Nintendo Fire Emblem Three Houses Switch Oyun

1.995 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL

Ürün Bilgileri

Nintendo Fire Emblem Three Houses Switch Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestij Elektronik Satıcı Ünvanı: MUHARREM CORUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120469069
    Bu ürün Prestij Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Macera
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Fire Emblem Three Houses Nintendo Switch Oyun Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Oyun meraklılarının dört gözle beklediği ve hayran kalacağı Nintendo Fire Emblem Three Houses Switch oyun 45496424220 diğer ürün serilerinin peşine gelen heyecanlı bölümlerden birisidir. Kaliteli senaryo içeriği sayesinde çocuklar ve oyun meraklıları için hareket içerikli strateji oyunudur. Nintendo Fire Emblem Three Houses Switch oyun içinde erkek ya da kadın bir profesör rolüne girerek öğrencileriniz gibi bulunan kişilerin akademik hayatlarına dokunuşlar yapıp yön verebilirsiniz. Bunun yanı sıra savaş içerisinde bulunmalarını sağlayarak pratik yapmalarına ve gelişmelerine katkıda bulunmanız gerekir. Ürün, isminden de kolayca anlaşılacağı şekilde üç ayrı eve ev sahipliği yapar. Evlerin her birinin farklı sahipleri mevcuttur. İsimler sırası ile Edelgard, Dimitri ve Claude olarak bilinir. Siz de ürüne sahip olarak bu macera içerisinde yer alabilirsiniz.

  • Strateji odaklı
  • Eğlenceli
  • Bölüm bazlı ilerleme

Sıra Dışı ve Sert Karakterler ile Yeni Maceralar

Sıra Dışı ve Sert Karakterler ile Yeni Maceralar

Nintendo Fire Emblem Three Houses oyununda her karakterin bir arka hikayesi mevcuttur. Bu da oyuncularını meraka sürükleyerek senaryoyu ilgi çekici kılar. Her karakterin hikayesini hemen öğrenmeniz mümkün değildir. Bu ancak bölüm atlayarak mümkün olur. Belli bir süre sonra yavaş yavaş karakterlerin hikayelerine hakim olabilirsiniz. Hikayede seçilecek evler yeteneklere göre belirlenir. Kullanacağınız kılıç gibi eşyalar, seviye atlama olarak sizlerin kullanımına sunulur. Kendiniz için farklı sınıflarda ekipler oluşturarak ilerlemeye devam edebilirsiniz. Oyun içerisinde yaptığınız eylemlere göre şöhret kazanarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Nintendo Fire Emblem Three Houses eylemlerinde seraya dikim ve gübreleme de yapabilirsiniz. Dikim yaptığınız alanda aldığınız ürünler karşılığında bonuslar kazanarak farklı silahlar kullanmaya hak kazanabilirsiniz. Senaryoyu deneyimleyerek içerisinde nelerin olduğuna göz atabilirsiniz. Anlaşılır dili sayesinde kolayca bölüm atlayarak oynayabilirsiniz.

Nintendo Switch Fire Emblem Three Houses Avantajları

Nintendo Switch Fire Emblem Three Houses Avantajları

Çocuklar ve gençler strateji yürütmede bazen başarısız olabilirler. Bu eksiklerini tamamlayacak oyunlar edinmelerine katkıda bulunabilirsiniz. Doğum günlerinde ya da farklı özel günlerde hediye olarak Fire Emblem Three Houses ürününü tercih ederek onlara bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Oyunda bölüm atladıkça farklı şeyler keşfetmek hoşlarına gider ve sürekli strateji ile ilerleme sağlamayı istemeye başlarlar. Oyunda ilerleme sağlamadan balık tutulduğunu, onlara manastıra gelen satıcılardan yem aldıklarını bilmeleri imkansızdır. Oyunda yer alan öğrenciler ile bağlarınızı güçlendirmek için sizlere birçok fırsat sunulur. Bağınızı ne kadar güçlendirirseniz bu sizin faydanıza olur. Fire Emblem Three Houses Nintendo Switch müşterileri keyifli zaman geçirmek için bu ürünü tercih edebilirler. Sizler de boş zamanlarınıza eğlence katıp renk getirmek istiyorsanız ürünü kolaylıkla sipariş ederek oynamaya başlayabilir, arkadaşlarınızı renkli maceraya ortak edebilirsiniz.

Nintendo Switch Fire Emblem Three Houses Uygun Fiyatlarla

Nintendo Switch Fire Emblem Three Houses Uygun Fiyatlarla

Eğlenmek ya da zaman geçirmek için oyun oynamayı tercih ettiğinizde bunlara yüksek fiyatlara sahip olmak can sıkıcıdır. Oyun fiyatları incelendiğinde ve saatlerine göre sınıflandırıldığında Fire Emblem Three Houses fiyat olarak avantajlı bir alternatiftir. Tercih edeceğiniz ürünün değerlendirmesini bu şekilde yaparsanız yüksek fiyatlar ödemenin önüne geçebilirsiniz. Fire Emblem Three Houses inceleme fırsatı için müşteri yorumlarından destek alabilirsiniz. Karışık ve detaylı oyunları seven biri iseniz ürün size hitap edecek türdendir. Detaylardan hoşlanmayan, uğraşmayı sevmeyen biri senaryoyu oynarken sıkılabilir. Nintendo Switch Fire Emblem Three Houses oyunu zevkle oynayacak müşteriler için doğru bir seçimdir. Oyun meraklıları göz atarak oyuna sahip olabilirler. Oyunun kullanma kılavuzunu inceleyerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Yakın çevrenize tavsiye ederek hep beraber keyifli zaman geçirebilirsiniz.