10
Nintendo Oyunları kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Nintendo Super Mario Bros U Deluxe Switch Oyun

1.989 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.200 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nintendo Super Mario Bros U Deluxe Switch Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestij Elektronik Satıcı Ünvanı: MUHARREM CORUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120469069
    Bu ürün Prestij Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Super Mario Bros U Deluxe Game Nintendo Switch Oyun Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte switch oyun konsolları dizayn edilir. Bu konsollar sabit olarak kullanılabildiği gibi tablet gibi farklı cihazlara bağlanarak da kullanılır. Her oyun için farklı konsollar bulunabilir. 2006 yılında çıkan Nintendo Super Mario Bros U Deluxe switch oyun konsolu da tablet ile oynamanıza fırsat verir. Geniş ekranda verimli bir oyun deneyimi sunan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz ürünü televizyona da bağlayabilirsiniz. Konsolu dok istasyonuna bağlayarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Süper Mario nostaljik bir oyun olduğu için yetişkinlerin de dikkatini çekebilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek için bu oyunu tercih edebilirsiniz. Ürünün tüm avantajlarından faydalanmak ve eğlenceli vakit geçirmek isterseniz, bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ürünün diğer özellikleri şöyledir:

  • USB Type-C girişi ile kolay şarj imkanı
  • Macera ve aksiyon
  • Farklı oyun anlayışı

Etkileyici Hikayesiyle Super Mario Bros U Deluxe

Etkileyici Hikayesiyle Super Mario Bros U Deluxe

Super Mario Bros U Deluxe kurgusuyla oldukça ilgi çekicidir. Oyunda baş karakter Süper Mario’dur. Prenses Peach’i kurtarmak için bazı seviyeleri geçmeniz ve Bowser’in adamları ile savaşmanız gerekir. Toplamda 160 bölüm barındıran konsol, geniş bir oyuncu kitlesine sahiptir. Ayrıca Nabbit ve Toadette isimli iki yeni karakter ile de oynayabilirsiniz. Oyunda bazı modlar bulunur. Bu modları 4 kişiye kadar arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Bölüm sonlarında altın, gümüş ve bronz madalyalarla ödüllendirilirsiniz. Aynı zamanda önceden bir Mii karakteri de yaratabilirsiniz. Bu karakterle 3 modu oynayabilirsiniz. 45496423780 kodlu oyun kısa süre içerisinde şarj olur. Uzun süre pil ömrüne sahip cihaz ile saatlerce oyunların tadını çıkarabilirsiniz. Böylece priz başında beklemenize gerek kalmadan vaktinizi eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz. Bu nostaljik oyunu inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Dikkat Çekici Super Mario Deluxe Switch Oyun

Dikkat Çekici Super Mario Deluxe Switch Oyun

Super Mario Deluxe konsol oyun kurgusu kadar görsel efektleriyle de oldukça ilgi çekicidir. Canlı renkleriyle oyunun içinde gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca karakteriniz için dilediğiniz kostümü seçebilirsiniz. Oyun, switch olarak sunulduğu için istediğiniz her yerde oynayabilirsiniz. Özellikle yolculuk gibi zamanları değerlendirmek için güzel bir fırsat olabilir. Otobüs, metro gibi alanlarda cihazı yanınızda bulundurabilirsiniz. Böylece vaktin nasıl geçtiğini anlamadan yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz. Nintendo Super Mario Bros U Deluxe Switch oyun 45496423780 konsolu analog tuşlarıyla kullanım kolaylığı sağlar. Bu tuşlar yönlendirmenin yanı sıra farklı işlevler için de kullanılır. Sesi yükseltebilir ya da kısabilirsiniz. Bunun yanı sıra ekran parlaklık ayarı da yapabilirsiniz. Özellikle kalabalık ortamlarda karşınızdaki kişileri rahatsız etmemek için bu özelliği kullanabilirsiniz. Eğlenceli ve macera dolu bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Nintendo Super Mario Bros U Deluxe Switch Oyun Fiyatları

Nintendo Super Mario Bros U Deluxe Switch Oyun Fiyatları

Nintendo Super Mario Bros U Deluxe switch oyun fiyatları cihazın özelliklerine, tasarımına, barındırdığı teknolojiye, kullanılan malzeme ve materyallere göre belirlenir. Ürün her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Siz de cazip fiyatlarla sunulan bu ürünü inceleyebilir, güvenle satın alabilirsiniz. Mavi ve sarı renklerle tasarlanan ürün, çocuklar için ilgi çekicidir. Dilerseniz bu ürünü oyun tutkunu bir arkadaşınız için de satın alabilirsiniz. Özellikle nostaljik oyunları seven bir sevdiğinize hediye edebilir, onun koleksiyonuna katkı sağlayabilirsiniz. Pegi 3 etiketine sahip oyun, çocuğunuzun korkabileceği ses ve resimler olmadan dizayn edilir. Nintendo Super Mario Bros U Deluxe switch oyun yorumları ürünü satın alan kişilerin değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeler ile cihaz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Böylece satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz. Bu kullanışlı ve heyecanlı ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.