NIVEA Kuru Ve Çok Kuru Ciltler Vücut Sütü Besleyici Vücut Losyonu 400ml

179,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  179,90 TL
%5 indirim
5 x  170,91 TL
854,53 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (44)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
187,90 TL
750 TL'ye 50 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Kuru Ve Çok Kuru Ciltler Vücut Sütü Besleyici Vücut Losyonu 400ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NIVEA Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün NIVEA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Badem yağı içeren yoğun formülü ile kuru cildinizin ihtiyacı olan derin nemlendirmeyi ve ekstra bakımı sağlar

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Krem
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Nivea Besleyici Vücut Sütü 400 ml, Kuru ve Çok Kuru Ciltler, 48 Saat Nemlendirici Vücut Losyonu

Nivea markası bakım ürünleri üretir. İnsanlar arasında bilinen ve kullanımı oldukça fazla olan bir markadır. Bu markanın seçeneklerinden biri olan Nivea besleyici vücut sütü tüp şeklinde olan paketi ile satışa sunulur. Ürünün formu kremdir ve 400 ml boyutundadır. Ürün paraben içermez ve sahip olduğu bu özellik ile ön plana çıkan bir bakım kremidir. Nivea besleyici vücut sütü 400 ml cildi kuru ve çok kuru olan insanlara önerilir. Bu tarz cilde sahip olan insanlar, bu ürünle birlikte vücutlarına gerekli olan nemi alır. Cildinizi derinlemesine nemlendirir ve sizi büyük oranda memnun eder. İnsanların yoğun nemlendirici bakıma ihtiyaç duydukları zaman da kullandıkları bir üründür. Aynı zamanda Nivea 48 saat boyunca, teninizde derinlemesine nem hissettirir.

  • Paraben içermeyen formül
  • Tüp şeklinde tasarım
  • Krem formunda yapı

Nivea Besleyici Vücut Nemlendirici Losyon Özellikleri

Nivea Besleyici Vücut Nemlendirici Losyon Özellikleri

Bu ürün badem yağı ve E vitamini içerir. Bu içerik özelliği ile cildi çok kuru olan insanların dikkatini çeker. Sahip olduğu paket tipi ile sizlere kolay bir kullanım sunar. Duştan sonra ya da uyumadan önce ağız kısmında bulunan pompasına basarak ihtiyacınız kadar olan 4005808236879 ürünü cildiniz için alabilirsiniz. Ürün yüksek kaliteli malzemelerle üretilir ve paraben içermeyen bir losyon, birçok insanın dikkatini çeken bir özelliktir. Yoğun nemlendirici özelliği olan bir vücut sütüdür. İlk kullanımda bile kuru olan cildinizi derinlemesine nemlendirir. Nivea besleyici bu ürünü cildinize kullandığınız ilk günden itibaren farkı anlayabilirsiniz. Nivea besleyici vücut sütü 400 ml, kuru ve çok kuru ciltler, 48 saat nemlendirici vücut losyonu teninizde yumuşacık bir his bırakır ve sizi maksimum oranda memnun eder.

Nivea Besleyici Vücut Süt 400 ml 4005808236879 Avantajı

Nivea Besleyici Vücut Süt 400 ml 4005808236879 Avantajı

Nivea besleyici vücut sütü 400 ml, kuru ve çok kuru ciltler, 48 saat nemlendirici vücut losyonu kullananlar genel olarak bu ürüne ihtiyaç duyan insanlardır. Duş aldıktan sonra temiz cildinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Vücudunuzda daha kuru olan bölgelere tekrar sürebilirsiniz. Bu ürün dermatolojik testlerden geçen bir losyondur. Bu özelliği ile güven duyulan bir üründür. Nivea besleyici vücut sütü 400 ml, kuru ve çok kuru ciltler, 48 saat nemlendirici vücut losyonu yorumları genel olarak bu tarz ürünlere ilgi ve ihtiyaç duyan insanlar tarafından yapılır. Yorumlar genellikle ürünün ne ölçüde kaliteli içeriklere sahip olduğu, avantajları ve nasıl kullanıldığı ile ilgilidir. Sizler de bu ürünü daha önce satın alan ve cildine kullanan insanların yaptığı yorumları okuyarak onların görüş ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

Nivea Besleyici 48 Saat Nemlendirici Vücut Losyonu Fiyatları

Nivea Besleyici 48 Saat Nemlendirici Vücut Losyonu Fiyatları

Nivea besleyici vücut sütü 400 ml, kuru ve çok kuru ciltler, 48 saat nemlendirici vücut losyonu satın alarak bu ürünü kolayca edinebilir ve kısa sürede içerisinde vücudunuzu nemlendirmek için kullanmaya başlayabilirsiniz. İçerisinde bulundurduğu E vitamini ve badem yağı ile kuru cildinize maksimum oranda nem sağlar. Nivea besleyici vücut sütü 400 ml, kuru ve çok kuru ciltler, 48 saat nemlendirici vücut losyonu fiyatı bu ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu krem formunda olan nemlendiricinin kaliteli içeriği ve özellikleri düşünüldüğü zaman fiyatı da oldukça uygundur. Kaliteli içerikleri olan bir nemlendirici isteyen herkesin ulaşabileceği bir üründür. Bu hoş içeriklere sahip eşsiz ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için Trendyol’u inceleyebilir ve avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz.