Niken Fiat Doblo Kaput Rüzgarlığı 2010-2015

807,78 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Niken Fiat Doblo Kaput Rüzgarlığı 2010-2015

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beyaztuning Satıcı Ünvanı: EYYÜP AYVAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1260139957
    Bu ürün beyaztuning tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NIKEN MARKA KAPUT RÜZGARLIKLARI ARACINIZA ÖZEL 1. KALİTE PLEKSİGLASTAN ÜRETİLMEKTEDİR.. 1.KALİTE PLEKSİGLAS GÜNEŞTEN SOLMAZ VE KOLAY KIRILMAZ. 1. KALİTE PLEKSİGLAS ŞEFFAFTIR, HOŞ BİR GÖRÜNÜM SAĞLAR VE GÖRÜŞÜNÜZÜ ENGELLEMEZ. ÜRÜN ENJEKSİYONDA ÜRETİLMEYİP BU SAYEDE PLEKSİGLASIN KALİTESİNİ MUHAFAZA ETMESİ SAĞLANIR VE ÜZERİNDE HERHANGİ BİR KALIP İZİNE RASTLANMAZ. KAPUT RÜZGARLIĞI ARACINIZA ŞIK BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRMANIN DIŞINDA TAŞ SIÇRAMALARINDA ARACINIZIN KAPUTUNDA DEFORMASYONU ÖNLER. Kaput rüzgarlıkları aracınızın ön kaputunu ve ön cama kadarki mesafeyi koruma altına almak için üretilmiştir. Özellikle şehir içi ve uzun yollarda sinek,taş,çakıl tanelerinin kaputunuza ve ön cama vurmasını engellemektedir. Bağlantı aparatları kutu içerisinde gönderilmektedir. Montajı oldukça kolaydır. SİZLERE DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN LÜFTEN ÜRÜNÜ ALIRKEN STOK SORUNUZ!!! ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat Doblo
Geri Bildirim Ver