2
Nintendo Oyunları kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Nintendo Switch Animal Crossing New Horizons Oyun

1.979 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.389,56 TL

Ürün Bilgileri

Nintendo Switch Animal Crossing New Horizons Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestij Elektronik Satıcı Ünvanı: MUHARREM CORUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120469069
    Bu ürün Prestij Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Animal Crossing : New Horizons Switch OyunKollarınızı sıvayıp yeni yaşamınızı olmasını istediğiniz şekilde oluştururken huzur dolu yaratıcılık ve çekicilik sizi bekliyor. Kaynakları toplayın ve hayatın lükslerinden kullanışlı araçlara kadar her şeyi yapın. Çiçekler ve ağaçlarla yeni yollarla etkileşime girerken yeşil baş parmağınızı kullanın. İçeri giren ve dışarı çıkanların kurallarının artık geçerli olmadığı bir çiftlik evi kurun. Keşfederken yeni gelenlerle arkadaş olun, mevsimlerin tadını çıkarın, nehirlerde sırıkla atlayın ve daha fazlası! Özellikler • Kendi ada cennetinizi oluştururken karakterinizi ve evinizi özelleştirin, manzarayı süsleyin (isterseniz mobilyalarla!) • Mobilyadan aletlere kadar her şeyi inşa etmek için yeni ve sağlam bir işçilik sistemi deneyimleyin! • Klasik Animal Crossing deneyimleri ıssız ada ortamında yeni ve eğlenceli bir şekilde yaşandıkça, bahçecilik, balık tutma, dekorasyon, NPC'lerle etkileşim ve daha pek çok rahatlatıcı aktivitenin tadını çıkarın. • Bir adada en fazla sekiz Animal Crossing: New Horizons Switch Oyunu Huzur dolu bir yaratıcılık ve çekicilik sizi bekliyor!Kollarınızı sıvayın ve hayalinizdeki yeni yaşamınızı oluşturun. Kaynakları toplayın ve lüks eşyalardan kullanışlı araçlara kadar her şeyi crafting yoluyla üretin. Çiçekler ve ağaçlarla yepyeni şekillerde etkileşime girin ve yeşil parmaklarınızı konuşturun. Artık içeride ve dışarıda farklı kuralların geçerli olduğu bir çiftlik evi kurun. Keşfederken yeni gelenlerle tanışın, mevsimlerin tadını çıkarın, nehirlerde sırıkla atlayın ve daha fazlasını yapın!Özellikler: Kendi ada cennetinizi yaratın: Karakterinizi ve evinizi özelleştirin, manzarayı süsleyin (isterseniz mobilyalarla bile!).
  • Yeni ve sağlam bir crafting sistemi: Mobilyadan aletlere kadar her şeyi inşa etmek için yepyeni ve eğlenceli crafting sistemini deneyimleyin!
  • Klasik Animal Crossing deneyimi: Issız ada ortamında bahçecilik, balık tutma, dekorasyon, NPC'lerle etkileşim ve daha pek çok rahatlatıcı aktivitenin tadını çıkarın.
  • Çoklu oyuncu modu: Bir adada en fazla sekiz oyuncu kalabilir
  • aynı adanın dört sakini aynı anda tek bir sistemde oynayabilir.
  • Animal Crossing: New Horizons: Nintendo Switch™ için özel olarak geliştirildi.
  • Tek kişilik ve çok kişilik oyun modları.
  • Sevimli ve rahatlatıcı grafikler.
  • Eğlenceli ve sürükleyici bir oyun deneyimi.
  • Hayalinizdeki adada yeni bir hayata başlamak için Animal Crossing: New Horizons'ı satın alın! oyuncu kalabilir
  • aynı adanın dört sakini aynı anda tek bir sistemde oynayabilir

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Simülasyon
Geri Bildirim Ver

Nintendo - Animal Crossing New Horizons Switch Oyun

Animal Crossing New Horizons, 2020 yılının başlarında ün kazanan bir video oyun türüdür. Animal Crossing New Horizons Switch oyuncuların kendi kasabalarını oluşturduğu bir formata sahiptir. Kişiler oluşturdukları kasabada çeşitli karakterlerle etkileşim kurarak değişik parçalar toplayabilir ve farklı başarı ödülleri alabilirler. Oyunun özellikleri:

