Nike Unisex Siyah Spor Ayakkabı Air Zoom Pegasus 36

1.349 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
36,5
37,5
38
38,5
39
40
40,5
41
43
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Unisex Siyah Spor Ayakkabı Air Zoom Pegasus 36

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MarkSport Satıcı Ünvanı: MURAT FATİH KARADEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5080659859
    Bu ürün MarkSport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nike Air Zoom Pegasus 36 Erkek Koşu Ayakkabısı Nike Erkek Koşu Ayakkabısı Air Zoom Pegasus 36 Nefes alabilen hafif ve ince kumaş Full-length Zoom Air ünitesi yumuşak ve sağlam tutuş sağlar Flywire bağcıklar Cushlon ST Taban köpüğü Darbe emmeyi sağlayan waffle pistonları

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Kullanım Alanı Spor
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Siyah
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver

Nike AQ2210-004 Unisex Siyah Air Zoom Pegasus 36 Spor Ayakkabı

Nike unisex siyah ayakkabı Air Zoom Pegasus 36; günlük olarak, yürüyüş yaparken ve koşularda kullanıma uygundur. İnce ve fileli kumaşı sayesinde, gün boyu ayağınızda kalsa bile terletmez ve koku yapmaz. Oldukça şık ve zamansız bir tasarıma sahiptir. Her tür ayak tipine uyum ve rahatlık sağlar. Nike Air Zoom Pegasus, ayakların ön ve arka taraflarında vurma ve zedeleme yapmaz. Koşularda kullanıldığında, hızı etkilemez ve mümkün olan en pürüzsüz koşu deneyimini size sunar. Beyaz tabana sahip olmasına karşın, toz ve kirleri fazla belli etmez ve temizliği kolaydır. Nemli bir bez yardımıyla tabanı silmeniz halinde kirli görünümden kolay bir şekilde kurtulmuş olursunuz.

  • Ayaklara nefes aldıran bir yapısı vardır.
  • Rahat bir kullanıcı deneyimi sunar.
  • Oldukça hafif bir yapısı vardır.

Nike Siyah Air Zoom Pegasus’un Kalıbı ve Taban Yapısı Nasıldır?

Nike Siyah Air Zoom Pegasus’un Kalıbı ve Taban Yapısı Nasıldır?

Nike unisex siyah spor ayakkabı Air Zoom Pegasus 36 taban malzemesi kauçuktan üretilmiştir. Yüksek Yastıklama özelliği sayesinde topuk kısmında rahatlığı sağlamanıza yardımcıdır, performansınızı arttırmanız bakımından sizi desteklemiş olur. Cushlon köpük teknolojisi sayesinde, harcadığınız enerjiden maksimum verimi almanızı sağlar. Hiçbir engele takılmadan gerçek performansınızı sergilemenizi kolaylaştırır. Çabuk yorulmanızı engeller ve uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Nike unisex siyah spor ayakkabı Air Zoom Pegasus 36 taban tutuşu bakımından oldukça başarılı bir üründür. Çoğu zeminde kaymaz veya hareketinizi engelleyecek kadar sıkı bir şekilde zemine yapışmaz. Zemin tutuşu gelişmiş bir ayakkabıyla, hareketlerinizi daha sağlam ve güvenli bir şekilde atmış olursunuz. Ürünün tabanı uzun süreli kullanımlarda bile parçalanmaz, sizi yarı yolda bırakmaz. Ayakkabının tabanının kendine ait plastik ve kimyasal bir kokusu yoktur.

Nike Air Zoom Pegasus Siyah Spor Ayakkabının Tasarımı Nasıldır?

Nike Air Zoom Pegasus Siyah Spor Ayakkabının Tasarımı Nasıldır?

Nike unisex siyah spor ayakkabı Air Zoom Pegasus 36, sade ve şık bir görünüme sahiptir. Siyah ve beyaz renklerden oluşan tasarımı sayesinde her türlü kıyafetinize rahatlıkla uyum sağlar. Oldukça hoş bağcık detaylarına sahiptir. Özel olarak geliştirilmiş ince ve hafif olan yapısı sayesinde ayaklarınıza kusursuz bir uyum sağlar. Nike unisex siyah spor ayakkabı Air Zoom Pegasus 36, diğer modellere göre daha ince olan bir dile sahip olduğundan, ayakta daha ince ve hafif görünmeyi başaran bir duruşa sahiptir. Ürünün giymesi ve çıkarması oldukça kolaydır, kullanıcıları uğraştırmaz. Dayanıklı yapısı sayesinde, zorlu koşullarda kullanılmasına rağmen uzun ömürlü bir deneyim sunar. Nefes alan yapısı sadece kokuyu ve aşırı ısınmayı önlemekle kalmaz, ayak sağlığınız için de faydalar da sağlar.

Nike Air Zoom Pegasus Spor Ayakkabı Uzun Süreli Kullanıma Uygun mudur?

Nike Air Zoom Pegasus Spor Ayakkabı Uzun Süreli Kullanıma Uygun mudur?

Nike unisex siyah spor ayakkabı Air Zoom Pegasus 36, özel olarak geliştirilmiş delikli file kumaşı sayesinde, koşu veya yürüyüş esnasında ayaktan çıkan teri ve ısıyı vücudunuzdan atmanıza yardımcı olur. Bu sayede hareket ederken ayaklarınız fazla ısınmaz, nemlenmez ve kokmaz. Koşu boyunca ayaklarınızın kuru kalmasını sağlar. Nike unisex siyah spor ayakkabı Air Zoom Pegasus 36, her adımınızda konfor ve kontrolü hissetmenize yardımcı olur. Kolay ayarlanabilir bağcıkları sayesinde, her türlü hareketiniz esnasında ayaklarınızı oldukça sağlam bir şekilde sararak, güvenle adım atmanızı sağlar. Tasarım bakımından, zamansız ve ikonik bir görünüme sahip olduğu için, sıkılmadan uzun dönem kullanabilirsiniz. Nike unisex siyah spor ayakkabı Air Zoom Pegasus 36, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Dilerseniz siz de Nike unisex siyah spor ayakkabı Air Zoom Pegasus 36 yorumlarını inceleyebilir, Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.