NIP+FAB Teen Skin Fix Salisilik Asit Tonik 100 ml

299,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319 TL298 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
307,89 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIP+FAB Teen Skin Fix Salisilik Asit Tonik 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eczamall Satıcı Ünvanı: ANKOZ KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070108122700001 Vergi Kimlik Numarası: 0701081227
    Bu ürün eczamall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nip+Fab Teen Skin Tonik Salisilik Asit 100 ml, güçlü aktif içeriğiyle yağlanmayı azaltır. Cildin temiz kalmasını sağlar. Gözeneklerin iyileşmesinde etkilidir. Cildin yağlanmasını engeller. Sıkı gözenekler oluşturur. Yüzünüze ve boynunuza kolay uygulayabilir, hızlı bir şekilde etkili sonuçlar alabilirsiniz. Cilde zarar veren kimyasallar içermez.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Salisilik Asit
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

NIP+FAB 5056217801140 Teen Skin Fix Salisilik Asit 100 ml Tonik

NIP+FAB teen skin fix 100 ml salisilik asit tonik, cildinizin daha sağlıklı ve canlı görünmesine katkı sağlar. Aynı zamanda etkili bir temizleyici olan bu ürün, yağlanma gibi problemlerle de savaşır. Özellikle T bölgesinde görülen siyah noktaların giderilmesine katkı sağlar. Ürün son derece akışkan bir yapıya sahiptir. Bu nedenle uygularken küçük bir pamuk kullanarak cilde sürmek daha etkili sonuç almanıza katkı sağlar. NIP+FAB kalitesini yansıtan tonik, ilk kullanımdan itibaren etkisini göstermeye başlar. Ürün zengin bir içeriğe sahiptir. Bu içerik, cilt kusurlarını giderirken teninizin beslenmesine de yardımcı olur. NIP+FAB teen skin fix salisilik asit tonik 100 ml’lik şişesiyle gönderilir. Söz konusu şişe sağlam kapağıyla sıvının güvenle korunmasını sağlar.

  • Ürün Miktarı: 100 ml
  • Kullanım Amacı: Cilt Temizliği
  • Form: Tonik

NIP+FAB Teen Skin Fix Salisilik Asit Toniğin Özellikleri Nelerdir?

NIP+FAB Teen Skin Fix Salisilik Asit Toniğin Özellikleri Nelerdir?

NIP+FAB teen skin fix tonik, zengin bir formüle sahiptir. Ürünün bileşenlerinde %1 salisilik asit bulunur. Bu ideal oran, ürünü kullanırken soyulma problemiyle karşılaşmanıza engel olur. Salisilik asit cilt lekeleriyle mücadelenizde de katkı sağlar. Ayrıca ürünün bileşenleri arasında lotus çiçeği de vardır. Lotus çiçeği, sebum azaltma özelliğiyle cildin sürekli yağ üretmesini önler. Böylece söz konusu tonik sadece mevcut sivilcelerle değil yağlanma problemleriyle de savaşır. NIP+FAB teen skin fix 100 ml salisilik asit tonik, cildinizi kurutmaz. Böylece pul pul dökülme veya soyulma olmadan teninizin her zaman temiz ve bakımlı olmasını sağlar. Ayrıca toniğin formülünde cadı fındığı adı verilen bir bitki de bulunur. Bu bitki gözeneklerin daralmasında etkilidir.

NIP+FAB Teen Skin Fix Salisilik Asit Tonik Ne İşe Yarar?

NIP+FAB Teen Skin Fix Salisilik Asit Tonik Ne İşe Yarar?

NIP+FAB teen skin fix 100 ml salisilik asit tonik, temelde cildin temizlenmesini sağlar. Bu amaçla geliştirilen ürün, zengin formülü sayesinde cilde bakım da yapar. Söz konusu tonik, gün boyu ciltte biriken kirlerin arındırılmasında etkilidir. Ayrıca ürünü kullanarak makyaj artıklarından da kurtulmanız mümkündür. Toniğin sürülmesi ve uygulanması kolaydır. Ürün içeriğinde bulunan eşsiz bileşenler gözeneklerin de sıkılaşmasını sağlar. NIP+FAB teen skin fix 100 ml salisilik asit tonik, özellikle sivilce oluşumunu önlemek için kullanılır. Bunun yanı sıra ürün mevcut sivilcelerin de kuruyarak ortadan kalkmasını sağlar. Yağlanmayı durdurucu etkisi olan bu tonik, gece saatlerinde uygulanırsa daha etkili sonuçlar doğurur. NIP+FAB tonik bilhassa genç ciltler için tasarlanmıştır.

NIP+FAB Teen Skin Fix Salisilik Asit Tonik Nasıl Kullanılmalıdır?

NIP+FAB teen skin fix 100 ml salisilik asit tonik, uygulanması son derece kolay olan bir üründür. Sıvıyı yüzünüze sürmeden önce su ile temizlemeniz ve daha sonra da kurulamanız önerilir. Ardından bir pamuk üzerine söz konusu toniği dökerek, cilde sürmeniz uygulama için yeterli olacaktır. Ürün boyun bölgesine de güvenle uygulanabilir. NIP+FAB teen skin fix 100 ml salisilik asit tonik, yoğun asit içerdiği için hassas cilde sahip olan bireyler, ürünün kullanmadan önce küçük bir alanda test uygulaması yapmalıdır. Aynı durum alerjik bünyeye sahip bireyler için de geçerlidir. Söz konusu toniğin haftada 3 ya da 4 kez kullanılması önerilir. Ürünü üst üste kullanmak cilt açısından faydalı değildir. Siz de sivilce, siyah nokta ve yağlanma problemleriyle savaşırken bu toniği tercih edebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan sipariş etmeden önce NIP+FAB teen skin fix 100 ml salisilik asit tonik yorumlarına da göz atabilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.