Nikos Erkek Parfüm Edt 100 ml

1.359 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.358 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.495 TL
1.000 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.795 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.595 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nikos Erkek Parfüm Edt 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yağmurkozmetik Satıcı Ünvanı: BAHADIR YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4568877241200015 Vergi Kimlik Numarası: 9540276221
    Bu ürün yağmurkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dış görünüşüne önem veren kişilerin tarzını ve kişiliğini yansıtmayı amaçlayan özel bir parfüm koleksiyonu... Nikos zarif antik tasarımı ve sofistike aromalarıyla, benzersiz ve çekici bir kokuya imza atar. Kendine özgü tarzı olanların parfümü... • Bu parfüm, özel günlerden günlük kullanıma kadar geniş bir yelpazede kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. İş hayatından özel etkinliklere kadar farklı durumlarda kullanılabilir. Nikos Sculpture, kullananın kendine güvenini arttıran ve etkileyici bir iz bırakan bir kokuya sahiptir. • Hem genç hem olgun erkekler ve de kadınlara uygun bir seçenektir. Kokusu yaşa, tarza, ve dahi cinsiyete bakılmaksızın geniş bir kitleye hitap eder. • Nikos Sculpture, modern ve sofistike ruha sahip olanlar için kişisel tarzı yansıtan bir seçenektir. Hem çekici hem de güçlü bir imajı destekleyen bu koku, her anın ve her durumun üzerinde özel bir dokunuş sunar. "Modern zaman insanı "tarzını yansıtan özel bir koku deneyimi sunar. Notalar
  • • Üst Notalar: Bergamot, Portakal Çiçeği, Kişniş • Kalp Nota: Sedir Ağacı • Alt Notalar: Kehribar, Vanilya, Tonka Fasülyesi

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Fresh
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Nikos Sculpture Edt 100 ml Erkek Parfümü

Nikos markası parfümleri ile bilinir. Bu marka birçok farklı koku üretir. Sunduğu parfüm çeşitliliği ile farklı zevkleri olan insanlara hitap eder. Bu ürün ise; aromatik bir kokuya sahiptir. Sahip olduğu birden farklı bileşenle eşsiz bir koku türü ortaya çıkarır. Metropol şehirlerde yaşayan insanlar için parfüm kullanımı adeta bir zorunluluk gibidir. Her dışarı çıkıldığında insanlar güzel kokmak ister ve bunun için de bu ürün iyi bir alternatif olabilir. Özellikle yaz aylarında bu ürünün tüketimi artar. Hafif ve hoş kokusuyla öne çıkan Nikos parfüm kullananların favorileri arasında yer alır. Günün her saatinde kullanılabilecek bu ürün kokusuyla beğeni toplar. Nikos Sculpture EDT 100 ml erkek parfümü direkt olarak temiz tene ve kıyafetinize sıkarak kullanabilirsiniz.

  • Kalıcı etki
  • 100 ml ebat
  • Erkeklerin kullanımına uygun

Nikos Sculpture EDT 100 ml Erkek Parfümü Özellikleri

Nikos Sculpture EDT 100 Ml Erkek Parfümü Özellikleri

Nikos kokusunun öne çıkan özelliklerinden biri EDT olmasıdır. Parfüm çeşitlerinden biri olan EDT kokular, yüzde 4 ile 10 arasında parfüm özü içerir. Bu parfümleri doğal özler ve sentetik aromalar oluşturur. 3414204200949 kokusunda özlerin yoğunluk seviyesi bu tarz ürünlerin kalıcılığını belirleyen faktördür. Bunun yanı sıra parfümlerin ağırlığı da bu yoğunluk seviyesi ile belli olur. Günlük kullanıma uygun bir üründür. Her an ve her yerde yanınızda taşıyabileceğiniz boyutta bir üründür. Tatlımsı, çiçeksi, yumuşak açılış notaları ve kalp notalarının birleşimiyle sıradan bir koku değildir. Bu ürünün içeriğinde tepe noktası olarak bergamot, mandalina, portakal çiçeği aromaları kullanılır. Parfümün kalp notasında sedir; dip notasında ise esmer amber ve benzoin bulunur. Bu bileşenler de ürünü ön plana çıkarır. Ayrıca ürün hafif kokusu ve kalıcı etkisiyle günlük ya da özel kullanımlara uygundur.

Nikos Sculpture EDT 100 ml Erkek Parfümü Yorumları

Nikos Sculpture EDT 100 Ml Erkek Parfümü Yorumları

Nikos Sculpture modelinin tercih edilmesine neden olan avantajlardan öne çıkanı, her vücut tipi için uygunluk göstermesidir. Bu özelliği ile sevdiğiniz birisine hediye alırken tedirginlik yaşamadan bu parfümü edinebilirsiniz. Aynı zamanda bu ürün yelken şeklinde olan şişe tasarımı ile oldukça özenli ve gösterişli bir hediye seçimi olur. Parfüm kullanmak özen verilen özel günler için oldukça önemlidir. Toplum içerisinde olduğunuz bu özel günlerde hoş kokmayı isteyebilirsiniz. Yeni bir ortama girildiğinde bırakılan ilk izlenim herkes için önemlidir. Bu ürün de ilk izlenimlerde akılda kalmanızı sağlayan kokusuyla ilgi çeker. Ürünün saatlerce üzerinizde kalma özelliği vardır ve bu insanlar için dikkat çekici bir detaydır. Nikos Sculpture EDT 100 ml erkek parfümü yorumları genel olarak bu ürünün içeriği ve kalıcılığı ile ilgilidir. Kullanan insanların yorumlarına göz atarak, onların önerilerinden yararlanabilirsiniz.

Nikos Sculpture Edt 100 ml Erkek Parfümü Fiyatı

Nikos Sculpture Edt 100 Ml Erkek Parfümü Fiyatı

İnsanların kendileri ile bütünleşen kokuları vardır. Kokuları ile hatırlanmak isteyen kişiler için parfüm seçimi oldukça hassastır. Bu ferah ürün de o kokulardan bir tanesidir. Her zaman kullanılabilen hafif ama kalıcı etkisi avantaj sağlar. Yelkenli şişe tasarımı ile öne çıkan bu ürünü, kokunuzu tazelemek istediğiniz anlar için yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. Size sunduğu ferah ve hafif kokusu ile her an böyle kokmaktan keyif alıp rahat edersiniz. Ağır bir kokusu olmadığı için sizi ve çevrenizi rahatsız etmez, aksine insanları çeker. Nikos sculpture EDT 100 ml erkek parfümü fiyatı bu ürünün genel özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün oldukça uygun bir fiyat aralığındadır. Hoş kokusu, kalitesi ve kalıcılığı göz önüne alındığında öne çıkan bu ürünü Trendyol’dan inceleyebilir ve avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.