  • Çoklu çalma modu
  • ESRB: E
  • PEGI: 3

Nintendo Animal Crossing New Horizons Dil Seçenekleri

Nintendo Animal Crossing New Horizons Dil Seçenekleri

Video oyunları, evrensel kullanılabilirlik özelliğine sahip olan eğlence metotlarıdır. Hatta pek çok kişi yabancı dil öğrenmek için bu tarz aktivitelerde yer almayı tavsiye eder. Dolayısıyla satın alınan herhangi bir video oyununda birden fazla dil seçeneği bulunması sıra dışı bir durum değildir. Ancak her dil, her oyunda bulunmayabilir. Çünkü bu tamamıyla oyun geliştiricilerin insiyatifine ve hedef alınan ülke pazarlarına bağlı olarak meydana gelen bir durumdur. Hal böyle olunca Animal Crossing New Horizons satın almak isteyen müşterilerin aklına pek çok soru gelebilir. Bu soruların sıkça yöneltilenlerinden bir tanesi ise “Animal Crossing New Horizons Türkçe olarak kullanılabiliyor mu?” olabilir. Oyunun Türkçe versiyonu henüz üretilmemiş olsa da Animal Crossing New Horizons Nintendo Switch’te on iki farklı dil alternatifi bulunur. Sizler de aşağıda verilen dil seçenekleri listesini inceleyerek Animal Crossing New Horizons oynarken kullanabileceğiniz bu on iki dil seçeneğini detaylı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Desteklenen dil seçenekleri şöyledir:

İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Hollandaca, Portekizce, Rusça, Japonca, Geleneksel Çince, Basitleştirilmiş Çince, Korece

    Animal Crossing New Horizons Multiplayer Şeklinde Oynanabilir mi?

    Animal Crossing New Horizons Multiplayer Şeklinde Oynanabilir mi?

    Animal Crossing New Horizons 4K seçeneği ile gelen ve yüksek kalite çözünürlüğe sahip olan bir üründür. O yüzden de çoğu oyuncu bu deneyimden aldığı keyfi çevresindeki başka kişiler ile de paylaşmak isteyebilir. Bu durumu göz önünde bulunduran yazılım ekibi, multiplayer özelliğini devreye sokmuştur. Animal Crossing New Horizons multiplayer birden fazla kişinin katılımı ile oynanabilen bir Nintendo Switch ürünüdür. Başka kişilerin adalarını ziyaret etmek ise her zaman multiplayer özelliği ile aynı anlama gelmeyebilir. Çünkü multiplayer özelliği sayesinde bir adada birden fazla oyuncunun yaşaması mümkündür. Ancak birden fazla konsola sahipseniz bu özellik sayesinde arkadaşlarınızın adalarını kolay bir şekilde ziyaret edebilirsiniz. Multiplayer özelliği için şu adımları izleyebilirsiniz:

    Oyunun 48 saattir kurulu olduğundan emin olmak, “Day 2” seçeneğine tıklayarak Dodo Airlines özelliğini açmak, “I wanna fly” ve “I wanna visit someone” butonlarıyla ziyaretinizi başlatmak.

      Trendyol ile Animal Crossing New Horizons Fiyatları

      Trendyol ile Animal Crossing New Horizons Fiyatları

      Animal Crossing New Horizons incelemelerinden de görülebileceği üzere, bu video oyunu Nintendo konsollarda kullanılmak üzere tasarlanan bir yaşam simülasyonudur. Animal Crossing oyun serisinin beşinci ana parçası olan New Horizons, 20 Mart 2020 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Hedef kitlesi tüm yaş gruplarını kapsayan bu sosyal simülasyon oyununda kullanılan grafiklerin her biri 45 derecelik bir açıya sahiptir. Bu da oyunun silindirik bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Oyunun belirli bir sürümü satın alındığı zaman, o sürüme ömür boyu erişim hakkı kazanılır. Ancak yeni çıkan sürümlerin tekrardan satın alınması gerekir. Bunun dışında kalan güncellemeler ise Nintendo Switch cihazınız üzerinden kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Oyun güncellemeleri genel olarak otomatik biçimde indirilir. Ancak manuel şekilde güncelleme yapmak isteyen oyuncular, bu işlemi tamamlamak için konsollarını kablosuz ağa bağlayıp sonrasında oyunu açarak güncellemeyi başlatabilirler. Eğlenceli vakit geçirirken arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir video oyunu arıyorsanız Trendyol üzerindeki Animal Crossing New Horizons fiyatlarını inceleyerek alışverişe başlayabilirsiniz.