,10 Günde Sıkılaştırır,kuru Cilt 4005900790378

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetik Durağı Satıcı Ünvanı: DİLBER ÇAĞATAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2160919213
    Bu ürün Kozmetik Durağı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • kuru ciltler için c vitaminli sıkılaltırıcı vücüt sütü

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Sıkılaştırıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Losyon
  • Tip Şişe
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Nivea Sıkılaştırıcı Vücut Sütü Q10 C Vitamini 250 ml, 10 Günde Sıkılaştırır, Kuru Cilt

Kuru ciltler için özel olarak tasarlanan ürün, vücut sıkılaştırıcı özelliği ile öne çıkar. Nivea sıkılaştırıcı vücut sütü Q10 C vitamini 250 ml içeriğinde bulunan bileşenler sayesinde kısa sürede bacakları sıkılaştırır. Ürün içeriğinde yer alan Q10 ve C vitamini ile kısa süre içinde vücutta sıkılaşma etkisi hissedilir. Vücudun sıkılaşmasının yanı sıra nemlendirici etki sunar. Hassas ciltlerin kullanımına uygundur. Kısa sürede cildi onaran ürünü tüm vücudunuz için kullanabilirsiniz. Ürün akışkan kıvamıyla kolay kullanım özelliği sunar. 48 saate kadar nemlendirici etkisi devam eder. 250 mililitre hacme sahip şişelerde sunulur. Uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir. Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut losyonu 250 ml ile kuru cilt yapınız için iyi bakım işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  • 48 saat süren nemlendirme
  • Kısa sürede sıkılaştırma
  • Q10 ve C vitamini

Nivea Sıkılaştırıcı Vücut Sütü Q10 C Vitamini Özellikleri

Nivea Sıkılaştırıcı Vücut Sütü Q10 C Vitamini Özellikleri

Kuru ciltler için özel olarak tasarlanan içeriği ile Nivea Q10 + vitamin C sıkılaştırıcı vücut losyonu 250 ml vücudun nem dengesini kazanmasına ve kısa süre içinde sıkı bir vücuda sahip olmanıza olanak sağlar. El ve vücut bakımında çok tercih edilen ürünlerden birisi olan ürün içeriğinde sağlığa zararlı madde bulunmaz. Kuruyan ciltlerin nem dengesini sağlamanın yanı sıra 10 gün gibi kısa bir süre içinde sıkı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Q10 nivea sıkılaştırıcı etkiye sahip ürünü sayesinde vücudunuz düzenli bir şekilde kullanarak elastik bir cilde sahip olabilirsiniz. 2 gün boyunca kuruyan cildinizin aktif bir şekilde nemlendirilmesine yardımcı olur. Ayrıca 48 saate kadar nemlendirici etkiye sahiptir. Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut sütü 250 ml ile cildinize bakım yaparken, sıkı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Nivea Sıkılaştırıcı Vücut Sütü Q10 C Vitamini 250 ml Fiyatı

Nivea Sıkılaştırıcı Vücut Sütü Q10 C Vitamini 250 ml Fiyatı

Kuru ciltler hızlı bir şekilde yıpranır ve çatlaklar oluşur. Bakım yapılmadığında vücut nem dengesini kaybeder ve kötü bir görünüm kazanır. Nivea Q10 + vitamin C sıkılaştırıcı vücut losyonu kullanarak cildinizi onarabilir, parlak bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ürün içeriğindeki önemli bileşenler sayesinde cildin nem dengesini korumaya yardımcı olur. Etkili formülüyle kısa sürede vücudun sıkılaşarak elastik bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kuru ve serin bir bölgede muhafaza edilmesi önerilir. Antialerjik formülü ile tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Nivea sıkılaştırıcı vücut sütü Q10 C vitamini 250 ml kullananlar ürünün içeriğinden bahseder. Ürünü kullanmak oldukça pratik ve kolaydır. Bir miktar aldığınız kremi, vücudunuzun istediğiniz bölgesine yumuşak hareketlerle masaj yaparak yedirebilirsiniz. Tüm vücuda kremi masaj hareketleriyle uygulayarak çatlaklarınızdan kurtulabilir, kısa sürede etkiyi hissetmeye başlayabilirsiniz.

Nivea Sıkılaştırıcı Vücut Sütü Q10 C Vitamini Yorumları

Nivea Sıkılaştırıcı Vücut Sütü Q10 C Vitamini Yorumları

Sıkılaştırıcı etkiye sahip Nivea sıkılaştırıcı krem içerisinde C vitamini bulunur. Cilde ve sağlığa karşı zararlı maddeler içermez. Nivea sıkılaştırıcı vücut sütü Q10 C vitamini 250 ml satın alanlar ürünün özellikleri ve etkisinden bahseder. Ürün içeriğinde bulunan nemlendirici etki, kuru ciltlerin kullanımı için özel olarak hazırlanır. Ürünü düzenli kullanarak 10 gün içerisinde çatlaklarınızı minimum seviyeye indirebilirsiniz. Nivea sıkılaştırıcı vücut sütü Q10 C vitamini 250 ml fiyatı ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Kremin etkisinin artırılması için her gün düzenli olarak kullanılması gerekir. Bacak ve karın bölgesinde oluşan çatlakları gidermeye yardımcı olur. 250 mililitre hacme sahip ambalajı ile sunulur. 48 saat süren nemlendirici etkisiyle parlayan bir cilt görünümü sağlar. Nivea sıkılaştırıcı vücut sütü Q10 C vitamini 250 ml yorumları ve özelliklerini Trendyol’dan inceleyebilir, ürünü uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.