NIVEA Aqua Rose Hyaluron Ve Organik Gül Suyu Içeren Nemlendirici Jel Yüz Kremi 50 ml

159,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Aqua Rose Hyaluron Ve Organik Gül Suyu Içeren Nemlendirici Jel Yüz Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NIVEA Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün NIVEA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nivea Aqua Rose Hyaluron ve Organik Gül Suyu İçeren Nemlendirici Jel Yüz Kremi 50 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Nivea 94416-08200-10 Aqua Rose Hyaluron ve Organik Gül Suyu İçeren Nemlendirici Jel 50 ml Yüz Kremi

Nivea aqua rose, yüzü soğuk ve kirli hava gibi dış etmenlerden korumak için özel olarak tasarlanmıştır. Nivea aqua rose nemlendirici jel yüz kremi 50 ml cilt bariyerini güçlendirir. Yüzü nemli tutarak bir koruma sağlar. Uygulama şekli sabah ve akşam olarak iki kez önerilir. Daha kuru bir cilde ya da kötü hava şartlarına sahipseniz kuruluk hissettikçe sürebilirsiniz. Böyle zamanlarda yanınızda kolayca taşınmanız için üretilen 50 ml kutusu, çantalarınıza rahatlıkla sığar. Gül suyu kokusuyla ferahlık ve tazelik sağlar. Jel formülüyle cilde sürülüşü oldukça kolaydır. Tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilen özel kalıcı formülü sayesinde değerli giysiniz, cildinizi yaşlanmaya ve dış etmenlere karşı koruyabilirsiniz.

  • 48 saat nemlendirme sağlar.
  • Organik gül suyu kokusuna sahiptir.
  • Her cilt tipine uygundur.

Nivea 50 ml Aqua Rose Nemlendirici Jel Yüz Kreminin İçeriği Nedir?

Nivea 50 ml Aqua Rose Nemlendirici Jel Yüz Kreminin İçeriği Nedir?

Nivea aqua rose nemlendirici jel yüz kremi 50 ml48 saatlik nem korumasını içeriğindeki Hyaluronik aside borçludur. Vücudumuzun ürettiği Hyaluronik asit cilt bağ dokularında ve eklemlerde bulunur. Yaşlanmaya bağlı olarak zamanla azalır. Bunun sonucunda ciltte nem ve esneklik kaybı görülür. Dolayısıyla cilt yüzeyi yıpranır, sarkar ve yüzeyde kırışıklıklar meydana gelir. Kullanılan bakım ürünlerinin yüzü nemli tutması ve bu nemi koruması bu sebeple önemlidir. Nivea aqua rose nemlendirici jel krem 50 ml her cilt tipine uygun olarak gerekli nem desteğini sağlar. Kremin nem desteğinin yanı sıra ferahlatıcı gül kokusu için özel olarak organik gül suyu kullanılmıştır. Antioksidan etkisi olan gül suyu doğal nem dengesi sağlayarak cildi yatıştırır. Yüzünüz gün boyu pürüzsüz, canlı ve ışıltılı bir görünüme sahip olurken cilt altından da onarılır.

Nivea Aqua Rose Nemlendirici Jel Yüz Kreminin Kullanımı Nasıldır?

Nivea Aqua Rose Nemlendirici Jel Yüz Kreminin Kullanımı Nasıldır?

Nivea aqua rose nemlendirici jel yüz kremi 50 ml önerilen kullanım olarak sabah ve akşam cilt temizleme rutinine dahil edilir. Fakat cilt tiplerine göre ihtiyaç halinde tekrar tekrar sürülebilir. Önerilen kullanım dışında kullanıldığında hiçbir alerjik reaksiyon göstermez. Jel formu sayesinde kolayca sürülür. Ciltte kolaylıkla erir ve emilir. Yüzde yağlılık hissi bırakmaz. Giysilerinize bulaştığında iz yapmaz. Nivea aqua rose hyaluron ve gül suyu i̇çeren nemlendirici jel 50 ml, yatıştırıcı özelliği sayesinde aktif cilt problemlerini çoğaltan bir etkisi yoktur. Örneğin akneler üzerinde bir yan etkisinin olduğu görülmemiştir. Yoğun nemlilik sağlaması sayesinde aksine sivilce problemlerinde destekleyici bir ürün olarak kullanılır. Ürün yüze uygulanırken cildin belirli noktalarına bir miktar alarak yer çekiminin tersi yönünde masaj yaparak uygulanmalıdır. Gözeneklerin açık olduğu temiz bir cilde uygulanmalıdır.

Nivea Aqua Rose Nemlendirici Jel Yüz Kreminin Cilde Etkileri Nelerdir?

Nivea Aqua Rose Nemlendirici Jel Yüz Kreminin Cilde Etkileri Nelerdir?

Nivea aqua rose nemlendirici jel yüz kremi 50 ml yorumlarında da görüleceği gibi bu nemlendirici jelle nem uzun süre ciltte hapsedilir. Kremin en büyük öne çıkan özelliği içeriğindeki Hyaluronik asitin yardımıyla 48 saat yüzü ve boyun bölgesini nemli tutmasıdır. Cildin nem dengesini ayarladığı için bölgedeki yaşlanma hızını yavaşlatır. Işıl ışıl bir görünümün yanı sıra anti-oksidan etkili taze gül kokusuyla cildi korur ve ferahlatır. Jel formundaki krem kırışıklık karşıtı bir etkiye sahiptir. Eğer cilde nemlendirici sürülmezse kuruyan yüz, çatlar ve kırışıklığa açık hale gelir. Nivea aqua rose nemlendirici jel yüz kremi 50 ml fiyatı bütçe dostu olarak size tüm bu imkanları tek bir kutuda sunar. Cilt bariyerini özellikle en hassas ve ince yapıya sahip yüz bariyerini dışarıdan takviyelerle desteklemek oldukça önemlidir.