NIVEA Aqua Sensation Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli 200 ml

118,88 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (52)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Aqua Sensation Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Murat Ünlü Satıcı Ünvanı: MURAT ÜNLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4540372511200001 Vergi Kimlik Numarası: 9140264324
    Bu ürün Murat Ünlü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Aqua Sensation Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli 200 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Nivea Aqua Sensation Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli 200 ml Salatalık Özü İle Etkili Yüz Temizleme

Cilt bakımı bakımlı her erkek ve kadın için önemlidir. Parlak ve bakımlı bir cilde sahip olmak ve bununla birlikte alımlı görünmek herkesin hakkıdır. Bu çerçevede tercih edilen kozmetik ürünleri arasında nemlendirici yüz temizleme jelleri önem taşır. Nivea Aqua Sensation canlandırıcı yüz temizleme jeli 200 ml ürünü istediğiniz ferahlığı ve temizliği sağladığı için öne çıkar. Ürünü tercih ederek daha parlak bir cilde sahip olabilirsiniz. Yüz için özel üretilen ürün kuru ciltlerden hassas ciltlere, nemli ciltlerden yağlı ciltlere kadar her çeşit cilt türünde etkili bir kullanım ve temizleme sağlar. Ürünün içerdiği salatalık özünün bitkisel faydaları da cildinize nem dengesine katkı sağlar. Bu bağlamda Nivea Aqua Sensation yüz temizleme jeli 200 ml ürünü ihtiyaç duyduğunuz temizliği sağlayarak cildinizin canlı ve sağlıklı görünmesini mümkün kılar.

  • Bitki özlü
  • Etkili temizlik
  • Pratik kullanım

Nivea Aqua Sensation Canlandırıcı Temizleme Jeli 200 ml

Nivea Aqua Sensation Canlandırıcı Temizleme Jeli 200 ml

Ürün salatalık özlü zenginleştirilmiş içeriği ile dikkat çeker. Cilde uygulandıktan sonra hızla emilir ve hızlı sonuç almanızı sağlar. Sağladığı derinlemesine etkiyle cildinizin uzun süre nemli ve parlak kalmasını sağlar. Bu bakımdan Nivea Aqua Sensation canlandırıcı yüz temizleme jeli diğer jel ürünlerine göre son derece etkili ve faydalıdır. Bunun yanında yorgunluk zamanlarında yıpranmış olan cildinizi de daha parlak ve canlı gösterir. Yüze uygulandıktan sonra kolayca emilerek deriye etki eder. Nivea Aqua yüz temizleme jeli makyaj kalıntılarını, gün içerisinde cildinize yapışan ve görünmeyen lekecikleri ve toz parçacıklarını da temizler. Sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olmanızı mümkün kılar. Sağladığı derinlemesine temizlik ile gözeneklerin açılmasına yardımcı olur. Ayrıca özellikle kuru ciltler için Nivea Aqua Sensation yüz temizleme jeli destekleyici bir etki sağlar.

Nivea Aqua Sensation Yüz Temizleme Jeli 200 ml Yorumları

Nivea Aqua Sensation Yüz Temizleme Jeli 200 ml Yorumları

Ürünün bütün cilt tiplerine uygunluğu dermatolojik olarak da kanıtlanır. Bu bakımdan hem faydalı hem etkili hem de avantajlı bir üründür. Aynı evde yaşayan ve farklı cilt tipine sahip olan kişilerin ortak olarak kullanabileceği bir üründür. Nivea Aqua Sensation canlandırıcı yüz temizleme jeli 200 ml yorumları dikkate alındığında ürünün son derece etkili olduğu görülür. Ürün, makyaj temizlenmesinde de etkilidir. Ürünü doğru kullanmak etkili bir şekilde faydalanmayı sağlar. Bu bağlamda ürün ıslanmış yüz, dekolte ve boyun bölgesine uygulanabilir. Ürünü dairesel hareketlerle sürebilirsiniz. İşlem sonrasında ılık su ile durulayabilirsiniz. Böylece etkili bir kullanım sağlamış olursunuz. Nivea Aqua Sensation canlandırıcı yüz temizleme jeli 200 ml kullananlar bakım rutininin ilk basamağı olarak tercih ettikleri bu üründen memnuniyet duyarlar. Dilerseniz siz de ürünü deneyip bakım rutininize ekleyebilirsiniz.

Nivea Aqua Sensation Yüz Temizleme Jeli 200 ml Fiyatı

Nivea Aqua Sensation Yüz Temizleme Jeli 200 ml Fiyatı

Kozmetik ürünlerin tamamı kişisel olarak gerekli olan ürünler arasındadır. Bu bakımdan hemen her zaman uygun fiyatlar göze çarpar. Bununla birlikte bu ürünlerin fiyatlarını etkileyen faktörleri de unutmamak gerekir. Ürünün kalitesi, içeriği, ambalajı, markası ve piyasa şartları fiyatını etkileyen önemli faktörlerdir. Bu çerçevede Nivea Aqua Sensation canlandırıcı yüz temizleme jeli 200 ml fiyatı da bu faktörlerden etkilenir ve buna göre belirlenir. Bütün bunlar çerçevesinde yüz temizlik seti olan bu ürünü dilediğiniz zaman istediğiniz yerden Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Nivea Aqua Sensation canlandırıcı yüz temizleme jeli 200 ml satın almayı düşünüyorsanız tereddütlerinizi ürünü deneyimleyenlerin yorumları giderebilir. Ayrıca ürünle ilgili her türlü ayrıntılı bilgi, içerik, kullanım özellikleri ve fiyat gibi birçok detayı yine buradan rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Kararınızı verdikten sonra platformun sunduğu güvenli adımlarla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.