NIVEA Aqua Sensation Canlandırıcı Temizleme Jeli Canlandırıcı Yüz Tem.köp.150 ml

285 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
3 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL284 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Aqua Sensation Canlandırıcı Temizleme Jeli Canlandırıcı Yüz Tem.köp.150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lilamorkozmetik Satıcı Ünvanı: GURBET KOLBÜKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750284902
    Bu ürün lilamorkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea aqua sensation canlandırıcı temizleme jeli + canlandırıcı yüz temizleme köpüğü 150 ml Nivea aqua sensation canlandırıcı temizleme jeli normal ve karma ciltler için 200ml Aqua sensation temizleme jeli, hydra ıq ve salatalık özü içeren formülü ile canlı ve dolgun bir cilt için en iyi temizleme etkisini sağlar. Nasıl etki eder Nazikçe ve tamamen temizler Derinlemesine arındırır Kiri ve makyajı etkili bir şekilde çıkarır Cildin doğal nem dengesini korur Cildi tazeler ve cilde canlanmış bir görünüm verir. Nasıl kullanılır ? Islak yüz, boyun ve dekolte bölgesine, yukarı doğru küçük dairesel hareketlerle masaj yaparak nazikçe uygulayın. Ilık suyla durulayın. En iyi sonucu almak için normal ve karma ciltler için geliştirilmiş nıvea® vısage aqua sensatıon bakım sistemini bir bütün olarak kullanın. Ciltle uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır. Nivea canlandırıcı yüz temizleme köpüğü normal ve karma ciltler için 150ml Nıvea mousse canlandırıcı yüz temizleme köpüğü e vitamini ve hydra ıq ile zenginleştirilmiş formülüyle: Cildi derinlemesine temizler, canlandırır, güzel ve sağlıklı bir görünüm kazandırır Cildin doğal nem dengesini korur Güzel kokusu ve yumuşak köpük formülüyle mükemmel bir yüz temizleme deneyimi yaşatır Nasıl kullanılır ? Kullanım sırasında köpüğe dönüşür. Köpüğü nazikçe masaj yaparak yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulayın ve suyla durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver