Nintendo Pokemon: Let's Go Pikachu! Switch Oyun

1.960 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nintendo Pokemon: Let's Go Pikachu! Switch Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fit.Plus Satıcı Ünvanı: KAPLAN BERK YILDIZAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9650710417
    Bu ürün Fit.Plus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Nintendo Pokemon: Let's Go Pikachu! Switch Oyun

Bilgisayar oyunları, çocuklar ve gamer yetişkinler tarafından heyecanla takip edilir. Kendi başınıza ya da rakiplerinizle oynayabileceğiniz bu oyunlar, geniş kitleler tarafından beğeniyle karşılanır. Nintendo Pokemon: Let's Go Pikachu! Switch oyun, yıllardır sevilen çizgi film karakterlerinden biri olan Pikachu’nun maceralarını konu alır. Bir rol yapma oyunu formatında tasarlanan ürün, karakterin yolculuğunu ve hareketlerini sizin tasarlamanız ve yönetmeniz üzerine kuruludur. Birden fazla dille uyum içerisinde çalışan Nintendo Switch oyun, farklı kişilerle online olarak oynanmaya elverişlidir. Farklı dillerden farklı kültürlerden pek çok rakip ile yaratıcılığınızı ve performansınızı ortaya koyma şansı yakalarsınız. Rol yapma oyunları, kişilerin hayal dünyasının gelişimine olumlu katkılarda bulunur. Bu eğlenceli ürünle karakteri yönlendirip yönetirken kendi hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabilirsiniz.

  • Etkileyici görsel tasarımlar
  • Çoklu oyuncu modu
  • Uygun fiyat avantajı

Beğeni Toplayan Nintendo Switch Let's Go Pikachu Edition

Beğeni Toplayan Nintendo Switch Let's Go Pikachu Edition

Video oyunlarının görsel tasarımları, teknoloji geliştikçe kendini geliştirmeye ve yenilemeye devam eder. Oyun tutkunları için ürünün yaratıcı kısmının etkileyici olması kadar görsel efektlerinin, grafik ve animasyonlarının da başarılı olması aranır. Pokemon for Nintendo Switch animasyon ve görsel tasarımlardaki başarısıyla adından sıkça söz ettirir. Ürünün renkleri ve gerçekçiliği, diğer önemli özellikleri arasında yer alır. Müşterilerin oynarken içeriğe odaklanabilmeleri için tüm bu kriterler büyük öneme sahiptir. Nintendo Switch Let's Go Pikachu edition geniş bir yaş grubuna hitap eder. Her yaştan müşteri, bu ürünü severek kullanılır. Kimileri için boş zamanları değerlendirme aracı olan bu aktivite, bazı müşteriler tarafından profesyonelce takip edilir. Kendinizi bir gamer olarak tanımlayanlara önerilebilir. Bu etkileyici ürünü uygun fiyata satın alabilir, arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Nintendo Pokemon: Let's Go Pikachu! Switch Oyun Kullananlar

Nintendo Pokemon: Let's Go Pikachu! Switch Oyun Kullananlar

Evde eğlenebilmek için pek çok farklı aktivite bulunur. Bunlardan biri de bilgisayar oyunlarıdır. Nintendo Pokemon Switch çok farklı kesimlerden kişinin ilgisini çeker. Bu ürünü arkadaşlarınızla ya da ailenizle zevkle oynayabilirsiniz. Çoklu oyuncuyla oynamaya elverişli olan bu ürün, sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirebilmenizi sağlar. Aktiviteleri seçerken bazı kriterler göz önüne alınır. PEGI değeri, bilgisayar oyunu gibi içeriklerin hangi yaş grubu için uygun olabileceğini belirleyen bir ölçüttür. Nintendo Pokemon: Let's Go Pikachu! Switch oyun kullananlar, PEGI sınıflandırmasına göre 7 yaş ve üzeri bireylerdir. Bu sebeple özellikle çocuklar için bir seçim yaparken bu kriter göz önünde bulundurulur. Bu kriterler göz önüne alındığında ürün, büyük bir kitleye hitap eder. Özellikle Pokemon animasyonu sebebiyle bu eğlenceli içerik, geniş kitlelerce takip edilir ve beğenilir.

Uygun Nintendo Pokemon: Let's Go Pikachu! Switch Oyun Fiyatı

Uygun Nintendo Pokemon: Let's Go Pikachu! Switch Oyun Fiyatı

Özellikle Pikachu hayranlarının dikkatini çeken bu içerik, birçok avantajlı özelliğe sahip olmasıyla dikkat çeker. Bilgisayar uygulamalarının fiyatı; ürünün kalitesine, yazılımına ve gelişmişliğine göre belirlenir. Tüm bu kriterler göz önünde bulundurularak beğeniye sunulan Nintendo Pokemon: Let's Go Pikachu! Switch oyun fiyatı, oldukça uygundur. Ürünün başarılı görsel tasarımı, içeriği ve kurgusu, müşteriler tarafından tam not alır. Her müşteri, kaliteli bir ürüne uygun fiyatlara sahip olmak ister. Nintendo Pokemon: Let's Go Pikachu! Switch oyun yorumları bölümünü inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmak mümkündür. Oyunun kurgu evreni, tasarımı ve görsel efektleri hakkında diğer müşterilerin yorumlarını almak, bilinçli bir alışveriş gerçekleştirmenizi sağlar. Uygun fiyatı ve gerçekçi efektleri, bu ürünün beğeni toplayan özellikleri arasında yer alır. Trendyol aracılığıyla markanın kaliteli aktivitesini satın alabilirsiniz.