NIVEA E Vitamini ve Kuşburnu Yağı Dudak Kremi ve Peelingi 4,8gr,Nemlendirici,Makyaj Bazı

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
124,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
139,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA E Vitamini ve Kuşburnu Yağı Dudak Kremi ve Peelingi 4,8gr,Nemlendirici,Makyaj Bazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜLÜM GIDA LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: GÜLÜM GIDA TARIM VE ORMAN ÜRÜNLERİ HAYVANCILIK İNŞAAT TEKSTİL TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0423024782200015 Vergi Kimlik Numarası: 4230247822
    Bu ürün GÜLÜM GIDA LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • E Vitamini ve Kuşburnu Yağı Dudak Kremi ve Peelingi 4,8gr,Nemlendirici,Makyaj Bazı

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Tip Stick
  • Ek Özellik Organik
  • Görünüm Renksiz
Geri Bildirim Ver

Nivea Bakım Yapan Dudak Peelingi Kuşburnu Yağı

Nivea dudak peelingi dudaklardaki derinin yenilenmesini sağlar. Uygulandığı noktaya pürüzsüz bir görünümün yanında hoş bir koku verir. Gün içinde her saat uygulayabilirsiniz. Özellikle soğuk kış aylarında kuruyan ve yıpranan dudaklar herkesin sorunudur. Kırışık ve büzüşmüş bir görüntü oluşabilir. Nivea kuşburnu yağı dudak peelingi bu soruna çözüm bulur. Böylelikle ağız çevreniz sağlıklı ve nemli görünür. Her yaş grubu için uygun olan ürünü uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek bir sürüşle gün boyu nemlenmiş ve parlak görüntü oluşur. Üretiminde kimyasal madde ve mineral yağ yoktur. Sağlığa zararı olmayan ürün sayesinde istenen sonuca ulaşırsınız. İçerdiği E vitamini dudaklara uzun süreli koruma sağlar. Böylece gün boyu sağlıklı, canlı ve parlak bir görüntüye kavuşurken ihtiyacınız olan bakımı yapabilirsiniz.

  • Parlak ve pürüzsüz dudaklar
  • Hoş bir tat
  • Uzun süreli koruma

Besleyici Nivea Kuşburnu Yağı Dudak Peelingi

Besleyici Nivea Kuşburnu Yağı Dudak Peelingi

Nivea bakım yapan dudak peelingi besleyici ve onarıcı yapısı sayesinde dudaklar, parlak ve pürüzsüz bir görüntüye kavuşur. İçinde kuşburnu yağı ve E vitaminiyle zenginleştirilmiş mineraller vardır. Yenilikçi formülü ile dudaklar doğal canlı haline kavuşur. Uzman dermatologlar tarafından test edilen ürünün sağlığa zararı yoktur. Makyaj öncesi de rahatlıkla uygulanabilir. Nivea bakım yapan dudak peelingi kuşburnu yağı zenginleştirilen minerallere sahiptir. Zengin mineralli bu ürün, dudak üzerine sürüldükten sonra çözünen peeling partikülleri dudaklardaki ölü derinin yenilenmesini sağlar. Çözülen partiküllerden kalan parçacıkların temizlenmesine gerek yoktur. Sabah veya akşam kullanılabilir, belli aralıklarla yüzey üzerinde yenileme işlemi yapar. Ruj sürmeden önce de tercih edilebilir. İstenen sağlıklı, parlak ve canlı dudaklara kısa bir süre sonra kavuşulur. Müşterilerin tercihe bağlı olarak kullanım sıklığı ve miktarı değişir.

Nivea Bakım Peelingi ile Pürüzsüz Dudaklar

Nivea Bakım Peelingi ile Pürüzsüz Dudaklar

Nivea dudak peelingi kullananlar arasında sıklıkla tercih edilen ürünlerin başında gelir. Doğal mineral ve E vitaminiyle harmanlanarak oluşur. Yeterli kullanım sonucunda yüksek performans gösterir. Kullanımın kolay ve pratik olması nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Sürekli kuruluk ve soyulma sorunu yaşayanlar için hızlı ve pratik bir tedavi yöntemidir. Sürüldükten hemen sonra etkisini göstererek sorunu ortadan kaldırır. Hassas bölgesine sürüldükten çözümü gerçekleşen doğal peeling parçacıkları oluşur. Bunları temizlemeye gerek yoktur. Günlük kullanıma uygun ürün sayesinde yüzeyler beslenir ve tazelenir. Böylelikle ölü deriden kurtularak derinin kendisini yenilemesini sağlayabilirsiniz. Cildiniz kuruyan bir cilt ise bu ağız bölgesinde de sıklıkla görülebilir. Sık kuruyan dudaklar için etkili yöntem peeling uygulamasıdır. İstenen etkili çözüm kısa sürede sağlanır. Bu peelingi ister elinizle, isterseniz de bir aparat yardımıyla kolayca sürebilirsiniz.

Nivea Bakım Dudak Peelingi ile Etkili Sonuç

Nivea Bakım Dudak Peelingi ile Etkili Sonuç

Nivea bakım yapan dudak peelingi kullananlar kullanım şeklini ve miktarını kendi durumuna göre ayarlar. Eğer yıpranmış bir dudak ise uzun süreli bir kullanım gerektirebilir. Parlak ve canlı görünmesi için az miktarda kullanım yeterlidir. Besleyen, onaran yapısı sayesinde istenen seviyede nemlendirir. Nemlenme sonrası canlı ve pürüzsüz görünür. Bu ürün hakkında tereddüt yaşarsanız Nivea dudak peelingi yorumları ile bilgi sahibi olabilirsiniz. Kullanım sonrası müşteriler ürünün etkili sonuçlarını detaylı bir şekilde yorumlarda yazar. Siz de bu sayede kullanım öncesi ürün hakkındaki bilgileri öğrenebilirsiniz. İçinde kimyasal ve katkı maddesi bulunmayan ürün kuşburnu yağı özüyle hazırlanır. Her dudak tipi için kullanılan ürün, %100’e varan etkili bir sonuç verir. Siz de özellikle kış aylarının korkulu rüyası olan dudak kurumasına Trendyol’dan bu ürünü satın alarak son verebilirsiniz.