6
Teleskop kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Nikula 900x60 Uzay Teleskobu - 1000m/4m

3.824,68 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
10 saat 26 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.475 TL

Ürün Bilgileri

Nikula 900x60 Uzay Teleskobu - 1000m/4m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arttablo Satıcı Ünvanı: MAKROBİL BİLİŞİM VE EĞİTİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611053429158454 Vergi Kimlik Numarası: 6110534291
    Bu ürün Arttablo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nikula 900x60 Uzay Teleskobu - 1000m/4m.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Alanı Gözlemcilik
  • Model Tek Gözlü
  • Lens 18 - 150 mm
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Nikula 900x60 Uzay Teleskobu - 1000M/4M

Merak, tarih boyunca insanları keşfetmeye yönlendiren etkendir. Siz de merak duygunuzu törpülemek istemeyip keşfetme amacınıza uygun bir icat arıyorsanız Nikula 900x60 uzay teleskobu - 1000M/4M seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün, özellikleri sayesinde uzayda çeşitli gözlemler yapabilme imkanı tanır. Bu özelliği sonucunda çok sayıda kişinin merak duygusunun beslenmesine olanak tanır. Aynı zamanda ürün, müşteriler tarafından hediyelik eşya olarak da oldukça fazla talep edilir. Sevilen kişiye, verilen kıymetin ve değerin gösterilmesi için müşteriler tarafından rağbet görür. Çocuklardan yetişkinlere kadar değişik yaş aralığında bulunan pek çok bireyin merak duygusunu geliştirilmesine olanak tanır. Yeryüzü araştırmaları ve basit uzay gözlemlerinin vazgeçilmez ihtiyaçları arasında kendine yer bulur. Siz de merak duygusunun gelişmesine kaynaklık eden bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • 18 - 150 mm lens
  • Siyah renk tonu
  • Ergonomik tasarım

Pratik Nikula 900x60 Uzay Teleskobu - 1000M/4M

Pratik Nikula 900x60 Uzay Teleskobu - 1000M/4M

Nikula uzay teleskobu seçeneği, kurulum açısından da müşterilere büyük pratiklik tanır. Hızlı ve rahat biçimde montaj özelliği sunan ürün, çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Aynı zamanda montaj açısından sunduğu avantaj, ürünün kolay bir şekilde birleştirilmesine olanak sunar. Uzay teleskobu, kaliteli materyallerin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda tasarlanır. Bu özelliği sayesinde müşterilere profesyonel görüntüler sunar. Yüksek çözünürlüğe sahip net görüntüleri çok sayıda kişinin merak duygusunun gelişmesine yardımcı olur. Özellikle çocuklarda bilme ve araştırma becerilerinin kazanılmasında büyük katkı payına sahiptir. Aynı zamanda fen bilimleri ve sosyal bilimler derslerinde öğrencinin başarı elde etmesine katkı sağlar. Bu özelliği sonucunda ürün, çok sayıda ailenin sıklıkla tercih ettiği eşyalardan biri olmayı başarır. Siz de montaj açısından müşterilere büyük kolaylık sağlayıp yüksek çözünürlüğe sahip görüntüsü sunan ürünü deneyebilirsiniz.

Nikula 900x60 Uzay Teleskobu - 100M/4M Yorumları

Nikula 900x60 Uzay Teleskobu - 100M/4M Yorumları

Nikula 900x60 uzay teleskobu - 1000M/4M yorumları da olumlu yöndedir. Ürün, yavaş hareket ayarına sahiptir. Bu sayede görüş açısının bozulmasının önüne geçerken kusursuz bir görsellik sergilenmesine kaynaklık eder. Bu özelliği, ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına aracı olur. Ürün; tasarım özellikleri sonucunda ay, yıldız veya gezegen gibi pek çok gök cisminin göz ile görünür bir konuma getirilmesine olanak tanır. Bu özelliği, ürünün çocuklar tarafından büyük merak ile karşılanmasına yardımcı olur. Ebeveynler ve çocukların hem kaliteli hem öğretici zaman geçirebilmelerine olanak sunar. Bu özelliği sayesinde aile bireyleri arasındaki iletişimin kuvvetlenmesinde büyük katkı payına sahiptir. Nikula 900x60 uzay teleskobu - 1000M/4M kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de yavaş hareket ayarına sahip olan ve aile bireylerinin bir arada zaman geçirmesine imkan sunan ürünü temin edebilirsiniz.

Avantajlı Nikula 900x60 Uzay Teleskobu -100M/4M Fiyatı

Avantajlı Nikula 900x60 Uzay Teleskobu -100M/4M Fiyatı

Nikula 900x60 uzay teleskobu - 1000M/4M fiyatı ideal miktar aralığında bulunur. Uzay teleskobu, siyah renk tonuna sahiptir. Renk özelliği sonucunda oldukça etkileyici bir görsellik sunar. Aynı zamanda farklı tonların hakim olduğu dekor ve konseptlerle uyumlu bir görüntü sunulmasında büyük katkı payına sahiptir. Ürün, tasarım özelliği sonucunda dekoratif eşya olarak da müşteriler tarafından tercih edilir. Müşterilerin modern bir hava oluşturmasında büyük katkıya sahiptir. Ürün, özellikleri sayesinde çocukların dikkatini çekerken yetişkinler tarafından da büyük ilgiyle karşılanır. Gök bilimleri ve uzay yaşamına merak duyan pek çok kişinin araştırma duygularını körükler. Siz de siyah renk tonuna sahip olan, pek çok değişik ortam ile uyumlu bir görsellik sergileyen kaliteli bu ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve kolay şekilde satın alabilirsiniz.