1
Nintendo Oyunları kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Nintendo The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild Nintendo Switch Oyun

1.979 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.995 TL1.969 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nintendo The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild Nintendo Switch Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KEGAMES Satıcı Ünvanı: KE ELEKTRONİK OYUNLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541097959700001 Vergi Kimlik Numarası: 5410979597
    Bu ürün KEGAMES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Legend Of Zelda Breath Of The Wild The Legend of Zelda serisi Nintendo Switch ekranlarında açık dünya oynanışa sahip olan bir oyuna dönüştü. Harika grafikleri, seriye getirdiği yeniliklerle Nintendo Swicth'deki bu macera sizleri bekliyor.

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

The Legend Of Zelda Breath Of The Wild Nintendo Switch Oyun Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Eğlenceli ve keyif veren aktiviteler birçok kişi tarafından sevilir. Aksiyon ve macera oyunları iyi vakit geçirmek için güzel bir alternatiftir. Oyun düşkünlerinin bazıları yönlendirilmeyi ve yönergelere uyarak hareket etmeyi sever. Gerçek macera tutkunu olan insanlar ise herhangi bir yönlendirme olmadan çıktıkları macerada gizemleri çözerek ilerlemeyi sever. The Legend of Zelda Breath of The Wild sizi yönlendirmeden olayları kendi başınıza çözme imkanı sunar. Birçok keşif yapabileceğiniz büyük haritasında eğlenceli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Nintendo Switch uyumlu olan bu sürümde çeşitli görevleri tamamlayabilir, bulmacalar çözebilirsiniz. Eğer siz de macera ve aksiyon peşinde koşmayı, gizemleri çözerek yolunuzu bulmayı sevenlerdenseniz Nintendo Switch The Legend of Zelda Breath of The Wild oyun 14537 kodlu ürünü tercih edebilirsiniz. Oyunun öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Macera ve aksiyon
  • Büyük harita
  • Büyük keşifler

Nintendo Switch Legend of Zelda Özellikleri

Nintendo Switch Legend of Zelda Özellikleri

Kahramanlık hikayesi üzerine kurulu olan Nintendo Switch The Legend of Zelda Breath of The Wild, Nintendo şirketi tarafından 2017 yılında geliştirilen bir aksiyon ve macera oyunudur. Maceranın başlangıcından itibaren yöneteceğiniz Link karakteri, Hyrule krallığını yok etmeden önce Calamity Ganon’u durdurabilmek için yüz yıllık bir uykudan uyanan bir karakterdir. Macera boyunca onu direkt yönlendirmeler almadan büyük bir harita içerisinde hedefine ulaştırmaya çalışırsınız. Nintendo Switch Zelda Breath of The Wild, oyunculara çok kapsamlı olmayan açıklamalar verir. Açık dünyayı özgürce keşfedebilme özelliğini oyuncularına sunar. Bu keşif sırasında oyuncuların çok amaçlı eşyaları toplamaları, ödüller için bulmacaları çözmeleri ve yan görevleri yerine getirmeleri beklenir. Büyük haritası sayesinde sizi yeni bir evrenle tanıştıran bu maceraya hazırsanız Nintendo Switch the Legend of Zelda The Breath of the Wild oyununu satın alabilirsiniz.

Oyunseverlerin Tercihi Nintendo Switch Legend Of Zelda

Oyunseverlerin Tercihi Nintendo Switch Legend Of Zelda

Geliştirilmesi 5 yıl süren Nintendo Switch Legend of Zelda çeşitli yaş gruplarının severek oynadığı bir oyundur. Oyunu tamamlamak için birçok görevi yerine getirmek gerekir. Bunların arasında bulmaca çözmek, eşyalar toplamak ve yan görevleri tamamlamak bulunur. Dilerseniz Nintendo Switch The Legend of Zelda Breath of The Wild yorumları inceleyerek size uygun bir oyun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Sizi sınırlamayan bir oyun olduğu için eğer isterseniz başlar başlamaz hiçbir silah edinmeden direkt olarak Hyrule Castle’a da gidebilirsiniz. Tüm dünyayı size açık halde sunan bu oyunun ilk saniyesinden itibaren özgür bırakıldığınızı hissedebilirsiniz. Bu da oyuna büyük bir derinlik katar. Siz de bu denli büyük bir dünyada yerinizi alarak eğlencenin tadını çıkartmak isterseniz The Legend of Zelda Breath of The Wild sürümünü satın alabilirsiniz.

Avantajlı Nintendo Switch Zelda Fiyatları

Avantajlı Nintendo Switch Zelda Fiyatları

Nintendo Switch Zelda oyunu keyifli bir deneyim yaşayabilmeniz adına Nintendo Switch ile uyumlu bir şekilde çalışır. Yeni bir dünyanın kapılarını size aralar ve içerisinde istediğiniz gibi özgür hareket etmenizi sağlar. Bu sayede haritayı dilediğiniz gibi çözerek görevleri yerine getirip başarı elde edebilirsiniz. Bu süreçte her gün yeni bir macera ve yeni bir keşif sizi bekler. Birbirinden farklı pek çok ilginç deneyim yaşatan bu macera alanında siz de yerinizi alabilirsiniz. Nintendo Switch Zelda fiyatlarını inceleyebilir, dünyayı özgürce keşfedebileceğiniz oyunu satın alarak oynamaya başlayabilirsiniz. Nintendo Switch The Legend of Zelda Breath of The Wild fiyatları belirlenirken sunduğu tüm özellikler göz önünde bulundurulur. Siz de bu oyuna online alışverişin güvenli adresi Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.