Nivea Baby Baby Hassas Bebek Yağ 200 ml

149 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2.000 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
176 TL164 TL
Kurumsal Fatura
179,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nivea Baby Baby Hassas Bebek Yağ 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİMA Satıcı Ünvanı: LÜTFİYE OCAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6330254520
    Bu ürün LİMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama Bebeğinizin hassas cildine yoğun nemlendirme ve koruma sağlar.
  • Yoğun nemlendirme ve hassas temizlik sağlar.
  • Kolayca sürülür, bebek masajı için de uygundur.
  • Badem yağı içeren formülü ile hassas bebek cildinde nemi hapsederek yoğun nemlendirme sağlar.
  • Cildi yumuşatır ve rahatlatır.
  • Annenin cilt bakımı için de uygundur.
  • Ciltle uyumu klinik ve dermatolojik olarak onaylanmıştır.
  • Alerji riskini en aza indirir.
  • %0 Alkol, %0 Paraben
  • Kullanım Şekli: Bebeğin cildine nazikçe masaj yapılarak uygulanır. Bebeğiniz İçin Her Şey: NIVEA Baby ürünlerimizi incelemek ister misiniz? Burada, miniklerin vücut bakımıyla ilgili bilgilerin yanı sıra bebekler için temizleme ve bakım ürünlerini bulabilirsiniz. Bebeğiniz çoktan bir NIVEA hayranı mı? Hayran kalacağınız ilk ürünü burada bulacaksınız. Aramanızı daraltmak için filtre fonksiyonunu kullanabilirsiniz. Çocukların Cildi ve Vücudu Özel ve Hassas Bir Bakım Gerektirir: Aradığınız ister bebeğinizin cildinin kurumasını ve kaşınmasını önleyecek hafif formüllü bir losyon, ister ufaklığın gözlerini yakmayacak nazik bir şampuan olsun, yelpazemizin sizi memnun edeceği kesin. Bebeğiniz büyüdükçe ürünlerimiz de onunla birlikte büyüyecek. Bebeklere ve küçük çocuklara özel ürünlerimizi kullanmaya devam edin, çocuğunuzun cildinin ve saçlarının sağlığını koruyun, büyüdükçe önemli hijyen alışkanlıklarını pekiştirmesine yardımcı olun. Bebeğinizi gerçek bir NIVEA hayranına dönüştürün ve hem şu anda hem de gelecekte yüksek kaliteli bakım almasını sağlayın. Bebek ürünlerimize şimdi göz atın ve aradığınız şeyi keşfedin. Sizin ve bebeğinizin hayal kırıklığına uğramayacağından eminiz! NIVEA ’ n ı n Bebek koleksiyonunu Ke ş fetin ve Bebe ğ inizin İ htiya ç lar ı n ı Kar şı lay ı n: Ailenizin yeni üyesi çok özeldir ve yalnızca NIVEA’nın en özel vücut bakım ürünlerini hak eder. Çocuğunuz için doğru ürünleri bulmak zor olmak durumunda değil, ayrıca bebeğinizin cildiyle ve saçlarıyla ilgilenmek, ona büyürken uygun hijyen alışkanlıklarını öğretmek söz konusu olduğunda, NIVEA senin arkanda. Bebek ve çocuk ürünlerimize göz atın ve bebeğinizin şu anda ve ilerleyen yıllarda oluşacak ihtiyaçlarına dair bilmeniz gerekenleri keşfedin. Ürün listeleri arasında gezinmek ve aradığınız bebek ürünlerini bulmak için sayfanın üst kısmında yer alan özel filtreleri kullanabilirsiniz. İster hassas ciltler için bir losyon, ister pişiği önlemek için yumuşak bir mendil olsun, NIVEA’nın geniş bebek ürünleri yelpazesinde aradığınız şeyi bulacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
Geri Bildirim Ver