Nintendo Switch Konsol Animal Crossing Oyun Hediyeli New Horizons Edition (Distribütör Garantili)

4.999 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nintendo Switch Konsol Animal Crossing Oyun Hediyeli New Horizons Edition (Distribütör Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OverGame Satıcı Ünvanı: ELOY ELEKTRONİK OYUNLAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333070267500017 Vergi Kimlik Numarası: 3330702675
    Bu ürün OverGame tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu Nintendo Switch ™ sistemi (geliştirilmiş pilli), arka kısmı beyaz olan pastel yeşil ve pastel mavi Joy-Con ™ kumandaları, Animal Crossing ™: New Horizons oyununun tanınan karakterleri Tom Nook ve Nooklings Timmy ve Tommy resimleriyle süslenmiş beyaz Nintendo Switch yuvası ile birlikte geliyor.Bahçe, balık, süslemek, böcek ve fosiller avlamak, hayvan sakinlerini tanımak ve daha fazlasını yapmak için hayatı kendi hızınızda yaşayın. Günün ve mevsimlerin gerçek hayatla eşleştiğinden, adada olsanız da olmasanız da adanızda bir şeyler oluyor.Balıkçılık ve av böcekleri, adanın en popüler aktivitelerinden ikisidir. Adanızdaki yaşam gerçek zamanlı olarak geçer, böylece günün saatine ve mevsime bağlı olarak yakalamak için farklı yaratıklar bulabilirsiniz.İçeride ve dışarıda istediğiniz yere yerleştirebileceğiniz yeşillik, mobilya ve dekoratif öğelerle topluluğunuzu kendi hızınızda özelleştirin! Ada cenneti süslemek için Tom Nook’un çalışma tezgahında yaptıklarını kullanabilirsin.Çiçek dikmek adanızı daha güzel yapar, bu yüzden… vahşi büyür! Bitkileriniz çiçeklenene kadar bahçe arazinizi sulayın, sonra hasat edin veya çapraz tozlaşın. Nadir bir renk büyütebilirsiniz!Adanızın ağaçlardan büyüyen kendi özel meyvesi vardır, ancak diğer adalardan yeni meyve çeşitleri ekebilirsiniz. Ya bir meyve parçası dikin ya da bir fidanı kazın ve dikmek için mükemmel bir yer bulana kadar cebinizde taşıyın.Keşfettikçe, ceplerinizi yol boyunca bulduğunuz eşyalarla doldurabilir ve olta kamışı, ağ, kürek ve kutup gibi ihtiyaçları taşıyabilirsiniz.NookPhone'unuzdaki günlük etkinlikleri yönetin.NookPhone'unuz günlük hedefleri, topladığınız böcekleri ve balıkları, öğrendiğiniz DIY tariflerini ve kazandığınız Nook Miles'ları takip eden kullanışlı, oyun içi bir cihazdır.Özel etkinliklerle veya günlük ada rutininizle ilgili olarak Nook Miles kazanın. Yeni tariflere, daha büyük ceplere ve daha fazlasına erişmek için Miles'ınızı kullanabilirsiniz!

Ürün Özellikleri

  • Sabit Disk 32 GB
  • Model Nintendo Switch
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver